Mörkt i mello….

Vad tyckte ni om mellon i lördags??

Jag tyckte den var mycket bättre än första deltävlingen. Tippade rätt på finalisterna, svårare var det med dom som skulle till andra chansen men jag är glad att Martin Stenmarck knep ena platsen. Han är en genomgo kille, ett überproffs och sjunger grymt.

Sen undrar jag en sak. Svart? Svart svart svart. Alla har svarta kläder? Och är det någon färgklick någonstans så försvinner det rätt fort eftersom allt annat är svart svart svart.

20140209-192125.jpg

Idag lyxade jag och min kille till det lite grann. Vi åt frulle på grand hotell.

20140209-192220.jpg

Moa hade fått ett presentkort för två till en kontinental frukost på just Grand. Flådigt värre. Och väldigt gott.

20140209-192326.jpg

Satt i nöjespanelen i lördags i Nyhetsmorgon i 4an tillsammans med Carin Da Silva och Figge Norling.
Vi pratade om skådisen Philip Seymour Hoffman och hans tragiska död pga av överdos av heroin och om det är ok att vara orakad under armarna som tjej, liksom programledaren Nour i mello hade. Jag tycker man gör precis vad man vill. Vill man raka, då rakar man. Vill man spara, ja då
sparar man.

20140209-192821.jpg

Bjöd Sörmlands sparbank på lite Alcazarfest i Nyköping i lördags. (Bilden är ifrån ett annat tillfälle)

20140209-192950.jpg

Träna gör jag nästan varje dag nu innan Mellon som är den 22a februari. Det är skönt att känna att man blir starkare, får bättre och bättre kondition och känner sig piggare. Älskart!

Om ni vill se lite mer rörliga klipp så kan ni joina alcazars Facebooksida, Alcazar official. Där bjuder vi på sång och annat kul. Eller så kan ni följa alcazars resa på instagram, där heter vi också alcazarofficial.
Och sedan har jag ju min ”privata” sida på instsgram där jag heter alundstedta. Välkomna!

20140209-193328.jpg

Avslutade söndagen med att tvätta bilen. Mysigt att sitta där inne medans vatten, vax och tvätt sprutar och borstar bilen.

20140209-193555.jpg

Ja hörni, nu är det bara två veckor kvar innan vi ska tävla i mello och det pirrar sådär behagligt i magen. Imorgon forsätter vi att repa dans. Ses då.

Kram!

  1. Jag håller med dig om att lördagens Melodifestival var bättre än nr 1. Programledarna var oerhört töntiga och klantade till det första gången, skärpte sig denna gång. Några låtar var ok medan några var riktigt dåliga, som vanligt. Förstår inte varför det ska vara så många deltävlingar för det finns inte tillräckligt bra material till så många. Men det är väl business, det är ju allt idag. Är spänd på ert bidrag. Håller dessutom med dig att det är trist med alla dessa svarta kläder, men det är ett säkert kort om än så tråkigt, men svenskar är ju litet fega i sin klädsel så det funkar säkert så även när det ska vara festligt.

  2. Bry er inte om vad de andra har på sig – ni är bra som er själva!!! Grandfrukost är riktigt super! Lycka till.

  3. Martin sa att just för att det är så mycket svart så valde han de byxorna han hade. Man kan ju verkligen säga att hans byxor hamnade på de flestas läppar ;) Avsitt 2 var bättre än avsnitt 1. Dock fick jag inte som jag ville. Hade velat ha Sanna o Martin i final och Manda och JEM I andra chansen. Fick i allafall hälften som jag ville och Martin får i alla fall en chans till

  4. Svart och åter svart håller med dig där Dock anser jag ej Mello är nåt bra alls i år,Tur Martin var med och sjöng en fin låt,resten Nä tack,längtar tills ni 3 är med för då blir det en show,Kram

Comments are closed.

LOADING..