MelloRep rep rep

20140211-001718.jpg

Om ni tittar på bilden så kanske ni tror att vi står och småpratar lite, men icke sa Nicke. Vi repar dans! Vi kommer att bjuda på härliga formationer i vår koreografi till vår bebis ”blame it on the disco” och denna veckan är det full fokus på just dansen. Den ska sitta som ett rinnande vatten och svänga som katten. Och vi är på god väg. Om en vecka kommer vi kunna koreografin baklänges i sömnen. Just nu är det mest uppspärrade ögon och lättare svordomar medans vi försöker komma ihåg allt. Man är ju inte 16 år längre. Men skam den som ger sig. Varje dag under denna vecka repar vi dans. Och sång, såklart. Sångpedagogen kommer få påhälsning av oss två gånger denna vecka.
Fasen vad vi längtar till den 22a!!!

20140211-002429.jpg

Ingenting kommer gratis. Ialla fall inte magrutor. En timmes träning hann vi med tidigt imorse tillsammans med andra sköna och lagom morgonpigga människor.

Jag och min kille såg en utbrast film på bio idag, Capten Phillips med Tom Hanks i huvudrollen. Gud så bra den var. Se den!
Och ni som undrar varför inte Moa är med på så några bilder så är det för att han inte gillar speciellt mkt att synas offentligt, och det får jag respektera.
Nu hoppar jag i säng.
Dansstegen brinner i min skalle och imorgon är det på’t igen!

Kram

 1. Julia skriver:

  GRATTIS TILLER ALLA FINA PÅ ALLA HJÄRTANS DAG :)
  Stor kram från Julia <3

 2. Lotta skriver:

  Är sjukskriven denna vecka och idag har jag sträckläst din bok. Kunde helt enkelt inte sluta. Så starkt skrivet! Brutalt, ärligt och rakt. Inga fina omskrivningar eller krusiduller (knäppt ord ;-) Svårt att föreställa sig innan vilken resa som man bjuds in till i en självbiografi. Stor eloge och varm kram till dig som delat med dig! Lycka till i mellon! Kram Lotta

 3. I have been thinking about going to see that movie! If you say its good then I will go, I trust your opinion :) I can’t wait to see the dance moves, Alcazar dance moves are always the best! Hope you’re getting a lot of rest with all the dancing and working out you are doing. Kram kram

 4. Julia skriver:

  Fina Moa <3
  Duktiga ni är :)
  Kram

 5. Klart du ska lyssna på Moa,behövs inga foto på honom, vet ju ni 2 ihop räcker

  och längtar tills den 22/2 så det blir nån fart på Mello,Kram till dig & dina

Comments are closed.

LOADING..