Valentine

Älsklingar!

Här får ni en extra puss på alla hjärtans dag!

20140214-145916.jpg

Är inte så mycket för sådana här kommersiella ”högtider” men igår gick jag ändå och köpte en låda hallonhjärtan som min kille fick imorse. Han är inte heller så mycket för kommersiella ”högtider” men jag märkte att han blev väldigt glad. Kanske mest för att han fick godis till frukost.
Han kommer få fler små kärleksgåvor i framtiden, en ros, en hemlagad middag, en kärleksförklaring på en post it-lapp, en biobiljett eller liknande lite oftare. Behöver ju inte vara den 14e februari för att man ska skärpa sig och engagera sig lite extra för kärleken.

20140214-150408.jpg

Alltså vi är så redo inför nästa lördag!
Vi längtar!
Vi vill köra låten nu!!!

20140214-150454.jpg

Ska bli spännande att se vad det blir för låtar imorgon. Jag hoppas på Shirley. Sen hoppas jag även på dr Alban för att jag känner Jessica folcker som är med och sjunger i Albans låt. Hon sjunger förbaskat bra. Hoppas låten är minst lika bra som Jessica för hon är värd att gå till final.

Just det. Följer ni inte min kollega och fina vän Lina Hedlunds blogg tycker jag ni ska göra det nu! Hon finns på loppi.se

Puss och ha en underbar helg, finaste bloggvänner!

 1. Julia skriver:

  Som vinden som aldrig slutar viska ditt namn.
  Som fågeln som släpps fri, ur en darrande hand.
  Som bäcken forsar i skogen.
  Som när modet segrar hos någon som förblir trogen.
  Som blodet hettar i mina ådror.
  Som styrkan i mitt inre.
  Som solens värme när den väcker morgonens alla vackra minnen.
  Till liv igen.
  Sån är kärleken när den brinner.
  Brinner ända in i Evigheten.

  Skrev den här igår på alla hjärtans dag.
  Kram från Julia :)

 2. Julia skriver:

  GRATTIS NI FINASTE :)
  Era hjärtan slår ju hårt för varandra varje dag. Du och Moa :)
  Puss och kram :)

 3. Tack och skickat puss tillbaks,jag firar ej så mycket hellre,tycker man kan fira lite och ofta istället,Kram

 4. Happy Valentines Day Andreas :) Kram kram

Comments are closed.

LOADING..