Mello i Götlaborg

Jaha. Vad tyckte ni om helgens mello?
Jag tyckte det var den bästa omgången hittills. Ledsen att iävarkem Shirley eller Jessica folcker gick vidare men kul för Ace Wilder och charmtrollet Oscar Zia som åkte direkt till final.

Men. Återigen. Svarta kläder. Förutom på folcker och Dr Alban som hade vitt och Ace Wilders byxor som hade röda braxer.

20140216-154403.jpg

Som sagt. Vi kommer inte att köra så mycket svart nästa lördag.

20140216-154448.jpg

Men vi kommer däremot köra en grymt cool svart Volkswagen när vi är uppe i Ö-vik!

20140216-154603.jpg

Jag såg mello hos några vänner och drack färgglada drinkar och ryckte kanske inte att den där mellanakten var jättekul? Eller så skyller jag på drinkarna som hade tagit mitt förnuft till fånga och fått mig att inte riktigt orka koncentrera mig.

20140216-154923.jpg

Söndag. Omelett och smoothie till frukost. Finns inget godare. Speciellt när omeletten är fullproppad med avocado, spenat, ost, tomat och koriander. Och speciellt när den är gjord av killen. Som jag älskar.

Nu blir det storstädning i lägenheten!

Kram

  1. Jag tyckte ej om Mello i Lördags,kass låtar,dåliga programledare och Svart.Längtar så till lördag då jag vet det blir en show av er 3,Kram (den frukosten åt jag idag ju,gott)

  2. Jag har inte tittat på Melodifestivalen så mycket i år. Ska försöka kolla på lördag för ni brukar ha så bra nummer. Kram Helena

Comments are closed.

LOADING..