Mellorepen fortsätter…..

Idag var en rolig dag och vi närmar oss lördag med högklackade stormsteg. Mello i Ö-vik!

20140218-011135.jpg

Vi repade sång med vår kör. Är rätt mallig för vår kör är typ den bästa som går i ett par sjungande skor. Johan, Simon, Jessica, Matilda och Caroline kommer hjälpa oss med sköna discostämmor så vi får fram det där ultimata Alcazar- soundet. Visst, man får ha förinspelade körer på tape men vi vill ha levande kör. Det ska låta live för då låter det som bäst. Mer äkta, liksom.

Fredrik Kempe som har skrivit vår älskling ”blame it on the disco” var med på körrepet och gav sångarna sina stämmor, och überproffs som dom är så plockade dom upp dom på två röda och det lät som en krispig vårkväll när dom tog ton. Är så nöjd och förväntansfull. Vi kommer behöva eran röst på lördag, vi vill så gärna till finaaaaaal!

20140218-011814.jpg

Vad vi sjunger här kan ni få höra om ni följer Alcazar official på Facebook.
Kanske inte så svårt att lista ut vad det är för låt med tanke på fläktarna som behövdes för att göra denna gamla schlagerdänga komplett…..

Kram!

LOADING..