Jag är en glad fjant…

20140226-203927.jpg

Går fortfarande omkring och småler litegrann. Så kul. Så skönt. Ett steg närmare Eurovision i Köpenhamn. Tänk vad coolt det hade varit. Tänk vad stort det hade varit!

20140226-204048.jpg

Igår firade jag och min kille finalplatsen med att bland annat äta gudomliga ostgratinerade ostron med sparris på resturang Lux som ligger på lilla Essingen i Stockholm. Mums.

20140226-204210.jpg

AK kommenterade här om min bakdel som var lite slapp. Alltså inte själva bakdelen som sitter på mig, den är hard as a rock. AK menade mina byxor och hon har rätt. Dom var tajta när jag fick dom men paljettyg töjer sig rejält och fort när man blir varm. Så vi kommer att sy in våra stassar någon centimeter nästa vecka och jag ska definitivt göra min bak lite mer synlig. Ja precis som mina kolleger har.
Sen nämnde även AK min t shirt. Tro mig, det har letats snygg grå glansig eller glittrig tisha till mig men det har inte varit lätt. Fast samtidigt när jag kollar på numret så kanske det är bra att det finns något i numret som faktiskt inte glittrar. Jag menar, vi har discobollen, lina och tess som glittrar galet mycket, det blinkande ljuset som är helt partygalet toppat med fläkt så tjejernas hår fladdrar effektfullt. Då kanske det är lite skönt med en lugn ogilttrig tröja på mig. Så man får en lugn punkt mitt i allt det hela. Typ som i en tornado där dess öga som är i mitten av tornadon, är lugn och fin.

Meeeeeen. Jag ska ändå ge mig ut på stan och se om det kan finnas något alternativ till den tröjan jag redan har. Kanske någon som har lite mer lyster, åtminstone. Ser ni nån, kära bloggläsare så får ni hojta till!

Kram

 1. Jag tycker du ska behålla den grå tshirten för det glittrar om dig ändå,Final och Vinst i Köpenhamn önskar jag er 3,Kram

 2. Jag e me en glad fjant :)
  Nynnar på eran låt hela tiden.
  Tycker du va fin i din tisha :)
  Bra nummer och snygg kille och tjejer :)
  Natti från Julia :)

 3. I like the gray. You always sparkle no matter what you wear! I am obsessed with the new song. It may be my favorite Alcazar song yet! Although, I do love ‘Burning’ though. I have been craving oysters and champagne ever since I saw that picture. Think I will get me some this weekend. Can’t wait to see the updated pants! ;) Hugs

Comments are closed.

LOADING..