En vecka kvar till final!….

Vi har startat en liten härlig tävling som går ut på att man tolkar vår mellolåt blame it on the disco. Gå in på http://blameitonthedisco.se för mer detaljer.
Vinsten blir en rolig träff med Alcazar och en åktur i våran discoboll. Jag menar discobil.

20140302-212931.jpg

Imorgon börjar en ny vecka med slipning av vårt mellonummer. Vi ska gå in i dansstudion med våran underbara koreograf Zain och färska upp numret. Sen kanske vi ändrar nåt litet här och där, vi får se.

20140302-213323.jpg

Idag åt jag och Moa tidig middag på Djurgården, resturang Ulla Winbaldh. Alltså deras köttbullar…. Gudomliga!

Apropå Moa, Maria lämnade en kommentar häromdan och undrade om Moa gillar Alcazars musik och om han brukar hänga med på våra spelningar.
I början tror jag inte Moa älskade våran musik, han lyssnar mest på hip hop och neo soul. Men när han följde med på ett gig vi hade i Antwerpen i Belgien i somras ändrade han uppfattning. Kanske var det för att han fick se oss live när vi både sjunger och dansar som gjorde att han tyckte låtarna blev bättre. Moa försöker följa med så mkt det går när vi har spelningar men det är endast om det inte krockar med jobbet. Hans läraryrke går såklart före våra Alcazarshower. Men på lördag kommer han definitivt vara med mig i friends arena!

Kram

 1. Det spelar ingen roll. De bästa som inte gör det avgifter stor.
  Alcazar är en unik och fantastisk. Hursomhelst kärlek kände mot dig. Och det är poängen! Alcazar, som Andreas Lundstedt, Tess Merkel, Lina Hedlund har länge varit känt och är bäst. Vi älskar dem och vi är tacksamma att vi ser. Tack. <3
  Kram Magdi (Bp.)

 2. Ni är SÅ värda att vinna har röstat och håller tummarna att det är eran tur nu.

 3. Tack Andreas för att du ville och tog dig tid till att svara på mina frågor. Och jag förstår om han tycker bättre om er musik nu, vem kan liksom INTE ryckas med av er och discoglädjen ni sprider. :-)
  Jag röstade på er i deltävlingen och kommer självklart att göra det även imorgon. Ni är solklara vinnare!
  Lycka till!

 4. VEEET du hur kul det var att sjunga och dansa med er i måndags? Galet roligt! Vilken överraskning! Såg du mig, jag där i mitten? ;-) Vi var ju bara drygt 1000 pers… och jag tror nog att ni får röster av oss alla.
  LYCKA TILL och kom gärna igen!
  Kram!

 5. Missade er helt hos Gabriel :(
  Visste inte att kören hade börjat :(
  Blev så ledsen :(
  Vilken otur jag har skit!!!
  4 av mina favisar på samma scen :(
  När händer det igen :(

 6. I would give anything to win that contest (and to be in Stockholm in order to take part in it!)!! People always say I am fun on road trips :) Those meatballs look heavenly. When I was there I had some at this little bar or bistro called Pickwicks near my hotel, they were sooooo good. Happy Monday! Kram

 7. Asså, er låt är så bra, bra, BRAAAA!!!!!
  Älskar den – ta hem segern nu!!!!!!
  Kram!

 8. Oh vilken kul tävling :)
  Vet tyvärr inte hur jag ska fixa en sån där inspelning så jag får önska alla andra lycka till :)
  Hade gärna åkt runt med er i discobilbollen :)
  Love Julia <3

Comments are closed.

LOADING..