Vi kom trea!!!

Tack alla som la en röst på Alcazar i lördags!

20140310-174301.jpg

Vi är så glada och stolta över våran discodänga och vårat fräsiga mellonummer.

20140310-174345.jpg

Alltid när man lämnar en sådan här stor apparat som mello är, när bubblan spricker och man är klar med tävlingen, man är klar med numret, man säger adjö till alla kolleger, alla som jobbar bakom scenen, när man lämnar arenan och kommer hem så går luften ur en. Man blir helt sänkt. Lite deppig sådär. Och väldigt trött. Jag sov bort hela söndagen och halva måndagen.

20140310-174647.jpg

Nu är jag tillbaka till livet. Lycklig och tacksam. Fatta, vi kom trea! Det är underbart! Sanna är värd att vinna, låten är ett litet mästerverk och Sanma är inte bara überduktig sångerska utan även en otroligt trevlig och ödmjuk tjej. Är så glad för hennes skull.

20140310-174854.jpg

Alcazar fortsätter att spela in grymma kvalitativa discolåtar och en sommarturné håller på att planeras!

Ikväll ska jag och min kille fira bronsplatsen på resturang.

Puss

 1. Mija skriver:

  Jättesynd att ni inte vann! Men ni kom ändå 3:a, vilket inte är fy skam! <3 Min son och jag var på Friends, tyvärr hamnade vi högst upp i arenan, vi hade helst velat stå nere på parkett och dansat till er låt! Tror jag ringde 68 samtal på er låt! :-D Hoppas verkligen att ni ställer upp fler gånger, vi behöver massa disco i Sverige!! Kram Mija

 2. Eva skriver:

  Syyyynd ni inte vann…låten är sååå bra och den sätter sig i huvét ordentligt. Ni hade säkert vunnit hela Eurovision. Blir jättepeppad och glad när jag hör låten. Kram

 3. Sillen skriver:

  Ni är så otroligt professionella och fantastiskt duktiga! Grymt uppträdande! Mer disco till folket, ger gladare människor! Tack!

 4. Nja jag ville ju att ni 3 skulle vinna…så jag har vilat/sovit sen dess,Kram

 5. Näe, NI borde ha vunnit! Ni var klart bäst, jag är ngt trött på Sanna. Ja jo, det är iaf min åsikt. Du är en go kille du Andreas som verkar ha båda fötterna på jorden. Ödmjukhet kommer man långt med.
  Kram C

Comments are closed.

LOADING..