Vi kom trea!!!

Tack alla som la en röst på Alcazar i lördags!

20140310-174301.jpg

Vi är så glada och stolta över våran discodänga och vårat fräsiga mellonummer.

20140310-174345.jpg

Alltid när man lämnar en sådan här stor apparat som mello är, när bubblan spricker och man är klar med tävlingen, man är klar med numret, man säger adjö till alla kolleger, alla som jobbar bakom scenen, när man lämnar arenan och kommer hem så går luften ur en. Man blir helt sänkt. Lite deppig sådär. Och väldigt trött. Jag sov bort hela söndagen och halva måndagen.

20140310-174647.jpg

Nu är jag tillbaka till livet. Lycklig och tacksam. Fatta, vi kom trea! Det är underbart! Sanna är värd att vinna, låten är ett litet mästerverk och Sanma är inte bara überduktig sångerska utan även en otroligt trevlig och ödmjuk tjej. Är så glad för hennes skull.

20140310-174854.jpg

Alcazar fortsätter att spela in grymma kvalitativa discolåtar och en sommarturné håller på att planeras!

Ikväll ska jag och min kille fira bronsplatsen på resturang.

Puss

 1. Jättesynd att ni inte vann! Men ni kom ändå 3:a, vilket inte är fy skam! <3 Min son och jag var på Friends, tyvärr hamnade vi högst upp i arenan, vi hade helst velat stå nere på parkett och dansat till er låt! Tror jag ringde 68 samtal på er låt! :-D Hoppas verkligen att ni ställer upp fler gånger, vi behöver massa disco i Sverige!! Kram Mija

 2. Syyyynd ni inte vann…låten är sååå bra och den sätter sig i huvét ordentligt. Ni hade säkert vunnit hela Eurovision. Blir jättepeppad och glad när jag hör låten. Kram

 3. Ni är så otroligt professionella och fantastiskt duktiga! Grymt uppträdande! Mer disco till folket, ger gladare människor! Tack!

 4. Nja jag ville ju att ni 3 skulle vinna…så jag har vilat/sovit sen dess,Kram

 5. Näe, NI borde ha vunnit! Ni var klart bäst, jag är ngt trött på Sanna. Ja jo, det är iaf min åsikt. Du är en go kille du Andreas som verkar ha båda fötterna på jorden. Ödmjukhet kommer man långt med.
  Kram C

 6. Hej Andreas! Vi är två tjejer som skriver en stor rapport om mänskliga rättigheter och har valt att fördjupa oss i homosexualitet i Ryssland. Vi har har frågor som vi hoppas att du kan svara på, vi skulle bli väldigt tacksamma om du antingen kunde maila oss eller svara med din mailadress här så vi kan ta kontakt med dig!
  Vänliga Hälsningar
  Linda och Sofia

 7. Grattis! Ni var superbra, hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa gång i Mellon.

 8. I was so excited that I got to watch Melodifestavalen live online! Although, most of the time I didn’t know what was being said ;) It was really great, so many talented singers in Sweden!! Hope you had a great time celebrating. Excited to hear about a summer tour! Keep us posted on dates! I might be vacationing in Zurich at some point this summer. Now that you’re going to have more free time, will we be seeing sock pictures again? :) Kram!

 9. Klart ni ska va såååå stolta ni va ju UNDERBART BRA och Sanna e fin och bra me :)
  Fira nu och mys med goa Moa :)

Comments are closed.

LOADING..