ANNONS

”Du har varit annorlunda”

/

Jag har fått några kommentarer, dm:s på instagram och mail om att jag verkar annorlunda. Annorlunda i form av att jag inte verkar genuint glad. Eller må helt hundra. Och så är det. Jag mår inte bra. Det är inte så lätt för mig att alltid dela med mig av mina toppar och dalar. Att alltid skriva om mitt psykiska mående. Jag är en känslomänniska som berörs av människor i min närhets allvarliga sjukdomar. Ibland känns det som om jag bara sitter och väntar på ett dödsbesked. Så. Jävla. Vidrigt. Igår på kvällen i skärgården såg jag en korp och tänkte direkt ”Nu dör någon!”. Väldigt märkligt att tänka så, jag vet. Men när man lever nära människor som är sjuka, väldigt sjuka, så är den där oron ständigt där under ytan.

IMG_4960

Men tillbaka till mig och mitt mående. Precis som många av er misstänkt mår jag inte bra. Och har inte gjort det på ett tag. Jag vill inte gå in på exakt varför jag mår som jag mår eftersom det inte bara rör mig. Men jag vill ändå vara ärlig med er och säga att det finns saker som skaver. Jag kan inte bara låtsas att allt är glass och ballonger när det bor en enorm sorg inom mig. Jag har ätit antideppmedicin i snart två år, och vet inte om det är rätt. Eller, det är säkert rätt, jag är kanske bara i en svacka nu. På grund av medicinerna är jag ofta eller alltid hungrig. Eller sugen på godis/glass/chips. Jag har gått upp mer än 10 kilo på två år, vilket gör att alla gamla kläder inte går att använda. Det är egentligen en skitsak, men jag mår dåligt över det.

IMG_5044

Jag behöver få vila, söka och landa i något som känns bra. Som känns jag. Jag behöver vända tankarna inåt och lyssna på mig själv. På vad jag vill. På vad jag mår bra av. Jag åker till Torekov på söndag och kommer ta en veckas ledigt från bloggen, hoppas att det är okej med er. Var rädda om varandra!

7
117

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Regn, storm och solsken

/

Jag är ute till havs för tre dagars semester. Eller ja, kombinerad semester med jobb, men mest semester. Redan efter att halvt dygn kände jag hur axlarna hade sjunkit och andningen var mer nere i magen. Det är verkligen nåt visst med havet. Jag är uppvuxen ute på sjön. Vi åkte alltid båt när jag var liten. Trots det är jag väl inte sådär supersmidig när det kommer till att lägga till eller kasta loss…

IMG_4328

Träningstights från Röhnisch (annonslänk) som är perfekta för detta väder. Solsken, regn och blåst. Linnet och sporttoppen är nya från H&M.

IMG_4858

Runt halsen bär jag en liten dalmatin (en sten från Butik Kalcit, en butik som min kompis startat i Åkersberga). Den sägs lugna känslor och skapa balans. En sten för den som är överanalytisk! Som barn hade jag och Jessica massa stenar och kristaller i små sammetspåsar. Vi hade även en spåkula! Vi älskade allt sånt, men med åldern försvann det intresset. För mig spelar det ingen roll om kristallerna fungerar eller inte, jag tycker att de är fina och känns det bra, är det bra.

2
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Land of Hope

/

Jag följde med Jessica till stallet för att fota ett samarbete hon gör med Ellos. Jag passade på att låta henne ta några bilder på mig också. Några bilder med min favorithäst genom tiderna, Land of Hope. Jag älskar henne!

6M6A3861

Klänning från H&M, halsband från Little Smith och örhängen som jag fått i present från PR byrån StarStudio.

6M6A3876

Hopes lilla föl. Honom älskar jag också. Väldigt framåt och busig.

6M6A3790

Bakom mig är ett annat litet föl som jag tycker om. Jag är sjukt sugen på att köpa en häst… Jag vet att tiden inte finns, just nu. Men jag vet att den kommer att göra det längre fram. Efter att ha lyssnat på Björn Natthiko Lindeblads sommarprat känner jag mer än någonsin att jag vill leva livet fullt ut. Så mycket som det bara är möjligt.

0
34

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00