Malou efter tio om jul utan barn

Jag och min lilla mamma sitter i taxin på väg till tv4. Jag ska vara med i Malou efter tio och prata om första julen efter skilsmässan. Eller första julen utan barn blir det, för förra julen (som var den första efter skilsmässa) fick jag ha barnen. Det känns roligt, men pirrigt. Det är så mycket känslor inför den här julen.

IMG_2901
Mysigt att ha med sig lilla mami som stöd.

IMG_2893
Gullskrutt! Hon hoppas få hoppa in och vara med i rutan.

Vi hörs när jag är klar där! Jag tog på mig min nya tröja från Lindex. Fint med färg tänker jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I annonssamarbete med NORDISKAKIROPRAKTORKLINIKEN.SE

Smärta i nacken och ryggen – så blev jag smärtfri!

I slutet av sommaren såg jag en kort film på Facebook, det var en bekant som blev knäckt av en kiropraktor. Jag kollade på den korta filmen om och om igen och bestämde mig för att kontakta kiropraktorn som min bekanta på Facebook lovordade.

Jag har haft ont i nacken, ländryggen och höften så länge jag kan minnas. Jag har artros i min högra höft och hade ingen aning om att en kiropraktor kunde hjälpa mig med det. Jag har som ni vet också problem med spänningshuvudvärk och har tidigare testat botox mot det. Det hjälper, men är inget jag vill hålla på med flera gånger per år.

IMG_7632
Jag och bästa knäckaren, Henrik Karlsson Nordiskakiropraktorkliniken. 

IMG_7576
Jag fick berätta om mina besvär (ganska många…) och sen gick han igenom hela kroppen. Jag var lite nervös innan, jag tycker att det låter lite läskigt när det knäcker…

IMG_7584

Det visade sig att jag hade en muskelinflammation i ländryggen och två kotor behövde fixas till.

IMG_7590
Efter bara fyra besök hos Henrik (ganska täta) var jag smärtfri. Jag var där sista gången i höstas och jag har inte det minsta ont i ländryggen eller höften. Nacken och spänningshuvudvärken kommer och går, men jag har fått tips om att använda mig av en boll som ”masserar” bort spänningssmärtan. Det fungerar verkligen! Jag kan varmt rekommendera Henrik på Nordiska kiropraktorkliniken som ligger i Sundbyberg. Han är lugn, proffsig och utförde mirakel på min onda kropp. Att gå runt och ha ont i kroppen gör en del med psyket, jag blir i alla fall mer irriterad och lättretlig av tex nackspärr.

Här kan du se en kort film från ett av mina besök hos Henrik.

Jag vill ju såklart att fler ska få hjälp av Henrik, så med koden ”ANGELICA200” betalar du endast 200kr vid ditt första besök hos honom. Gå in på deras hemsida och läs mer och boka ditt besök här. Välj ”Nybesök Henrik” och skriv in koden ANGELICA200”. Jag är nyfiken på att höra hur det gick för dig där, så kommentera gärna om du bokar en tid.

LOADING..

Hämta tre barn på förskolan

När jag satt i bilen på väg hem från jobbet ringde en stressad Jessica och sa att bussen hem var inställd. Hon sa ”Jag kommer hämta Elsa SÅ sent” utan att ens tänka på att jag har barn på samma förskola. Det är inga som helst problem för mig att hämta tre barn istället för två, speciellt inte när jag har tid på mig. Jag hämtade Elsa först som skrek ”MOOOOSTER” när jag kom in på hennes avdelning. Och hon blev så glad över att få följa med och hämta Alice och Philip. Och mina barn blev överlyckliga över att se Elsa. Win win för alla.

IMG_9447
Jag känner så mycket för Elsa också, nästan som min egen. Det är inte jobbigare att ha tre barn än två tycker jag. Fast på heltid vore det såklart annorlunda… Eller haha. Jag kanske återkommer om 30 minuter då alla tre är hungriga och börjar bråka.

Jag fick tips om att ställa Alice och Philip i förskolekö eftersom jag ska flytta. Grejen är ju bara den att jag inte vet vart vi ska flytta än. Sollentuna, ja. Men det är rätt stort. Jag och barnens pappa måste diskutera hur vi löser detta smidigast för barnen. Om var de ska gå på förskola. Det gäller ju också att tänka framåt, att de ska gå i skola sen också. Känns så sjukt att tänka på skolan när Alice bara är fyra år, men vips är man ju där.

  1. Så skönt när man kan hjälpas åt. De där med förskolan/skola kan minsann vara ganska krångligt. Vi har just flyttat till Spanien och försöker lösa det här nere 🤔 haha! Inser att ja de är krångligt i Sverige men de blir knappast lättare på ett språk man inte förstår så mycket av ännu 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..