I annonssamarbete med NORDISKAKIROPRAKTORKLINIKEN.SE

Smärta i nacken och ryggen – så blev jag smärtfri!

I slutet av sommaren såg jag en kort film på Facebook, det var en bekant som blev knäckt av en kiropraktor. Jag kollade på den korta filmen om och om igen och bestämde mig för att kontakta kiropraktorn som min bekanta på Facebook lovordade.

Jag har haft ont i nacken, ländryggen och höften så länge jag kan minnas. Jag har artros i min högra höft och hade ingen aning om att en kiropraktor kunde hjälpa mig med det. Jag har som ni vet också problem med spänningshuvudvärk och har tidigare testat botox mot det. Det hjälper, men är inget jag vill hålla på med flera gånger per år.

IMG_7632
Jag och bästa knäckaren, Henrik Karlsson Nordiskakiropraktorkliniken. 

IMG_7576
Jag fick berätta om mina besvär (ganska många…) och sen gick han igenom hela kroppen. Jag var lite nervös innan, jag tycker att det låter lite läskigt när det knäcker…

IMG_7584

Det visade sig att jag hade en muskelinflammation i ländryggen och två kotor behövde fixas till.

IMG_7590
Efter bara fyra besök hos Henrik (ganska täta) var jag smärtfri. Jag var där sista gången i höstas och jag har inte det minsta ont i ländryggen eller höften. Nacken och spänningshuvudvärken kommer och går, men jag har fått tips om att använda mig av en boll som ”masserar” bort spänningssmärtan. Det fungerar verkligen! Jag kan varmt rekommendera Henrik på Nordiska kiropraktorkliniken som ligger i Sundbyberg. Han är lugn, proffsig och utförde mirakel på min onda kropp. Att gå runt och ha ont i kroppen gör en del med psyket, jag blir i alla fall mer irriterad och lättretlig av tex nackspärr.

Här kan du se en kort film från ett av mina besök hos Henrik.

Jag vill ju såklart att fler ska få hjälp av Henrik, så med koden ”ANGELICA200” betalar du endast 200kr vid ditt första besök hos honom. Gå in på deras hemsida och läs mer och boka ditt besök här. Välj ”Nybesök Henrik” och skriv in koden ANGELICA200”. Jag är nyfiken på att höra hur det gick för dig där, så kommentera gärna om du bokar en tid.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Hämta tre barn på förskolan

När jag satt i bilen på väg hem från jobbet ringde en stressad Jessica och sa att bussen hem var inställd. Hon sa ”Jag kommer hämta Elsa SÅ sent” utan att ens tänka på att jag har barn på samma förskola. Det är inga som helst problem för mig att hämta tre barn istället för två, speciellt inte när jag har tid på mig. Jag hämtade Elsa först som skrek ”MOOOOSTER” när jag kom in på hennes avdelning. Och hon blev så glad över att få följa med och hämta Alice och Philip. Och mina barn blev överlyckliga över att se Elsa. Win win för alla.

IMG_9447
Jag känner så mycket för Elsa också, nästan som min egen. Det är inte jobbigare att ha tre barn än två tycker jag. Fast på heltid vore det såklart annorlunda… Eller haha. Jag kanske återkommer om 30 minuter då alla tre är hungriga och börjar bråka.

Jag fick tips om att ställa Alice och Philip i förskolekö eftersom jag ska flytta. Grejen är ju bara den att jag inte vet vart vi ska flytta än. Sollentuna, ja. Men det är rätt stort. Jag och barnens pappa måste diskutera hur vi löser detta smidigast för barnen. Om var de ska gå på förskola. Det gäller ju också att tänka framåt, att de ska gå i skola sen också. Känns så sjukt att tänka på skolan när Alice bara är fyra år, men vips är man ju där.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

3 saker jag tänker på just nu

1. Tacksamheten jag känner över min familj.
Jag har behövt rodda med en del saker här hemma inför fotograferingen som är i veckan. Min låtsaspappa Acko har varit livets bästa hjälp. Han är snickare och kan så oerhört mycket och jag är honom evigt tacksam för allt han hjälpt mig med. Han är världens bästa människa!

IMG_2608

När barnen fick syn på Acko häromdagen skrek de ”AAACKKKOOOOO” så hela grannskapet vaknade. Vi var på väg ner till mamma när Acko svängde in med sin bil med släp och körde iväg massa skräp jag hade. Jag bröt ihop och stod och grät av tacksamhet. 

IMG_2632

2. Julkänslan är inte riktigt som förr 

Eftersom jag ska fota mitt hus i veckan är det inga julgrejer alls här hemma. Det ska vara neutralt när det fotas inte vara fullt av hyacinter, granar och tomtar. Jag brukar inte ha supermycket julpynt, men några stjärnor här och där brukar jag hänga upp. Julkänslan är inte som när jag var barn… Det kanske de flesta vuxna kan hålla med om. Jag eftersom jag inte ska ha barnen på julafton i år har jag en liten gnagande ångest där inne i bröstet. Det liksom maler lite… Den känslan försöker jag tränga bort. Men ja… det är inte helt lätt. Jag tänkte skriva lite mer om det där med jul utan barnen i veckan. Ni kommer förhoppningsvis även få se mig i tv-rutan i slutet av veckan.

IMG_2631

Philip dekorerade pepparkakor och pepparkakshus hos sin mormor i helgen. 

IMG_2646

Huset blev kanon! 

IMG_2694

3. Flytta till annan kommun 

Mycket av min tankeverksamhet går åt till att tänka flytt just nu. Jag tänker styling, inredning, planlösning hela dagarna. Jag pinnar bilder på pinterest på hem jag tycker är fina. Jag lusläser hemnet och kollar på hus och lägenheter i Sollentuna. Jag ser framför mig att jag vinner på lotto och kan köpa ett hus för 15 miljoner… Drömma går ju, haha. Men att det ska vara sååå dyrt att flytta ihop?

Herregud säger jag bara. Jag funderar på hur kusinernas relation ska bli när jag och barnen flyttar ifrån Åkersberga. Nu bor de ju mitt emot varandra och ses varje dag. De går på samma förskola, men i och med att jag flyttar kommer Alice och Philip börja på en annan förskola. Vilken och när det blir vet jag ju inte än, eftersom jag inte ens sålt mitt hus än. Men ja, det är nåt jag tänker på. 

IMG_2659

Alice <3 kusin Elsa. 

IMG_2692

Jag älskar den här bilden på Alice som Jessica har tagit. Så mycket bus i hennes blick. Tänk att hon blir fem år till sommaren.

 1. Åh det kändes lite ångerfullt.
  Alltså först blev jag rörd, vilken fin människa din Acko verkar vara. Att ha en sån som extrapappa, wow. Och man smälter när man ser bilden. <3

  Och sen läser jag om din flytt. Usch vad jobbigt, så kul att ni flyttar ihop, att ni ska starta ett eget liv ihop men så hemskt tråkigt att du måste flytta ifrån området där barnen har sina kusiner och du din syster. Ni som stått varandra så nära men ja, förhoppningsvis är det inte långt ifrån varandra och ni kommer ses ofta ändå.

  vilket steg ni tar, så spännande, så kul.
  Jag önskar dig/er verkligen jättelycka till med husförsäljning, husköp och allt som komma skall. <3

 2. Förstår så väl hur du känner inför julen då barnet är hos pappa. För mig, som också separerade då mina barn var 4 och 6 år gamla, blev julen aldrig sig riktigt lik. Rent känslomässigt är det jättesvårt att känna det där man kände under just julen. Själv löste jag det med att jag alltid jobbar på julen vartannat år.
  Då känns det bättre tycker jag.

  Jag vill också komma med mina tankar och reflektioner kring detta med att flytta ihop två familjer med barn. Alltså bli en bonusfamilj.
  Min erfarenhet av det är att jag nog inte skulle göra det. Alltså att verkligen fundera på fördelar och nackdelar. För mig har det många gånger känts svårt då jag inte riktigt kunde göra det jag ville och behövde göra kring frågor rörande barnen.
  det behöver verkligen inte handla om speciellt allvarliga frågor, utan typ hur man ser på den vardagliga samvaron och hur man ser på barnuppfostran.
  Självklart kan man ju anpassa och höra avkall på frågor som man eg är oeniga om. Själva poängen med mina reflektioner är att det är så värdefullt att ha sitt eget boende. Dit man kan dra sig undan ibland och bara ha sig själv och sina barn. Jag tror också att den vuxenrelation man har inte utsätts för vissa av påfrestningarna som naturligt uppstår titt som tätt i en bonusfamilj. Man kan liksom bevara vuxenrelationen bättre har iaf jag erfarit. Sen finns det ju såklart många fördelar med att flytta ihop, men med facit i hand hade jag valt att vara särbo. Det är en stress i sig detta med att anpassa alla de relationer en bonusfamilj innebär.
  Lycka till och du kommer känna vad som är bäst för dig och barnen.

  Kram

 3. Jag arbetar med förskoleköer (dock i annan kommun än Sollentuna) och det kan vara värt att kolla upp inför ev flytt. Det är inte alltid så lätt att få en plats på förskola och jag antar att du inte får ställa barnen i kö förrän de är folkbokförda i Sollentuna? I de flesta kommuner är den 3 eller 4 månaders garantitid. I all välmening! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..