ANNONS

Tog en vecka att bli frisk

Nu är jag på benen igen, ingen Corona, men feber, hosta och satans ont i kroppen. Helgens jobb blev inställt och fokus har legat på vila, vila, vila. Och hälla i mig vatten. Mamma sa ”Tänk att du sköljer bort sjukdomen”. Jag undrar om det verkligen fungerar så, men det är ju alltid bra att dricka mycket vatten. Och te. När jag är sjuk är jag sällan eller aldrig sugen på kaffe. Då vill jag ha mjukt, varmt te med buketter och massa mjölk.

IMG_2018

Veckan utan barnen blev inte alls som jag hade tänkt mig och i och med att jag legat sjuk har den känts längre än vanligt. På dagarna har jag sovit och på kvällarna har jag tittat på serier och somnat igen. Sömn, sömn, sömn. Det är inte alltid lätt att tillåta sig själv att bli helt frisk. Jag brukar ofta köra igång livet för tidigt, och aldrig bli helt frisk. Nu känner jag mig pigg, stark och frisk. Redo för en ny vecka med mina små älsklingar! I veckan behöver jag köpa ved, jag har eldat upp den veden jag fick i inflyttningspresent.

E6BF6F24-714B-4105-B151-B8F65A73B02A

Monkey var hos N i några dagar och hos mamma. Men de dagarna hon var hos mig blev det långsamma promenader ner till havet i mjuka, sköna kläder. Nu ska jag och Jessica stämma av veckan och fota ett samarbete med Scorett. Perfekt dimma idag för plåtning av stövlar!

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Morgonmöte med Lexington

Förut när jag jobbade på en tidningsredaktion (FRIDA, VeckoRevyn, SOLO Girl, Glaze) gick man ofta på pressmöten. När jag istället började jobba som influencer skulle jag säga att dessa pressmöten bara blev fler. Det blev ett sätt att nätverka och träffa nya människor. Nu i Coronatider blir det nästan inga möten alls, vilket jag förstår till 100% och i sanningens namn har det varit lite skönt med en paus. Nu sker en del möten digitalt, vilket inte är samma sak, men väldigt mysigt och smart.

IMG_9586

Min morgon började med ett digitalt möte med Lexington. Vi som var med fick höra om deras julkollektion och vips blev jag sugen på att torka apelsinskivor, göra risgrynsgröt och hänga strumpor vid öppna spisen. TÄNK att jag i år kommer ha ett öppen spis där tomten kan klättra ner och lämna julklappar. Blir pirrig av bara tanken!

IMG_9624

Det här huset känns perfekt för exakt alla årstider. Jag är fortfarande i förälskelsefasen för det här huset, men jag känner att det kommer fördjupas i kärlek. Halloween här? Ja, perfekt! Julen? Ja, mysigt! Nyårsafton? Ja, de som bor här annars sa att punschverandan är perfekt för nyårsfirande. Tomten är stor och lutar, så när snön kommer blir det en rolig pulkabacke. Hade jag haft möjlighet att bo här i juni hade det även varit ett perfekt ställe för midsommarfirande. Det är första gången jag bor någonstans där axlarna sjunker så fort bilen åker in på uppfarten. 35 år och nu jordad. Så fint.

10
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Ny header

Ny årstid, ny tid, ny header. Vad tycks? Tröjan som jag fått många frågor om på instagram är ny och kommer från Lager157. Så skön och jag älskar färgen!

angelica

6M6A4597

Jag och Jessica tog med kameran till stallet när vi skulle hälsa på vår häst Hugo. Tanken var att bara Jessica skulle fota ny header, men jag lånade hennes tröja och hon tog några bilder på mig också.

IMG_9453

Såhär låg Hugo i hagen när vi var där. Gosigaste goset. 

IMG_9454

Jag älskar honom. Jag ligger nedbäddad i feber här hemma, så tråkigt. Har kollat på alla serier jag kan komma på. Nu kollar jag på ”Tills Frank skiljer oss åt” igen. Den är lättsam och rolig. Hoppas att ni har en fin kväll, denna höstdagjämning. Nu blir det mörkare och mörkare, mysigt tycker jag.

8
40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00