Vad skrattar jag åt, egentligen?

Idag är det älskade, älskade Alice födelsedag. Fyra år. Jag ska skriva ett längre inlägg om det. Hur livet förändrades när hon föddes, den där varma sommarnatten för fyra år sen. Jag ska hem till hennes pappa idag och fira henne. Det blir både fika och middag. Men först väntar en dag av jobb.

Jag hittade bilder i Jessicas mobil som jag inte hade sett innan. Från midsommarafton ute i skärgården. Bildserien är tagen under några sekunder men det ser så kul ut att jag är svinglad, och Nicke sitter med sin mobil. Djupt försjunken. 

Jag undrar vad han tittar på… 
Jag tror i och för sig att det var fotbolls-VM då va? Kan ha varit någon match. 
Vem sa vad? Vad är det som är så kul. Det är ju inte alltid man slänger huvudet bakåt i skrattet. Eller är det fejk? Ingen vet.

Den här värmen hörrni! Jag ska inte klaga, men att sitta inne och jobba vid datorn är vaaaarmt. Jag vill bara ligga i en pool eller i havet, konstant. Lyllo er som har semester idag. Ikväll kommer barnen så det blir kvällsjobb för mig den här veckan. Vad har ni för planer för dagen? Bada? Jobba? Stänga in er och kolla på film? Kommentera gärna.

  1. Vi har redan varit iväg, jag och barnen på 2,5 månader 2 år och 4 år, och badat på förmiddagen. Såå varmt i vattnet, ca 27 grader i sjön! Pappan går på semester nästa v så vi roar oss med diverse, skulle åkt till barnens kusiner idag nen dör blev det sjukdom så inställda planer. Nu har vi ätit snabbmat till lunch (pga de inställda planerna innehöll pastasallad) och kyler av oss inomhus med ac på luftvärmepumpen 🙌🏻😍 återstår att se vad vi gör i em!

  2. Vi är på landet utanför Grisslehamn.. asvarmt! Värme är härligt, i lagom dos, men det här är inte ens kul. 😱

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..