Han ger mig den tryggheten jag saknade

Tänk att han är min sista pusselbit i livet. Jag har skrivit det förut, men jag trodde ju att det var fler barn jag saknade. Att livet skulle känns komplett om jag fick ett eller två barn till. Men när jag träffade Nicklas kände jag direkt ”Det är ju HAN som är den sista pusselbiten!”. Den känslan var så oerhört skön att känna. Ett inre lugn som jag inte känt innan. Jag kände mig ofta som att jag var på jakt. Att jag letade efter någonting mer. Men jag tror att känslan nu, känslan av ett inre lugn, beror på flera saker. Jag har hittat mitt livs kärlek, det gör mig lugn. Jag har hittat mig själv efter ett halvår i terapi. Jag trivs med där jag befinner mig i livet just nu. Jag är så nöjd med mina två barn och mina två bonusbarn. Jag har fått ett kall om vad jag vill jobba med. Jag är på gång med två olika böcker. Jag känner mig trygg hemma. Jag har vänner och familj omkring mig som jag älskar. Som älskar mig!

IMG_1305
Att få vara i hans famn är det bästa jag vet. Han ger mig ett inre lugn som jag aldrig tidigare upplevt. När jag tittar på honom blir jag alldeles pirrig. Han gör mig hel och det är så fint att älska och att älskas.

oascompany

En annan fantastisk sak i livet är att min bästa vän Ormis har träffat sitt livs kärlek, CJ. Och CJ och Nicklas har klickat, så de hörs typ dagligen. Så fint! Jag älskar där jag är just nu. Just nu är livet perfekt och allt är i balans!

 1. Lina skriver:

  SÅ underbart! Jag har en liknande historia som du, med ett havererat äktenskap bakom mig. Har också hittat rätt efter den tuffa tiden. Man tror ju inte att det kan vända när man är mitt i krisen, och verkligen inte att det kan bli ännu bättre… Livet alltså!

 2. Alltså jag blir så glad för din skull, ni verkar vara så härliga, så underbara. <3 En underbar man, som får dig att må så bra, precis vad du behöver och förtjänar.

 3. T skriver:

  Åh! Är så glad för din skull! Tänk va bra och fint allt blev ❤️ Hoppas du fortsätter blogga och podda i all oändlighet, roligaste som finns!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Att andas riktigt ren luft

På plats i Torekov! Så så så underbart att få andas riktigt ren och härlig skåneluft. Det är som om ett lugn kommer över kroppen och själen när jag kommer hit ner till Torekov. Jag älskar pappas hus och att ha närheten till havet. Igår kom vi fram vid 19-tiden och då blev det pizza och grekisk sallad. Jag hade sjukt ont i magen igår, så efter middagen la jag mig i soffan och somnade till ljudet av skrattande vänner. De spelade kort och det var så härligt att höra deras bubblande skratt.

IMG_5383

Vi ställde klockan i morse och gick ut på en morgonpromenad. 6 kilometer blev det och vi gick ner till lokala bageriet och handlade croissanter. 

IMG_5402

Vi letade efter Hugh Grants hus, men hittade det inte. 

IMG_5398

Så otroligt fint hus! Kolla tornet! 

IMG_5396

Finns det nåt vackrare? Jag tror inte det! Det är verkligen nåt med havet. 

Nu ska vi hoppa ut till tennisbanan och spela i en timme. Sen väntar brunch och poolhäng. Det känns fint att få den här sista sommarkänslan här nere i Skåne. Luften här är inte sådär klar och krispig som hemma. Det kändes nästan som vi hade åkt utomlands när vi hoppade ur bilen igår. Vindarna är varma och solen värmer fortfarande mycket. Sensommaren när den är som bäst!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Hur många omaka strumpor kan man ha?

När jag sorterar tvätt blir jag lika förvånad varje gång. Hur många omaka strumpor kan det finnas? En miljon! Jag smsade barnens pappa för att fråga om de andra små strumporna fanns där. Som svar fick jag att en, kanske två finns hos honom. Men du undrar jag… Finns det på riktigt ett slukhål för strumpor? Vad gör de i slukhålet? Har de fest? Dansar de? Kollar de Netflix? Jag förstår inte vaaar de tagit vägen. Så istället för att fundera mer över det kör Philip rätt ofta ”rocka rocka sockorna” som han säger. Och han gör det med stolthet, så jag vill inte slänga alla ensamma strumpor. Och sen åkte jag faktiskt och köpte nya till båda barnen. Men fortfarande… hur kan de bara försvinna? Jag har ju haft tvätt maskin hemma ända sen jag fick barn. Så de har inte fått fötter i nån tvättstuga som delas. Någon annan med samma problem?

omaka_strumpor
Så många fina, så många ensamma. Så många hela som skulle kunna användas.

Igår var jag och två kollegor, My och Emma, på ett event. Jag ska kolla om jag har några bilder att ladda upp här sen. Det var så mysigt att få krama massa gamla människor från min tid på VeckoRevyn. <3 Det var en rolig tid i mitt liv, livet som reporter på en tjejtidning.

maybelline_alice_stenlof

Jag älskar den här typen av outfit. Fluffig tröja och tyllkjol. Men tröjan var på tok för varm att ha igår, så jag svettades som en liten apa. Så fint dock med blomstervägg! Nu ska jag susa iväg till jobbet för att jobba några timmar. Sen bär det av till Tooooorekov med bästa gänget. Världens bästa helg!

 1. Yvonne skriver:

  Socktrollet härjar även här i Luleå. Alltid MASSOR av udda sockor, fattar inte hur det kan komma sig??

  Gillar din blogg och läser varje dag. Din systers också.

 2. Åsa skriver:

  Märk upp en tvättpåse per person där hemma och stoppa strumporna i den innan tvätt. Då blir de samlade och sorterade på en gång👍🏻

  1. Elin skriver:

   Men gud vad smart! Kan man torktumla i tvättpåsen också?

 3. Jessica skriver:

  Haha känner igen det där! Sambon kör samma sort för enkelhetens skull. Men ett tips från mig som också har barnstrumpor är att tvätta dem i tvätt påsar (såna för bh)

 4. Malin skriver:

  Ett tips när du köper nytt, håll dig till enfärgat så matchar strumporna alltid, om man nu vill det 🙂

 5. Emma skriver:

  Under soffan eller under soffkuddarna är ett tips, när jag möblerade om så dök flera saknade strumpor upp bland alla dammråttor 😅 Har en kille som är mästare på att ta av strumporna vid olika platser så hittar ständigt bara ena strumpan 🙈

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..