Fyra bilder som inspirerar mig

Om jag känner mig nere eller känner att jag är på väg att få ångest, då klickar jag in mig på Pinterest. Det fungerar i 9 fall av 10. Jag sitter och tittar på fina, ljusa, inspirerande bilder som fyller mig med energi. Och ett visst lugn. Jag känner att jag är inne i en skör period just nu. Känslorna är på utsidan, eller som andra beskriver, en känsla av att vara hudlös. Jag såg dokumentären om Josefin Nilsson och har tänkt mycket på henne sen dess. På min egen tid med en man som misshandlade, både psykiskt och fysiskt. Jag har länge tänkt att jag vill jobba med att förebygga mäns våld mot kvinnor. Men jag vet helt ärligt inte om jag skulle klara det. Precis som jag har svårt att se mig själv i sjukvården, eftersom jag är en sån känslomänniska. 

ddcd0c3d42931a020ea7f7f82bccbbe0

Vem blir inte glad av den här ljuvliga bilden? Så magiskt fint med de små blommorna i håret. 

f15859d05114ac6c2490f575819e41a4

En outfit jag gärna skulle bära i vår. Älskar kontrasten av det skira rosa till det hårda, svarta. Så snyggt! 

ae52bd32ea9e4c2ccc0766caf3d91b10

Den här tårtan vill jag köra en copy paste på när det är kalas nästa gång. Så himla fin! Jag tycker så mycket om alla små detaljer. 

29bb760ca5d655854e2ba160448f1f75
Och hår… Jag kan pinna och spara huuur många bilder som helst. Och när jag sen går in och kollar ser jag att typ alla ser likadana ut. Jag ska boka in en tid hos min frisör efter att jag varit i Cypern med Nicklas. Håret blir alltid mycket ljusare av solen, så det känns inte som någon idé att fixa det innan. Jag skulle säga att bilden ovan är perfektion när det kommer till ett ljust hår. Mitt är dock varken sådär tjockt eller friskt. Jag skulle behöva köra inpackning varje gång jag tvättar håret, eftersom jag ser ut som ett troll varje morgon när jag vaknar. Är ni noga med inpackning? Jag har alltid balsam, men sällan tålamod till att göra nåt mer…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Tystnaden beror på noll batteri

Det har varit en ofrivillig tystnad från min sida. Jag har inte haft några batterier i min dator och jag har heller inte hittat laddaren i flyttkaoset. Jag har inte heller kunnat blogga från mobilen, det måste jag försöka lösa på nåt sätt. Jag har alltså haft en död dator och nu en död kropp. Jag är helt slut! Den här flytten har varit både fysiskt och psykiskt påfrestande. Idag var jag och hämtade det allra, allra sista från huset.

Lilla Alice. Det där matbordet från Jotex står här i nya köket. Men nu är det vitt och det blev verkligen så snyggt. Jag lovar er massa bilder från lägenheten så fort vi fått upp några fler flyttkartonger.

Jag gick upp på vinden för att checka av så att det ser fint ut. Då kom tårarna. Och de ville inte sluta rinna. Jag grät och grät och grät. Jag kommer sakna huset så himla mycket. Mer än jag har velat erkänna för mig själv. När jag gick och krattade i trädgården för att göra fint för de nya, ja DÅ slog det mig att jag flyttat till en lägenhet.

Jag vill vara en positiv och glad person. Jag vill vara glad över allt det nya, men jag måste bara inse att det är en sorg för mig att lämna huset. Jag måste få vara ledsen och sörja. Det är okej. Jag känner att jag hela tiden ursäktar mig för Nicklas och säger ”Jag är sjukt glad över att vi ska bo ihop, du får inte tro nåt annat”, samtidigt som jag torkar mina tårar.

Det ena utesluter ju inte det andra. Att jag är ledsen tar inte bort att jag är glad. Men för mitt eget mående och psykes skull tror jag att jag ska sortera mina känslor mer. Tillåta mig själv att vara ledsen. Sen jag kan resa mig och gå vidare. Vara glad. Lycklig. Men just nu, ja då behöver jag gråta.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nu är jag Sollentuna-bo!

I morse ringde klockan 06 och det var dags att flytta. Jag valde att sova hos Jessica igår och det var så himla mysigt. Jag, Johanna, Annika och Jessica var ute och åt och när jag hade kört hem Jessica orkade jag inte köra en meter till. Att få vakna nära Elsa när jag inte har mina egna barn hemma är så mysigt. Hon blev alldeles lycklig när hon såg att jag hade sovit bredvid henni. Idag har vi kört allt från mitt hus och allt från Nicklas hus. Det gick så mycket smidigare än jag hade tänkt mig. Vi är så tacksamma över att våra mammor och Acko kunde hjälpa till. Idag var första gången våra mammor träffades, så roligt!

IMG_4783

Efter båda rundorna med flyttbilen blev det pizzalunch. Jag och mamma delade på denna ljuvliga azteka, jag älskar starka pizzor. 

IMG_4735
Man kan ju tycka att det är lite felprioriterat att gå ut och äta på restaurang kvällen innan man ska flytta… Men jag har saknat Johanna så mycket och ville inte missa en kväll med henne. Jag glömde ta en bild på oss tillsammans, men här är jag och Annika. Vi åt middag på Lavventura, mer om det i morgon.

Nu kommer strax både Mio och Ikea med leverans av möbler. Just nu har vi inga stolar och inga sängar till barnen. Nicklas barn kommer på söndag, så i morgon blir det till att montera möbler för hela slanten. Inte min favoritsyssla, men med någon bra podd (typ Mordpodden, älskar den!) går det nog undan. Hoppas att ni har en mysig fredagskväll!

  1. Haha, en halv sekund trodde min trötta mammahjärna att Mio och Ikea var två personer 😂 Hann påbörja tanken ”vem döper sitt barn till Ikea…”. Hjärnan är ju rätt underhållande ändå när den fått för lite sömn 🤪😂 Grattis till samboskap! Hoppas ni kommer trivas! 💕🍾😊

  2. Ska bli så spännande att se hur det blir när ni får ordning på hemmet!
    Förstår såååå din o-like på att skruva möbler – måste va en av de tråkigaste sakerna som finns 🙁 Men lycka till, du är stark!
    Kram

  3. Det ska bli roligt att fortsätta läsa bloggen även nu när ditt liv ser lite annorlunda ut mot tidigare! Grattis till samboskapet😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..