När lillasyster överraskar en!

Igår var jag och Jessica på väg till vår låtsasmamma för en födelsedagslunch med henne och vår lillebror. Lillasyster Caroline är bosatt i Madrid där hon pluggar och skulle komma hem senare i sommar. I bilen på väg dit sa Jessica ”Caroline vet inte om hon kommer hem innan bebisen föds, tänk om hon skulle överraska och komma hem innan”. Men sen släppte vi den tanken för senast kvällen innan hade hon lagt ut bilder från Spanien. När vi ringde på dörren till Sussie och började sjunga ”Jaaa må hon leva” öppnade Caroline. Vi blev så chockade! Jessica skrek. Först ett ”Ahhhh”. Sen en paus. Sen ”AAHHHHHHH CAROLINE!” och sen bröt hon ihop. Stackars gravida kvinna, haha. Jag började också gråta och det var så härligt att få krama om lillis igen.

IMG_0080

Vi försökte få till en syskonbild… Min klänning har jag lånat av Jessica, den kommer från H&M.

IMG_0089

Syskonen och Sussie <3 

IMG_0117

Hon bor så fint, härligt med balkong högt upp. 

IMG_0044

Det var ren och skär lycka att få träffa lillasyster Caroline igen. Hon är ofta ute och reser, men jag älskar att ha henne hemma. 

IMG_0060

Den här syskonbilden var nog nästan bäst… 

IMG_0036

Älskade lillis!

IMG_0078

Här är en bild alla syskonen blev nöjda med. Tänk vilken lyx ändå, att få ha dessa underbara syskon i mitt liv. Jag är så tacksam för var och en av de här tre. Claes och Caroline och vi har samma pappa, men jag har aldrig sett de som halvsyskon. Jag har sett de som mina riktiga syskon och har aldrig förstått mig på det där med halv. <3 Claes och Philip är verkligen lika, det blir spännande att se om Philip fortsätter att vara lik Claes när han blir äldre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

En eller två finnar i månaden

Det slår verkligen aldrig fel. Jag får alltid en eller två finnar en gång i månaden. Det kan tyckas lyxigt, att inte ha några större hudproblem än så. Men trots det är det sjukt störande. Jag har fått två nu, ganska nära varandra. Och jag vet att man inte ska hålla på och klämma, men jag kan inte låta bli. Jag tycker att det är så kul! Bäst är det att klämma finnar (helst bölder) på någon annan. Jag kan fastna på Dr Pimplepoppers konto i en evighet. Klipp efter klipp. Trots att jag ibland får hulkningar och vill kräkas kan jag inte sluta. Det är som en skorpa som man bara måste pilla på. Någon mer än jag som är så? Vissa blir ju verkligen sjukt äcklade och klarar inte av det… Men det gör jag. Hehe.

IMG_9863

I övrigt är jag väldigt tacksam över min hud. Den har få rynkor, den har massa fräknar (älskar dessa!) och den är lättskött. Den tål att testa massa olika produkter, vilket passar mig bra som jobbar med hudvård. Är jag trött en kväll och tvättar bort sminket med tvål och vatten säger den ingenting om det. Men med åren har jag verkligen blivit extra snäll mot den. Förr kunde jag somna med smink. Och sminkade jag av mig var det med just tvål och vatten, och det som inte gick bort då gnuggade jag bort med en handduk. Aj.

IMG_9859

De finnar jag får sätter sig alltid på hakan. Alltid i samband med ägglossning. Vad beror det på? Så mysigt med regn och åska. Jag har fått krypa in i en stickad tröja. Älskare!

 1. Jag har en teori men ingen forskning bakom 😂 tänk aporna, de plockar ju loppor osv på varann, kan det inte va samma för oss? Alltså att vi blir typ lugna eller så av att klämma?

 2. O. skriver:

  Uääääää, sååå äckligt! 😂😂😂
  Dessutom INTE bra att klämma/pilla på finnar o sånt. OCH, de försvinner fortare om man inte rör dem, faktiskt. 🙂

 3. Madde skriver:

  I love it! 😍

 4. Karin skriver:

  Jag vågar inte berätta för vem som helst att jag tittar på Youtube där man trycker ut finnar eller öppnar bölder. Jag gillar också att se när de drar ut gigantiska vaxproppar. Varför är man så knäpp och tittar på sådant?
  Passar på att säga att jag läser din blogg för du är ärlig, rolig och så fin med dina barn.
  Kram från Karin.

  1. Elin skriver:

   Du är inte ensam. Älskart också 🤗

 5. Jag ÄLSKAR Dr pimplepopper. Sjukt bra. Även underhållande att de när de drar ut megastora vaxproppar ur öronen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Påfyllning av botox

En sak man vet som mamma eller pappa, är att ingen dag är den andra lik. Det händer nästan alltid, för att inte säga alltid någonting otippat. Igår fick jag hem en klänning till Alice som jag köpt på en bloppis på instagram (älskar att shoppa och sälja kläder så, bra miljötänk!). Hon ville testa den på en gång och letade upp sin rosett i samma mönster. Philip vrålade efter en stund ”MAAAAMMA!!! Leoparden har fått två ungar! Kom mamma, kom!”. Jag gick dit och såg Alice ligga nedanför soffan med sina stövlar nedanför magen. ”Mjaaow” sa hon och tittade upp på mig. Jag är en sån som inte kan låta bli att bli rörd. Eller skratta. Nu blev det både och. Tårar och skratt. Sån himla härlig fantasi att låtsas att hennes två stövlar var två bebisar. I samma mönster som hennes nya klänning.

IMG_9847

Självklart ville Alice ha på sig nya klänningen idag och Philip ville vara tiger. Världens gulligaste skruttungar. Philips ledsamhet vid avsked (korta som långa) har helt klart blivit bättre. Han känns fortfarande aningens orolig när jag måste gå iväg någonstans, men inte alls på samma hysteriska sätt. Lösningen för oss var att ge honom ännu mer mamma-tid. Ännu mer närhet och kärlek. Jag tror att han kände sig tryggare då. Eller jag hoppas det i alla fall. Så att han inte stänger in sina känslor.

Jag var tvungen att göra en boomerang när jag insåg att jag och min jobbarkompis Emma hade klädmatchat. Nåt som är riktigt snyggt är just vitt och blå jeans tycker jag. Jag känner mig alltid fin i det. Mina jeans kommer från Nuew och toppen är från Ellos. Jag ser nu när jag ser den här filmen/bilden att jag är i stort behov av ett besök hos frisören. Och lite påfyllning av botox. Jag känner direkt när huvudvärken kommer smygande tillbaka och när jag alltid stoppar med mig huvudvärkstabletter i väskan. Men den här gången tänkte jag bara ta lite botox i bekymmersrynkan, inte i hela pannan.

Såhär blond vill jag vara igen. Dock kommer jag aldrig någonsin mer lägga botox ovanför överläppen. Jag tyckte inte om det. Jag åldrades massor uteseendemässigt och jag kände inte igen mig själv när jag såg mig på bilder. Det blev alldeles för stelt runt munnen.Det i kombo med en stel panna, nej. Det var ingen succé. Jag såg att det nyligen varit diskussioner i olika bloggar om man ska eller inte ska skriva om vilka små (eller stora!) ingrepp man gör. Om man som influencer framstår som en dålig förebild för att man skriver om att man tex sätter botox då och då i pannan. Jag har ju varit ärlig med er. Jag gör det dels för att slippa spänningshuvudvärk, men också för att jag tycker att det är fint. På mig. Jag lägger ingen värdering i vad andra gör eller inte gör med sina kroppar. Huvudsaker är att man lyssnar på sig själv och inte på någon annan.

 1. Emma skriver:

  Jag kan analysera i förbannelse över om vissa kändisar gör/ har gjort något ingrepp. Främst botox tänker jag på då. Jag vet att det finns de som är helt rynkfria i pannan i 40-50års ålder, att det beror på gener och grejer. Jag får dock lite panik då jag som ”bara” är 30 börjar få linjer i pannan och mellan ögonen. Helt normalt och naturligt jag vet men ack så tråkigt ändå tycker jag! Jag gillar inte dem inte men kommer säkert förlika mig med de också någon dag. 🙂 Min poäng är att jag tycker om när kändisar berättar om att de gjort ingrepp, jag mår faktiskt bättre av det. Det är väl skönare att veta att någon som har närmast ”perfekt” hy, utan rynkor, trots att den är 10 år äldre än en själv inte bara är det för att den vunnit på genlotteriet utan att den faktiskt tagit till ingrepp för att se ut så.
  Jag blir faktiskt vid bättre mod och accepterar mina små rynkor bättre då eftersom jag vet att det den andra visar upp inte är helt ”äkta”.

  Samma sak med bröstoperationer. Så befriande när människor talar öppet om det. Det är så mkt vanligare än vad många tror. Även här har jag lättare att acceptera mina egna bröst trots lite små och hängiga. Deras hade säkert sett likadana ut om de inte gjort ingrepp!

  Som sagt, poängen är den att vi jämför oss med andra oavsett. Är det då inte bättre att veta att vissa tagit till hjälp för att ändra sitt utseende än att gå runt och tro att vissa har perfekt hy och perfekta tuttar av naturen? Och när jag skriver perfekt menar jag normen och idealet som råder inte att kroppen nödvändigtvis är perfekt… Om du förstår hur jag menar.

 2. Jag får lite panik över att influencers ska bli så jädrans kritiserade för allt de gör. Men om grannen tar botox eller tar ett sms lån eller opererar tuttarna så säger ingen något för det anses ”normalt” men när influencers gör det då jädrans är det kaos för man skriver om det, det syns utåt och 14 åringen som läser din blogg, kan minsann bli hetsad till att göra samma sak.. orkar! vi måste jobba med källan och inte med de andra, med andra ord, skapa starka ungar som gör som de vill, lär de skillnad mellan flicka och kvinna, barn och vuxen… jaja det jag ville säga va, du är fin och bra som du är, förstår att du har ont i huvudet, du gör som du vill, tar det du vill, löser det bäst du vill, du duger ändå, alltid. Stor kram

  1. Influensers blir väl främst kritiserade för att dr gör reklam för skönhetsoperationer/injektioner/ingrepp. Samarbeten med kliniker och rabattkoder hit och dit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..