Var skulle du gömma en plånbok?

Igår när vi kom hem från Grinda med båten handlade vi glass från glassbilen. Efter det är min plånbok spååårlöst försvunnen. Jag har letat och letat och letat. Jag har mailat glassbilen, om jag mot all förmodan skulle lagt den på kanten där vid glassbilen… Jag tror dock inte det.

Jag misstänker att någon i den här familjen, som är typ 3-4 år, kan ha gömt den. När jag frågade en viss person sa hen ”Ja mamma, jag tog den. Den ligger i din säng”. Jag blev så lättad och sprang upp till sovrummet. Var den där? Nej. Jag frågade då denne person igen som skrattade om sa ”Men mamma, den ligger i min mage. Jag åt upp den”. Okej… 

Personen på bilden har såklart ingenting med texten att göra… 

Jag har lagt flera timmar på att leta. Jag gav upp nu. Jag har polisanmält förlusten och spärrat alla kort. Tråkigt nog ligger det massa presentkort i plånboken. Presentkort som legat och skräpat här hemma i månaden, men som jag i början på veckan bestämde mig för att stoppa ner i plånboken. Kul! 

Om du var 3-4 år… var skulle du då stoppa en svart, liten plånbok? Kom gärna med tips.

 1. Kanske under sängen. Jag hade tagit fram byxor då vi skulle åka på resa och just skulle åka iväg och plötsligt var de borta. Som tur erkände vår 3 åring att hon gömt dem under sängen.

 2. Efter att vi hade haft barnvakt en kväll så försvann fjärrkontrollen spårlöst(!) i flera dagar. Till sist så såg jag att tvååringen började fylla kuddfodralet på en soffkudde med leksaker och yes, där va fjärrkontrollen!

 3. Min 2-åring tog min mobil och stoppade i sin lilla väska. Självklart var den på ljudlöst också. Brorsans mobil la hon i tvättkorgen och pappas plånbok under dynan i soffan. Kollat under madrassen på sängen?

  Hoppas den kommer fram!

 4. Åh, plånboken av allt också!
  Dom är luriga dom små liven, och antagligen kan hon ha lagt den vart som helst. I en väska? En låda? Under soffan? Antagligen på ett helt uppenbart ställe egentligen.. har du någonting du brukar använda, en speciell väska som hon kan ha lagt den i? Min dotter i samma ålder leker gärna med min väska, och sist hittade jag både hårborste o mobilladdare i den..
  Hoppas den kommer fram snart!

 5. Antagligen i en låda i kök /vardagsrum eller i kylskåpet ☺️
  Eller ett skåp i bra höjd.
  Hoppas du hittar den!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..