Har hamnat i en bubbla här på Svalbard

Jag har så mycket att berätta, men har hamnat i en bubbla här i Svalbard. Men jag tycker faktiskt att det är skönt. Jag har jobb att göra, men har tillåtit mig själv att stänga av. Lyssna på min inre röst. Och jag mår så bra! Jag hade inte kunnat föreställa mig hur magiskt det skulle vara här. Jag hade sett på bilder, men det är inte samma sak. Att vara här är som att möta Gud. Känna moder jord. Få uppleva naturen, på riktigt. Aldrig tidigare har jag känt mig så liten som när vi susade fram på en snöskoter med milshöga bergsväggar av is och snö till både höger och vänster.

6M6A0825

Idag är det -25 grader men vindstilla. Att andas den här luften är ren och skär magi.

6M6A0778

Utsikten från där vi bor! Sista dagen här idag, i morgon åker vi hem till verkligheten. Igår välte jag med en snöskoter, men mer om det i nästa inlägg. Jag vill koppla bort för att koppla av sista timmarna.

 1. L skriver:

  Vad är syftet med resan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Oslo, hej hej!

Inlägget innehåller annonslänkar 

Nu befinner vi oss i Oslo i vad som skulle vara en liten mellanlandning. Vi skulle ha varit framme på Svalbard om en liten stund, men planet är 8 timmar (!) försenat. Gör i och för sig inte så mycket, men ganska seg väntan. Vi bestämde oss direkt för att inte tillbringa så mycket tid på flygplatsen, utan hoppade på ett tåg in till Oslo. Nu sitter vi här med havregrynsgröt i magen och jobbar alla tre. Systrarna Lagergren. Vilket liten trio! Är så mysigt att vara bara vi tre, även om vi saknar vår lillebror.

6M6A0628

Jackorna har vi fått från Norrsken jackets, just för denna resa. Mössorna hittade jag på Åhléns och de kommer från Carin Wester. Dessutom till ett bra pris, 199 kr styck. 

6M6A0636

Här i Oslo är det någon plusgrad, alldeles lagom egentligen, haha. När vi landar på Svalbard är det -27 grader, men det känns som -35. Jag får stressutslag bara av att tänka på det. Men det ska såklart bli så spännande, livets resa. Men jag är ändå nervös, jag som typ alltid fryser. 

svalbard
Jag har tappat min röst, väser liksom fram. Jag kan prata om jag pratar riktigt mörkt… Men bäst att bara vara tyst. Önskar er en fin start på denna vecka.

 1. L skriver:

  Vad är det för typ av resa? Ni verkar inte precis gilla kyla!

  1. haha jooo. Men jag var rädd för kylan innan, eftersom jag aldrig känt den typen av kyla innan. Men är underbart! 🙂

 2. Maria skriver:

  Hej! Jag måste fråga om jackorna ni har heter ”Sälen” och hur de är i storlek?😊Kram

  1. Jaa de heter Sälen 🙂 Jag har 40 nu för att ha plats med underställ och ulltröja, men 38 skulle jag valt hemma 🙂 De är bra i storlek skulle jag säga. Och värmer här i -25 grader 🙂 kramar

 3. Gud vad kul med Svalbard, har det som ett av mina drömresemål 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Norrsken och botox

Jag längtar så mycket efter att få se Svalbard. Att få se och känna på snö igen! Tänk att det inte blev någon vinter i år, ingen snö. Jag ser fram emot att känna riktig kyla, även om jag såklart är orolig över den extrema kylan. Idag måste jag införskaffa mössor till mig och systrarna. Vi har fått spons på jackor från Svalbard, men vi behöver mössor och vantar. Jag tänker att grått blir fint till marinblått, som jackorna är i. Sen blir det till att packa ner underställ och andra varma kläder. Är det någon av er som läser bloggen som varit på Svalbard? Jag ser fram emot att förhoppningsvis få se Norrsken. Det har varit en dröm länge. Och nu när vi har en svinbra kamera med oss kommer vi säkert kunna fånga det på både film och bild. Jessica frågade vad jag skulle packa med mig för klänningar… Klänningar? Jag tror i ärlighetens namn inte att jag kommer gå utanför en dörr utan att vara ordentligt påklädd. Det finns en gräns även för mig, även om jag är influencer och skapar content.

6M6A0175

Jessica tog en bild på mig igår med nya systemkameran. Så bra! Här ser man mina skrattrynkor vid ögonen, som jag för allt i världen inte vill ta bort. Konstigt egentligen. Att jag tycker att det känns viktigt med botox i pannan, att den är slät. Men runt ögonen får det vara hur många rynkor som helst. Sen finns det ju en stor fördel för mig med botox i pannan och det är att min spänningshuvudvärk verkligen, på riktigt försvinner. Det tillsammans med den släta hyn gör att jag aldrig vill sluta med det.

 1. Anna skriver:

  Jag förstår dig precis angående botox – bästa jag gjort för min elaka migrän och spänningshuvudvärk!!
  Njut av Svalbard

 2. Emma skriver:

  Hoppas ni får se norrsken. Det är helt magiskt😍 om ni ska ta kort på det så behöver man ha ganska lång slutartid och manuellt inställd fokus (eftersom det är så mörk har kameran svårt att fokusera själv☺️)

 3. Erica skriver:

  Svalbard är underbart! Har varit där ett antal gånger. Det är så fint innan landning, ser ut som något från en fantasyfilm. Det roliga med Svalbard är alla vapenskåp de har innanför varje butik och att man måste ta av sig skorna överallt (restaurang och i de få butikerna). Tyvärr är det inte lika mycket norrsken denna tid på året, säsongen för det börjar ta slut. Men det finns flera aurora-appar att ladda ner där man kan se om det finns möjlighet för det. Resturang Svalbar är ett måste när ni är där uppe! Trevlig resa!

 4. Mica skriver:

  Hur ofta gör du botox i pannan och är det bara ”argrynkan” du gör? Jag har oxå extremt mkt spänningshuvudvärk så är väldigt sugen på att testa det 😊 Bonus att man blir lite slät med 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..