Jag vill inte tjata men…

Ni som har barn vet att det inte alltid går helt smärtfritt med allt man ska göra. Borsta tänder, klä på sig, borsta håret, duscha, klippa naglar, sätta på sig ytterkläder, äta mat med mera, med mera. Det är inte bara en gång per dag som jag säger ”Jag gillar inte att tjata men…” Idag har det dock varit en riktigt bra dag. Både med barnen och på jobbet. Jag lämnade barnen vid 09 i morse, gjorde en telefonintervju med en reporter från Expressen (kan skriva här så fort artikeln är ute) och sen hoppade jag in och jobbade på Skincity. Det var så roligt att träffa alla kollegor igen, de är verkligen fantastiska. Det var så pass varmt att vi kunde sitta ute och äta lunch. Sen preppade jag massa PR-ordrar som ska gå iväg. Det är min favoritsyssla på jobbet!

lagergren_angelica_doula_stockholm

Håret kändes helt perfekt idag! Tänk vad lite lockar kan göra för ens humör. 

Jag pratade med mamma på förmiddagen och frågade om hon kunde gå tidigare från jobbet och följa med och hämta på nya förskolan. Det kunde hon! Jag hade velat filma barnens miner när de såg sin mormor. De skrek ”MOOORMOR” rakt ut och kastade sig i hennes famn. Sen gick båda runt och visade sina avdelningar, de går på varsin avdelning nu, men leker ute tillsammans. De var så stolta! Philip hade gjort ett armband som han sa ”Mormor, det här är till dig!”. Mamma blev alldeles rörd. Fem minuter senare plockade han av det från min mammas handled och gick fram till mig. Och sa ”Mamma, jag har gjort det här till mig”. En stund senare, ja då tog han tillbaka det helt och hållet. Så kan det gå! Jessica, Elsa och Bonnie kom hit och mamma tog med sin alla (!!!) fyra barnen och gick till en lekpark. Snacka om powermormor! Jag och Jessica spelade in podden och sen kom alla barnen hem igen. Nicklas och hans kids åkte iväg så att vi fick en timme bara vi.

Nicklas visade precis ett hus på hemnet som skulle passa vår familj heeeeelt perfekt. Men det är alldeles för dyrt för oss. Det är visning i morgon, som är lite lockande att gå på… Men det känns samtidigt onödigt, eftersom det inte alls är aktuellt att vi köper det nu. Men nu bestämde vi att jag och Nicklas ska sätta upp en sparplan, så att vi kan köpa ett liknande hus om ett par år. Det är bra att ha mål, annars går ju bara åren! Nu blir det Idol i soffan innan det är dags att sova. I morgon ska jag ta med mig två kollegor och gå på ett event som Alice Stenlöf har. Det ska bli mysigt!

 

 1. Anna skriver:

  Åh, så fina lockar! Kan du inte visa hur du gör dom? Har försökt lära mig med både locktång o plattång, men det gååår inte..

  En annan fråga.. hur gör du för att vara bekväm med din kropp? För att liksom inte bry dig? Jag kan inte sluta tänka på att mina lår ser stora ut, på att min mage har valkar osv..

  Tack för en härlig blogg, du verkar så go! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Då känner jag mig rik

Jag och Jessica har precis spelat in Tvillingpodden. På grund av att Jessica precis köpt ett hus och håller på att sälja sitt blev det ingen tid för inspelning innan. Det avsnittet vi spelade in idag släpps på måndag. I avsnittet frågar Jessica mig när jag känner mig som rikast. Och det har inte alls med pengar att göra. Jag kände mig som rikast igår när jag hade hämtat barnen på förskolan. När man åker till förskolan åker man förbi ett café och jag ville att vi skulle fika där efter förskolan. Det blev succé! Såklart, haha. Men när vi satt där vi tre och de åt chokladbollar kände jag mig rik. Rik på kärlek och lycka. Rik som mamma. Jag tycker om att umgås hela stora familjen, men det är nåt visst med att bara vara vi tre. De tre musketörerna!

IMG_5221

Nu är de så pass stora att vi tre kan sitta och ha en konversation. Det är så skönt att inte längre behöva mata någon när man fikar eller äter. 

IMG_5226

Riktigt goda chokladbollar! 

IMG_5228

Kaffe ändå, livets dryck! 

Nu ska jag slänga ihop en tzatziki till kycklingen som Nicklas håller på och steker. Han saknar vår grill, jag förstår honom. Han älskade verkligen att grilla. Jag kan absolut sakna att sitta utomhus, men fördelarna med den här lägenheten väger faktiskt upp. Vi hörs senare ikväll!

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Träningspass på 18 minuter

Innan jag åkte och hämtade barnen körde jag ett snabbt styrkepass här hemma på 18 minuter. Så ofta som jag tänker ”nej, jag hinner inte träna”. Men det gör jag ju. Jag hade absolut 20 min (ink dusch) att ta. För min egen skull. För min egen kropp. För mitt välbefinnande. Så jag körde ett hårt styrkepass på 18 minuter där jag tränade mage, rygg, ben och armar. Det kändes så skönt när det var klart! Jag hade tänkt avsluta dagen med ett lättare yogapass, men det enda jag vill nu är att dricka en stor kopp te och äta några mackor. Jag är inte det minsta sugen på yoga. Jag vill lägga mig nära Nicklas i soffan och kolla på nya serien Fartblinda. Har ni hunnit se den?

IMG_5217

Nicklas har både matta och kettlebells här hemma vilket är kanon. Jag har även gummiband här hemma som jag tänkte använda nästa gång. Jag har fått massa träningsövningar av A, barnen bonusmamma som är PT. Jag måste nog friska upp minnet och träna en gång till med henne. Jag glömmer så lätt. När jag tränar med en PT känns det liksom ganska lätt. När jag är ensam sen och ska göra övningarna hemma eller på gymmet, ja då står det still. Men det finns ju massa appar att ladda ner som jag kan kika på, jag har bara inte det tålamodet. 

IMG_5193
Med en matta och en kettlebell på 8 kg kommer man ganska långt hemma. Jag har ett gym på jobbet, men eftersom jag ska sluta jobba där heltid kommer jag inte längre kunna nyttja det gymmet. Jag står i valet och kvalet om jag ska köpa ett gymkort här på stället på Silverdags torg. Men samtidigt… Det går att springa ute ett bra tag till och som sagt, jag har grejer för att kunna styrketräna hemma. Hur tränar ni? På gym? Ute? Hemma? Promenader? Inte alls? Kommentera gärna. Nu blir det serie och te. Och en macka eller två.

 1. Tränar på gym, både styrketräning och pass (cirkelträning, tabata, box) samt yoga 😍👌🏻

 2. Louise skriver:

  Jag tränar på gym och även löpning utomhus

 3. Malin skriver:

  Kan tipsa om appen FMTK jättebra träningspass med korta effektiva pass

 4. Josefin skriver:

  Tränar varje dag 🙂 På gym mest, men även hemma. Tips är att ladda ner en app som heter ”hiit and tabata” där kan du skriva i själv antal sek du ska träna och antal set. Ex 40 sek, 12 set. Då gör du 12 övningar i 40 sek. Man måste ju komma på övningarna själv men det blir iaf väldigt effektivt!

 5. Jag har ett träningsrum i huset, med en massa olika redskap och vikter samt maskiner. Jag tränar där varje morgon innan jobbet, bästa känslan och bästa beslutet jag någonsin tagit. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..