Brunch i Stockholm

Brunchställen i Stockholm finns det ju gott om, men det är inte helt lätt att välja. Jag hade fått tips om Sthlm brunch club av några jobbarkompisar. Jag och Nicklas var där idag och vi blev inte besvikna. Det blev avokadomacka och pannkakor. Ljuvliga!

IMG_7686

Det var rätt lång kö in, väldigt populärt ställe. Men trots kön gick det fort. De bjuder dessutom på bryggkaffe när man väntar. 

IMG_7688

Älskar avokado!

IMG_7659

Igår var jag och Jessica på Miriams födelsedagsfest ute i Åkersberga. Mirre fyllde 30 år och det firades med dans. Jag önskar att jag hade kunnat vara mer närvarande och stannat längre. Men som jag skrev innan finns mina tankar någon annanstans just nu. Från nåt djupt till nåt ytligt, jag har på mig MakeTheMakes flawless filter foundation (blandar N3 och N4) och den är magisk! Det blir alltid lika perfekt resultat, och den är dryg. Och prisvärd! Säljs på Skincity. Nu är det derby här i soffan, så dags att lägga bort datorn och plocka fram en glass. Mums!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Det är så svårt att låtsas…

… att allt är som vanligt när själen kör hela havet stormar. Jag försöker leva, varje dag. Jag försöker njuta av kalla regndroppar på nosen. Av sensommarsolen som gör himlen alldeles rosa. Av att få träna så hårt att kroppens alla muskler skriker. Att äta en ljuvlig brunch med mitt livs kärlek. Men hela tiden, där bakom, ligger ångesten och döden och maler. Att oroa sig över någon man älskar tar på krafterna. Och jag vill att alla mina krafter ska gå till henne. Jag var där igår igen och pussade på hennes panna. Smekte hennes kind. Drog fingrarna igenom hennes vågiga hår. Berättade att jag älskar henne och att vi snart ses igen. Jag har tankat energi ute på landet, hos min kusins alla djur. En hundvalp så mjuk så mjuk. En häst så stor och stark. En mjuk mule från en åsna mot min kind. Djur är verkligen helande och läkande.

IMG_5250

Labradoodle, en ras jag verkligen kan tänka mig om några år. 

IMG_5073

Lollo, en liten och gullig ponny. 

IMG_7517

Bernie, en åsna vars mule är så mysig att pussa och klappa på. 

IMG_5251

Jag tycker att vi passar ihop, lilla valpen och jag. 

1A988E9E-A71F-42D9-A8DB-D70749A17867
Jag får alltid extra energi när jag varit i stallet. Och när jag är vid havet. Igår var jag hos min pappa och tränade body pump på gymmet där han bor. När jag körde över bro såg jag havet och flera båtar var ute och körde. Då rann det en tår av tacksamhet ner för min kind. Tacksam över de fina relationer jag har. De starka banden vi har i vår släkt. Att vi alltid bryr oss om varandra. Ställer upp. Finns där. Alltid. Alltid. Alltid.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

När tiden stannar upp

Det är fruktansvärt att sväva mellan hopp och förtvivlan. Igår var jag och Jessica och hälsade på vår älskade faster som är sjuk. Vi drack kaffe, skrattade och skojade i över en timme. Hon var uppe och gick med lite hjälp. Jag är glad för vår fina stund tillsammans. Hon är helt underbar! En förebild när de kommer till att kämpa. För en stund sen fick jag veta att hon har blivit sämre igen och är flyttad till intensiven. Fram och tillbaka. Hon kämpar på. Starka, fina faster. Jag vill inte lägga ut någon bild på henne utan hennes godkännande, så ni får andra bilder helt enkelt. 

IMG_7337

Igår var en lycklig dag. Jag är så tacksam över timmen vi fick tillsammans igår. Vi har samma typ av humor. Idag är en tyngre dag, så jag bär med mig hennes ord som hon sa igår ”man måste passa på och leva, varje dag”. Det är så sant.

IMG_7333

Den här kaninen fick hon av mig sist jag var och hälsade på. Den har fått flytta med henne på rummen på sjukhuset. Den har följt med på röntgen. Så fint. Igår fick hon ett till gosedjur av Jessica.

IMG_7335
Nu är det bara att skicka styrka, kärlek och kraft i form av tankar. Detta ska gå bra, precis lika bra som sist. <3 <3 <3

 

  1. Fina fina du, det är så sant, man måste leva nu. För sig själv, för alla de som kämpar för sitt liv, för sina barn.
    Håller tummarna för att din släkting ska klara sig bra.
    Kram fina, ta hand om dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..