ANNONS

Kontor1 – inflytt idag!

/

Idag är det äntligen dags! Vi flyttar in på vårt sprillans nya kontor i Täby Park. Jag är lyckligare än lyckligast och ser fram emot att få en ordentlig struktur i vårt arbete igen. Vi har eget kök, egen toalett och dusch. Vi kommer inte sitta med några andra, så risken att smittas eller smitta är minimal. I eftermiddag ska vi träffa JM och få våra nycklar. Pirrigt är bara förnamnet! Jag har suttit och pinnat bilder på Pinterest som inspo för nya inredning. En del har vi kvar från gamla kontoret, en del ska inhandlas (det mesta på loppis eller second hand tänker jag). 

kontor1inspo

Mjukt möter hårt. Självklart kommer vi bara dricka vårt eget kaffe ”Tvillingpodden” från Svanfeldts Coffee.

hus1

Rotting, naturfärger och en doodle. Kan det bli bättre? Tror inte det.

Idag väntar några timmars plugg innan det är dags att åka till Täby. Jag ska även ringa några samtal, försäkringsbolag och låssmed. Jag har gjort en to do som jag hoppas att jag ska hinna klart med innan vi ska åka. Om en vecka kommer min nya bil också, en elbil! 100% el! Wihooo!

0
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Dags för ny doft

Nu har mina små parfymer från Maison Margiela kommit. Jag doftade igenom alla och vet redan flera som jag kommer att variera mellan. Medans några inte alls är några favoriter. Jag gör sällan eller aldrig skillnad på parfym på dagen eller på kvällen. Jag har använt samma parfym i snart tre år, en herrparfym från Kenzo. Den är sportig, lätt och fräsch.

IMG_7236

Nu vill jag ha någon som är mer feminin, romantisk och ljuv. Men gärna med en frisk doft, inte tung. Just nu är favoriterna från Replica Flower Market (Färska blommor, blöta blad, hinkar och vaser fyllda med vatten, blad som krossats på golvet, en mängd blommiga kompositioner som fångar den ljuvliga blandningen av dofter på en parisisk blomstermarknad) och Sailing Day (Dyk. Ju djupare ner du kommer, desto mer uppfriskande känns det. Simma tillbaka upp till ytan. Öppna dina ögon… Det oändliga havet, det gränslösa blå ligger framför dig. En varm bris leder segelbåten mot horisonten. Det uppfriskande minnet av en dag i segelbåten.) Jag tycker att beskrivningarna är helt underbara!

IMG_7215

Idag var tanken att vi skulle åka till vår häst Hugo, men det blir nog i morgon istället. Jag ska ut till Åkersberga och hjälpa Jessica med ett samarbete istället. Regnet hänger i luften här i Sollentuna och luften är kvav. Ett riktigt sitta inne och mysa i soffan och titta på film väder! Vad ska ni göra idag?

5
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Vit lögn

Jag undrar om ni ibland drar till med en vit lögn? Och vad är det för lögn? Vad är okej att ljuga om och vad får man absolut inte ljuga om? Jag läste en kommentar inne hos Bloggbevakning där en tjej skrev ”Jag hittar på ett annat namn än mitt eget om jag vet att jag inte vill träffa människan igen”. Spännande tycker jag! Jag hade dock haft svårt att hitta på ett namn och hålla mig till det en hel kväll.

IMG_2595

Jag kan dra till med vita lögner om jag är sen. Skriva ett sms att det är bilköer eller att det varit någon olycka. Fast det egentligen är helt och håller mitt eget fel att jag är 10 minuter sen. Jag hatar dock att vara sen, så jag försöker att passa tider. Barnen är dessutom så pass stora nu att det inte går att skylla på att de var anledningen till att man kom sent.

1
26

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00