Apa, olja och råttkiss

Igår lyckades jag och Jessica spela in ett nytt avsnitt av Tvillingpodden. Vi hann aldrig med det under påsken, så det fick bli över telefon. Det är första gången vi spelar in på distans, och då har vi släppt 226 avsnitt. Sjukt ändå. Vi fick en fråga om vi ska sluta med Tvillingpodden nu när jag har flyttat. Det ska vi absolut inte göra. Det är bara inte lika lätt att få ihop, speciellt eftersom Jessica inte har körkort, så hon kan inte ta sig till Sollentuna. Och jag har inte alltid möjlighet att avsätta två timmar i Åkersberga. Men vi ska göra vårt bästa för att som vanligt släppa ett avsnitt i veckan.

tvillingpodden_bild
Den här veckan pratar vi om min resa här i Cypern. Om min fortsatta oro för tarmcancer och om mycket annat. Till exemepl apor, råttkiss och olja. In och lyssna vettja!

LYSSNA HÄR PÅ TVILLINGPODDEN! 

  1. Tror minsann att jag då lyssnat på 226 (!) avsnitt!
    Ni får inte sluta – ni är ju mina måndagskompisar ju! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Det gick snabbt att komma in i semestermood

Jag tror aldrig jag kommit ner i varv såhär snabbt innan. Vi har det superbra här borta. Vi äter, sover, solar, promenerar och läser. Ungefär så. Och glömmer bort vilken dag det är, trots att vi kom hit i måndags. Det är skönt med all inclusive trots att vi inte har några barn med oss. Det är skönt att inte behöva fundera över någon meny, utan bara hämta det man är sugen på. Det blir en hel del sallad med ljuvlig fetaost. Och mängde med choklasglass.

IMG_9851

Vi valde ett rum med fransk balkong och kan såhär i efterhand ångra att vi inte valde vanlig balkong med havsutsikt. Det här funkar i och för sig också. Men det är nåt speciellt med eftermiddagarna utomlands på en balkong tycker jag. Nu dricker ju inte jag alkohol längre (sen 15 augusti förra året har jag inte druckit en droppe) men känslan av att ta en kall öl i solnedgången. Den är härlig!

IMG_6429

Jag har med min mina snygga flip flops från jobbet! Igår badade jag tre gånger i poolen, men fortfarande har jag inte doppat mig i havet. Jag tycker att det är aningens för kallt… 

IMG_9859

Det är skönt att Nicklas och jag är lika trötta. Vi somnar tidigt och sover länge på morgonen. Det känns som båda vi två behövde den här semestern efter våra flyttar. 

IMG_9862
Nu har vi precis ätit lunch och ska bege oss ut på en promenad. Det är massa moln här idag så ingen av oss var sugen på att ligga och sola. På förmiddagen låg vi dock i varsin solbädd och läste. Jag varvar en bok och lite olika poddar. Det är skönt att bara ligga och lyssna också och inte behöva hålla i en bok.

  1. Åh hela promenadstråket längs vattnet där är sååå fint! Perfekt att de lagt ”trall! hela vägen också. Om ni går åt andra hållet (typ bakom hotellet) så kan man gå ut på de där klipporna och i groparna som är hitta salt-klimpar. Superhäftigt tyckte jag när jag va där sist 🙂

    Ha en fortsatt fin semester ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

En liten kärleksresa

Framme på Cypern! Klockan ringde 03:00 i morse (inatt?) och jag hoppade in i duschen. Faktiskt skuttade. Jag var så pass pigg att jag ställde och lockade håret till Nicklas stora förvåning. Men allt var packat och klart så det blev en lugn och skön morgon. Nicklas sa innan vi hoppade på planet att han skulle sova hela flygresan. Så blev det inte. Han satt och kollade på film, jag sov. Och läste ut en bok. Denise Rudberg och Hugo Rehnbergs senaste, tror jag att det var. Underhållande och lättläst! En härlig sommarbok trots att den handlar om julen. Jag älskar att läsa när jag är på semester. Jag blev sugen på att ta tag i det där bokskrivandet igen.

IMG_6303

Jag köpte även ”Spåren vi lämnar efter oss” av Pernilla Ericson, den ska bli spännande att läsa. Jag och Pernilla har gemensamma bekanta och hon är alltid lika gullig när vi ses. 

IMG_6351

När vi kom fram åt vi lunch och sen tog vi en timmes promenad i soldiset. 

IMG_6357

Fig tree bay, så fint ju! 

IMG_9839

Jag köpte ett par byxor på H&M igår för 99 kr, perfekta att resa i. 

IMG_9837

Skorna är också nya, från Adidas. Min t-shirt kommer från Acne. Har två stycken, de skönaste tishorna jag vet. 

IMG_6320
Här kommer vi att trivas!

Vi bestämde just att vi ska försöka köra ett träningspass om dagen. Nicklas håller på och springtränar inför ett lopp han ska springa i juni. Själv ska jag springa Vårruset i maj. Jag ska unna mig en massage eller två här också. Och försöka övertala Nicke att tatuera sig, hehe.

LOADING..