När han hjälper mig med mitt jobb

Jag och Nicklas har precis varit nere vid vattnet här i Silverdal för att fota ett av mina samarbeten som kommer upp på instagram i veckan. Jag och Jessica brukar hjälpa varandra med samarbeten och plåtningar, men nu frågade jag Nicke om hjälp. Han hjälpte så gärna och det var riktigt kul att få med honom i mitt jobb. Få honom att se en liten del av allt jag gör med mina sociala kanaler. Jag tänkte att det vore en kul bild om jag gick ”monkey bar”… Det gick sådär. Bilden nedanför är en bild som är tagen i samma sekund som jag ramlade ner, efter att ha sträckt båda mina armar.

IMG_2829

Jag var lika glad för det! 

Jag älskar dagar som dessa. Dagar där man får sova ut och sen inte har några måsten. Eller jo, ett måste att jobba en stund, men det är bara kul. Nu ska vi se om det går någon film på bio ikväll. Och kanske gå ut och äta. Det är en av få fördelar med att ha barnen på halvtid. Att vi kan passa på att göra sånt här när barnen inte är hemma. Vi får så mycket tid för bara oss. Det tror jag gör att vår relation är så pirrig och härlig. Vi ger varandra tid och närhet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Sandhamn över dagen

Ju äldre jag blir desto mer inser jag hur viktigt det är att ta tillvara på livet. På tiden vi har tillsammans. Inte prata och drömma om saker som man skulle kunna göra längre fram. Utan bara göra. Visst förstår jag att vissa saker inte är genomförbara på grund av pengar, men ofta är det inte saker som kostar som är värdefulla. Det är tid. Tid och närhet med vänner och de man älskar allra mest.

När min bästa vän Ormis och hennes kille CJ var på Alices kalas i veckan bestämde vi att vi skulle åka till Sandhamn i helgen. Sagt och gjort, båten bokades på en gång och igår åkte vi dit. Det var ett båttur på cirka två timmar dit ut. Och väl där åt vi en pizzalunch i solen på Sea Club. Jag åt en parmapizza utan parma. De blev rätt förvånade av den beställningen. Men när jag kan välja bort kött så gör jag det. Och jag kan inte med att beställa in kött för att sen slänga sen, det går bara inte.

IMG_8520

Efter lunchen tog vi en promenad till några klippor (väljer alltid klippor framför strand när barnen inte är med) och hoppade i havet. Tre av fyra njöt och tyckte att det var ljuvligt. Vi hade en liten frusen person som tyckte att vattnet var iskallt. Jag tror att jag var säl i mitt förra liv, för jag älskar att bada. 

IMG_2706

De andra njöt av rosévin och öl, jag hade packat med mig alkoholfri cider och cola zero. Nemas problemas för mig att vistas med människor som dricker alkohol. Jag är så starkt grundad i mitt beslut att inte dricka, så att ens ta en klunk finns inte i min värld. 

IMG_0821

Baddräkt från Lindex.

IMG_2689

Efter badet la jag mig i solen och lyssnade på ett Sommarprat (Kim Walls mammas från förra året) – och somnade. Så härligt att få somna sådär ute i friska luften. Jag blev väckt av att Nicklas kom och pussade mig i nacken. Solvarm hud mot solvarm hud, bland det bästa jag vet.

IMG_2691

Det blev flera timmar där på Sandhamns klippor. Av prat, skratt och bad. Och av total tystnad och eftertanke. Livet! Jag bor i mina solglasögon från Chimi, som inte är ett samarbete, bara ett par solglasögon jag verkligen tycker om. 

IMG_0852
När klockan närmade sig 18 begav vi oss till hamnen och jag åt en mjukglass med karamellströssel. Vi såg en ambulanshelikopter landa på bryggan intill och jag slogs återigen av livet, hur skört det är. Hur nära livet och döden är varandra. Nu vet jag såklart inte alls vad som hade hänt, men från en sekund till en annan kan livet vändas upp och ner.

IMG_8528

På båten tillbaka satt vi utomhus och jag kröp ihop i Nicklas stora famn. Hans kärlek och närhet är det bäst som har hänt mig. Vi bestämde att vi skulle åka till söder (jag körde, fördel med att inte dricka alkohol) och äta middag. Det blev gyros på Gyrella. Så himla gott! Sen körde jag hem Ormis och CJ och jag och Nicklas åkte hem och la oss i soffan och tittade på Gösta. Världens knäppaste, men också roligaste serie. Skratt blandat med ångest. Idag vaknade jag 11:30. Jag tror att jag verkligen behövde ha sovmorgon. Idag ska jag jobba med några samarbeten som ska upp i veckan. Och gå ut och springa eller gå. Sen ska jag sätta mig och skriva på en ny affärsidé som min pappa just kläckte för mig. Så kul!

 1. Anna skriver:

  Sprang förbi er igår när ni satt och väntade på båten till Sandhamn! Kändes som att jag ville säga hej, ibland känns det ju som att du är en bekant eftersom man får följa med dig i ditt liv här!! 😂🙈 Kom på i sista stund att jag ju faktiskt inte ”känner” dig och hejdade mig!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Jag har sagt upp mig!

Jag skrev förut om att när en dörr stängs, så öppnas en annan. Och jag kände att jag var tvungen att välja. Antingen skulle jag satsa helhjärtat på mitt jobb på Skincity, eller så skulle jag säga upp mig. Jag började fundera på detta i början av sommaren och bestämde mig då för att ta ett beslut innan sommaren slog över till höst. Jag pratade mycket med Nicklas, som sa att det inte var någon stress att ta beslutet. Men att jag skulle lyssna inåt. Lyssna på hjärtat. Lyssna på magkänslan. Inte styras av pengar eller trygghet. Det var inte möjligt förut, när jag som ensam vuxen skulle betala för ett radhus och två barn varannan vecka. Nu, som sambo och istället boendes i en lägenhet med billigare månadskostnad kände jag att jag ville och kunde vara sann mot mig själv.

skincity_angelicalagergren

Jag älskar att jobba på Skincity. Det är ett grymt bra företag med underbara kollegor. Jag har roligt varje dag, men. Alltid en men. Jag får inte utlopp för min kreativa sida. Jag älskar att skapa. Jag älskar att skriva. Jag älskar att få bestämma och planera min egen tid. Jag vill kunna hämta barnen klockan 14 istället för 16. Idag går inte det, för jag har ett schema att följa. Förut, då när jag började på Skincity, då behövde jag rutiner. Jag behövde arbetskollegor, fasta tider och en trygg punkt. Jag behövde samma, samma.

Jag ser fram emot timmar inne i Sturegallerians café med den här galningen. Och Jessica. Älskade, fina tvilling. Äntligen blir vi kollegor igen. Vi behövde vara ifrån varandra i jobbet för att sakna. Nu längtar jag efter att ha henne som jobbarkompis igen. 

Det här året som fast anställd har varit härligt och lärorikt, men nu vänder jag blad. Nu kastar jag mig ut i frilanslivet igen och allt vad det innebär. Det känns roligt, läskigt och pirrigt. Jag känner mig för första gången på länge redo för nya utmaningar. Jag har två böcker att skriva. Jag fick precis ett mail om att föreläsa i skolor. Jag har en utbildning inbokad i höst. Och jag ska starta ett nytt företag! Mer om det företaget och kursen lite senare, jag ska bara göra en affärsplan först. Och det är inte så bara, det kommer ta sin lilla tid. Men jag tror att det bästa inte har hänt än.

 1. Sandra skriver:

  Alltså den podden som kom ut idag! Den var sååå bra! Älskar er😍

  1. Haha det var tack vare din kommentar jag fick veta att podden kommit ut idag. Det var ett misstag av Jessica, den skulle ut i morrn. Så glad att du gillade avsnittet. Kramar <3

 2. Anna skriver:

  Klokt och modigt att lyssna på magen <3
  Stort lycka till

 3. Mysan skriver:

  Du kommer vara så enormt saknad!!! Du är en underbar kollega och jag vet att du kommer briljera i det du väljer att göra ❤️

 4. my skriver:

  Stort stort grattis till dina nya äventyr som väntar! Modigt och klokt att våga lyssna inåt och ha möjligheten att kunna känna ända längst in i hjärtat.

 5. Wow, va häftigt att du följer ditt inre och lyssnar till din magkänsla. Så otroligt modigt och väldigt inspirerande. Heja dig och stort lycka till!!💞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..