Du har placering nummer tre i kön

Vissa samtal bara måste man ringa, så är det. Men vissa samtal drar jag mig för att ringa eftersom man måste sitta i telefonkö så himla länge. Jag gillar när man ringer och ska boka tid hos min läkare, då får man en telefontid då de ska ringa upp. Idag har jag suttit i telefonkö i omgångar på mina raster på jobbet. När den där kvartens rast har gått och rösten med den monotona stämman säger ”Du har nummer tre i kön, vi besvarar snart ditt samtal” vill jag bara börja gråta.

Bild 2019-02-19 kl. 15.13 #3
Jag förstår att alla människor gör så gott de kan där de sitter och jobbar på andra sidan luren… men ja. Jag har inte det där tålamodet att vänta. Hur som helst satt jag i telefonkö helt i onödan, jag fick ändå inte svar på det jag behövde ha svar på.
Bild 2019-02-19 kl. 15.15
Jag är fortfarande så nöjd med mitt hår. Jag brukar alltid ångra mig när jag klipper mig annars, men det har jag inte gjort den här gången. Det känns så fräscht och bra. Och när vi ändå pratar yta, på torsdag ska jag göra botox i pannan igen, det var länge sen sist. Jag skulle även vilja testa att göra lite i käkarna för varje morgon när jag vaknar är jag öm som tusan eftersom jag biter ihop i sömnen. Men jag tar nog bara pannan nu, det ska bli skönt att slippa spänningshuvudvärken och få en slätare panna igen. Jag vet att vissa inte tycker att jag ska skriva om detta. Att jag är en dålig förebild som förändrar mitt utseende och sen skriver om det. Men jag känner att jag vill vara ärlig med det. Och jag vet att många med mig har fått hjälp med sin spänningshuvudvärk när jag skrivit om botox innan.

 

 1. Fråga din tandläkare nästa gång du är där om du kan få gjuta en bettskena. Jag hade också ont tidigare, men lyssnade inte i tid och fick en hel vår och sommar förstörd av mer smärta. Drabbades av inflammation i käken vilket förutom den smärtan även resulterade i oerhört smärtsamma spänningar i nacke, axlar och rygg.
  Trodde inte jag skulle klara av att ha en skena i munnen, men det gick hur bra som helst – idag klarar jag mig inte utan den.
  Vad rädd om dig!
  Kram och lycka till med flytten!

 2. Men botox för spänningsvärk är väl ändå nptt helt annat än den man gör för att bli rynkfri? Den läggs ju i axlar, nacke, tinningar och lite i ansiktet. Hjälper ”bara” vanlig pann-botox också mot spänningshuvudvärk? Alltså undrar geniunt… för mig gjorde den inte det.

   1. För mig hjälper vanlig pann-botox mot spänningshuvudvärken. Från att ha ätit tabletter varje dag till att aldrig äta det. Och dessutom har den positiva följden blivit att jag har blivit av med min nackvärk, konstigt nog.

 3. För en vecka sedan hämtade jag ut min nya bettskena eftersom jag biter ihop och gnisslar tänder så mycket när jag sover. Och vilken härlig känsla att äntligen slippa värken och spänningarna:D

 4. Du pratade i podden om att du ska skulptera om ditt ansikte? Det är det absolut sjukaste jag har hört. Botox är väl en grej men att göra om sitt ansikte är riktigt sorgligt och där tycker jag att du behöver fundera över om det är föredömligt…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Sockerfria kakor som smakar gott

Sockerfria kakor som smakar gott. Finns det? Ja, det finns. Här kommer ett recept på sockerfria kakor som flera av er har efterfrågat.

IMG_2333

Ingredienser: 
2 st banan
3 dl fiberhavregyn
Lite mörk choklad
Flingsalt

Gör såhär: 
Sätt ugnen på 200 grader. Mixa bananerna och blanda ner havregrynen. (Tillsätt kanel, lite flingsalt eller vaniljpulver om du vill ha extra smak) Klicka ut små kakor på ett bakplåtspapper, de ska vara ganska tunna. När kakorna är klara (efter 10 min på 200 grader, vänd på kakorna och låt de gå en liten stund till) låter du de svalna. Smält mörk choklad (86%, finns även sockerfri choklad) och pensla på ena sidan. Strössla på lite flingsalt.

Så så så goda!!! Perfekt som fika en eftermiddag. Det var A som bjöd på dessa efter att vi hade tränat sist, så jag ska inte ta åt mig nån kred för receptet.

 1. Låter supergott! Vill också säga att jag ser så mycket upp till dig för relationen du beskriver till A. Jag vet ju förstås ingenting egentligen, men av det du skriver så låter du respektfull och vänligt inställd och det tror jag betyder så mycket för barnen. Tänker mig att det inte är/har varit lätt alla gånger, så det imponeras jag verkligen av!

  1. Tack Karin, fina ord. <3 Det betyder mycket för mig att du skriver att jag är respektfull och vänlig, för det är mitt mål med livet, i alla relationer. <3 Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

När man skrattar så man kissar på sig

Idag var en riktigt härlig och rolig dag på jobbet. Ibland är livet sådär, eller rättare sagt, jag är sådär… bubblig och glad. Jag var rädd att jag skulle bli som ett rakt streck när jag började äta anti-depp. Men så illa blev det inte. Jag var rädd att när dalarna minskade skulle även topparna kapas. Till viss del är det så, jag får inte riktigt samma glädjerus längre. Jag känner glädje och det är jag glad över.

IMG_2762

Jag skulle säga att när jag får dippar nu är de inte alls lika djupa. Jag får nästan aldrig ångest när jag somna. Jag maler inte tankar i huvudet lika längre som förut. Jag blev rörd till tårar idag när en kollega kom in och visade en bild på sin nyfödda dotter. Han visade en bild där hans son höll i hans dotter. Då kom det både en och två tårar.

På eftermiddagen hade vi så roligt att jag nästan kissade på mig. Jag fick kämpa för att hålla igen. När vi har såna stunder på jobbet passar jag verkligen på att njuta. Jag känner ofta när jag sitter där vid datorn, att jag trivs på Skincity. Jag kan absolut sakna att jobba med Jessica. Det var riktigt roligt och fritt, men just nu är jag i en fas där jag behöver stabilitet och samma samma.

När livet gungat och skakats om kan det säkert bli så. Att man söker sig till stabilitet och trygghet. Jag söker mig i alla fall till trygghet och just nu känns det väldigt bra. Jag och Jessica kommer med all säkerhet att jobba tillsammans igen i framtiden, men hur och var och när vet vi inte. Jag ser mig själv utvecklas på Skincity. Just nu jobbar jag jag ju på admin, med logistik, men på sikt vill jag jobba mer kreativt. Hur och när vet jag såklart inte, men det finns många spännande jobb på min arbetsplats. Och det känns som ett ställe som ser sin personal, som är måna om att man får utvecklas om det är det som är målet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..