Vad vill ni läsa om här i bloggen?

Jag fick en kommentar om att jag är mer öppen och personlig i Tvillingpodden än vad jag är här i bloggen. Att jag inte är gravid, har en bebis eller ska gifta mig. Och det stämmer ju. Jag är i en annan fas i livet just nu. Barnen är 3 och 4 år gamla och jag har inte lika många frågor om livet som mamma som jag hade när barnen var bebisar.

Img 4266

Då, när de var nyfödda var jag osäker och undrade mycket. Nu känner jag mig mer säker i min roll som mamma, därav färre inlägg om barnen.

Img 2438
Men nu vill jag veta… Vad vill du läsa om? Skriv gärna några rader om vilken typ av inlägg du gillar bäst? Vad vill du läsa mer om? Det är ju för er jag skriver bloggen och jag vill att ni ska känna att ni får ut nåt av att gå in här ett par gånger om dagen. Ös på med kommentarer så ska jag planera hösten på ett bra sätt. Mer content, mindre listor.

 

 1. Precis som ni pratade om i förra podden så får du gärna börja tycka lite mer, ta lite mer debatt om känsliga/aktuella saker, inte bara skriva informativt. Sen skriver du ofta ”idag hände ngt roligt som jag berättar längre fram” men det känns som om du ofta inte berättar sen? Keep up the good work🙌👌🏻👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Vecka 37 och vecka 38

Den senaste veckan har gått i en rasande fart! I onsdags förra veckan var jag och Jessica på Erik Gadds nya show ”Oh my Gadd”. Väldigt härlig och mysigt att äta middag ute sådär mitt i veckan. 

Img 7538
Grym Gadd! Tack Charlotta för att vi fick komma. 
Img 7513

Två glada laxar.

Img 8046
På lördagen var det dags för show igen, men nu med Nicklas och ett annat par. Vi såg Scenkväll med Luuk och det var länge sen jag skrattade så mycket. Vi åt middag på Asian post office och varje rätt var som en dröm. Kul att testa nåt nytt ställe och hitta favoriträtter. Om ni äter där (lunch eller middag) måste ni testa deras popcorn shrimps. Bäst på menyn!

Img 8055
Alice, Philip och Elsa fick måla en tavla till sin morfar som hade fyllt år. 
Img 1474
Lillasyster Caroline var hemma från Jönköping, till min och barnens stora lycka. 

På söndagen firade vi pappa hemma hos min älskade farmor. Jag har så många barndomsminnen hemma från henne. Från hennes hund Bellman. Hennes snäckskal i badrummet som hon hade tvålar i. De är fortfarande kvar! Det doftar likadant där som det gjorde när jag var liten. Det var så mysigt att få visa Alice och Philip vad jag lekte med när jag var liten.

Img 8059

Min pappas händer och Alices händer. Så stora och så små.

Img 8098

Min lillebror Claes och Philip lekte massor.

Img 8057

När Philip såg det här fotot på pappa som barn skrek han ”DÄÄÄÄR ÄR JAG!”. Faktiskt ganska lika!

Img 8454
En av alla fina buketter jag fick när jag fyllde år. Den här kom från Sigrid som jobbar på Metapic. Så fint! Jag blir alldeles rörd när människor tänker på en när man fyller år.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

När trotsen tar över helt

Nu börjar en vecka utan barnen och det är dubbla känslor. Saknaden är redan stor, men efter en vecka med mycket trots (vilja och känslor) är jag helt slut. Jag är trött på att vara en mamma som säger nej. Jag är trött på att tjata om att de ska städa upp när de har lekt. Jag är trött på att de slåss med varandra. Jag är trött på deras arga utbrott.

Img 7824
Ena sekunden glad, andra arg. Men kärleken är såklart alltid lika stor. 

Det här går ju i perioder och faser, det vet jag. Men när man är mitt uppe i det är det svårt att se ljuset. Det är en helt annan sak att vara ensam vuxen med två barn än att bo med en annan vuxen. Nu har jag ju haft det så i ett och ett halvt år, man kanske skulle tro att jag hade vant mig. Men nej. Det har jag inte. Jag gillar verkligen inte att vara en sur mamma som säger nej. Men det är så viktigt att sätta gränser. Det är viktigt att säga nej när de gör fel.

Img 7852
Alice fick en egen liten sminkväska när hon frågade mig om hon fick sminka sig. Hon blev så glad över den. Här har ho solpuder och highlighter i exakt hela ansiktet. Hon höll upp sin Barbie och sa ”Är vi lika nu?”. Hon leker väldigt sällan med just Barbie-dockor, så jag blev rätt förvånad över frågan.

Jag svarade att Alice är mycket finare, både med och utan smink. Jag har inget emot att Alice leker med just Barbie, men jag är inget fan av Barbies utseende. När jag var liten trodde jag på riktigt att jag skulle få sådär långa och smala ben när jag blev stor. Riktigt så blev det ju inte…

Img 7838
En trött mamma som tänker ta sig en rejäl sovmorgon på söndag. Ingen väckarklocka. På eftermiddagen ska jag och Jessica på derby, AIK mot Hammarby. Det känns roligt och lite läskigt. Hoppas det inte blir massa bråk.

 

 

 1. Kan varmt rekommendera boken ”Barn som bråkar” om du inte redan är bekant med den. Ger bra verktyg för att vägleda barnen så att de kan vara människor som själva vill göra bra och ha bra självkänsla snarare än att de tänker att de måste lyda auktoritet, om man hård-drar det. Har hjälpt mig att sluta säga nej och gnälla och istället förklara för mitt barn varför X är bättre än Y. Förstår att det kan vara extra tufft när man har två!

 2. Nu är jag ju inte ensamstående men har en sambo som jobbar typ alltid och är han ledig så håller han på med sitt intresse. Men jag förstår hur det känns att vara den sura och tjatiga. Och att få höra att pappa hittar på roligare saker medan mamma är trött och tråkig. Ändå är det han och jag som bakar, planterar, badar och sånt. Men är man hemma så mycket med dem (jag jobbar 75%) så blir man ju den tjatiga också och den som får all trots. Kämpa på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

När kan man flytta ihop?

Jag skrev en fråga på instagram och undrade när människor i relationer har flyttat ihop. Det verkar såklart vara olika, men många flyttar ihop snabbt. Det är en sak att flytta ihop när man inte har barn, en annan när man har barn. Nicklas har ju två barn och jag har två, så det är ett lite större projekt att flytta ihop.

Img 7207
Dagligen skickar jag och Nicklas länkar till varandra på hus vi vill bo i. Men min tanke är nog att hyra ut mitt hus och flytta in hos honom i Täby. Och sen leta ett hus tillsammans i Sollentuna. Men ingenting är bestämt än. Vi båda vet att vi vill bo ihop, men ingen av oss känner något stress. För oss båda är det så viktigt att det fungerar bra för barnen. Vår relation är inte prio ett, det är barnens mående.

Det finns en rädsla i att flytta ihop också. Tänk, då kommer Nicklas upptäcka min slarviga sida. Han är pedant, jag är en slarver. Jag har alltid varit det och har inga problem med att det är lite stökigt. Men det är nog bra, att vi inte är likadana. Två pedanter har sällan samma bild av rent och städat. Och två slarviga personer i kombination med fyra barn… Ja, det säger sig själv att det skulle bli kaos.

Img 4901

Tankar om att en dag bo ihop ger mig fjärilar i magen. Tänk att få de där lördagsmornarna tillsammans. Kaffe i solen utomhus. Sena kvällar framför tv:n. Spelkvällar alla familjemedlemmar tillsammans. Stora middagar med vänner och deras barn. Jag längtar. Så mycket!

Img 6372

Jag och S flyttade ihop på en gång. Från vår första dejt flyttade jag in i hans lilla etta. Vi hann liksom aldrig längta efter en vardag tillsammans. Jag längtar efter att få tvätta, städa och laga mat tillsammans med Nicklas. Det kanske låter konstigt… Men jag ÄLSKAR familjelivet. Bästa känslan är när vi alla sex är samlade tillsammans. Då känner jag mig hel.

 

 1. Din glädje och förväntan inför att bo ihop med Nicklas är underbar att höra. Inte vill man komma med pekpinnar eller negativitet då! Om jag får ge ett tips bara, av min erfaren från många år på Familjerätten, flytta direkt ihop i något som blir nytt för er alla. Ett hem för er nya familj, utan gamla minnen och ”revir” som finns där. Hör så många barn berätta om känslan av att inte riktigt känna sig hemma och hitta sin plats när man kommer som ”inneboende” där andra barn redan har en självklar plats vid matbordet, i soffhörnet och vet var julgranen ”ska” stå. Lycka till framöver, hur ni än väljer att göra❤️

 2. Vad fint du skriver, låter härligt att ha den där längtan.
  Jag och min man flyttade ihop efter ett år tror jag, ungefär, kanske någon månad innan.. Det kändes superrätt. Och än idag är vi hop, gifta. Firar snart 11 år ihop och 8 gifta. 😀

  Lycka till med din fina N.

 3. Jag och min nuvarande sambo träffades i början på sommaren. Efter andra dejten har vi varit oskiljaktiga och jag kan räkna antal dagar på handen som jag sovit hemma. Från 1 september är vi numera sambos i en för oss helt ny och främmande stad pga studier för honom. Vi är 30 reps 35 utan bar och känner båda det inte finns något att vänta på, bättre att testa på en gång och se om det funkar! Skillnad såklart om det är barn inblandade, då hade jag också resonerat som er! 🙂 Lycka till!

 4. Hej Angelica,

  Jag har en son på snart åtta år och min pojkvän har inga barn sedan tidigare.
  Vi träffades hösten 2014 och flyttade ihop i år, han flyttade in till oss i Mars.

  Sedan 2016 har vi levt helt och hållet på halvtid eller mer med varann. När jag inte haft min son så har vi bott i hans lägenhet och när jag har haft min son så har vi hängt hos min pojkvän på helgerna ibland och han har varit hos oss på vardagarna ibland.

  Jag längtade såååå mycket efter att få bo tillsammans på heltid. Att få utgå från samma punkt, en härligt trygg känsla.

  Sen så är det såklart tufft att bo tillsammans på heltid (inget andrum alls ;))
  Och det är annorlunda för oss än för er då min kille inte har barn, där skaver det ibland, inte mellan min kille och min son men det nya livet för min kille med att ”ha barn” som inte är hans eget o.s.v.

  Finns massor att prata om när det kommer till det här…
  Men summan av kardemumman så tycker jag att ni har en sund tanke om det här 🙂
  Det finns ingen stress om man ändå vet att man kommer vara tillsammans resten av livet 🙂
  Njut av det ni har nu och längta efter det som komma skall <3

 5. Jag och min sambo flyttade ihop efter 1.5 år drygt.
  Han har kiddos och inte jag så vi anpassade oss efter vad som funkade bäst för oss efter det 🙂
  Kram!

 6. Min fästman flyttade in i min etta efter 1 månads dejtande 😂 vi träffades från och till i typ 6 monader sen dejtade på riktigt sen flyttade han in mest pga av att vi jobbar olika och typ aldrig hinner ses så vår enda chans att ses var att få sova ihop 😊 vi har inga barn än men gifter oss nästa år i maj 🙂

 7. Jag tycker man är redo när magkänslan säger att det känns bra! Sen får man ta en svängom med magkänslan ang om det känns bra med tanke på att ni båda har barn – känns det ändå bra, kör på det! Längtar man efter vardagen tillsammans så tror jag att det är läge. Det är så kul att se dig lycklig och glad igen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Varken kylan eller mörkret stör mig

Jag fortsätter på min lista om hösten som jag hittade hos Sandra Beijer. 

Vad är värst, kylan eller mörkret?
Jag gillar både kyla och mörker, haha. Jag älskar faktiskt kontrasterna vi har i vädret och årstiderna i Sverige. Jag skulle inte vilja vara utan något. Jag tycker om sommaren lika mycket som jag gillar hösten och vintern. Och det är nåt visst med våren när allt blir grönt. Så inget är värst. Slask däremot, det är ju sådär när man drar en dubbelvagn.

Jag gillar att vara i stallet på hösten, då slipper man alla flugor som stimmar runt på sommaren. 

Top 3 godast höstmat?
Jag är inget megafan av höstmat. Visst kan en gryta vara god, men jag gillar sallader och lättare mat än jag gillar klassisk höstmat. Jag gillar svamp! Tänk en kantarellmacka (bara kantareller stekta i smör, salt och peppar) till ett glas kall cola zero. Mums vad gott!

Min typ av mat! 

Höstprimörer. Eller? Haha. Noll koll. 

En utflykt du vill göra i höst?
Jag vill ta med Nicklas till olika mysiga slott och herrgårdar. Jag skulle även vilja åka ut i skärgården i höst och ta in på nåt hotell. Typ Sandhamn eller Grina. En helg bara vi med massa frisk luft och kärlek.

En restaurang som är extra mysig på hösten?
Jag skulle vilja tipsa om AOP där jag var i lördags. Asian post office som ligger där 1900 låg förut. Så god mat! Och sen gillar ju jag Kasai, Berns asiatiska och Surfers.

Jag var på Surfers första gången med Bella, Jessica, Sheila och Fanny. 

En bok du vill läsa i höst?
Just nu lyssnar jag på Domare skriven av Dag Öhrlund. Jag vill läsa fler böcker av honom. Det är rättegångar kombinerat med psykopater, sex och spänning. Lättlyssnat och spännande. Sen gillar jag alla Ninni Schulmans böcker. Nu senast lyssnade jag på Bara du och den vill jag tipsa alla om att lyssna på. Så spännande!

Någonting du ser fram emot extra mycket just nu?
Jag ser fram emot att Jessica ska komma och provjobba på Skincity på fredag. Hon ska förhoppningsvis börja jobba extra där. Det ska bli roligt att visa henne mitt jobb. Jag tror att hon kommer att tycka att det är lika roligt som jag.

 1. Tack för en inspirerande blogg😊Man ser aldrig att du och Jessica träffar Bella längre,ni hade ju såna trevliga tjejkvällar förr.Vad hände?Umgås ni inte längre?
  Önskar dig en fin dag🌸🌸

 2. Kul lista! Vad synd att du inte drömmer om nån utflykt med barnen. Det blir nig lätt så när man har barnen på halvtid.

  1. Såklart jag gör, men kan inte skriva allt jag drömmer om 🙂 De finns alltid i mina tankar och planer. Kram

 3. Hej! Vill inte vara taskig även om det säkert uppfattas så nu – Jag förstår att det är lätt att ”förskriva” inlägg, men dessa listor är faktiskt inte så roliga att läsa. Frågorna ligger lite i nivå med någon som är 14 år gammal. Tycker det är ytterst lite cotent överlag, nu när du inte planerar bröllop eller är gravid eller har en bebis

  ”Sluta läs då” – ja jag vet, har tänkt det flera gånger men den här bloggen hade ju faktiskt innehåll en gång i tiden och jag hoppas ju fortfarande .. 🙂 i podden skämtar du och gör roliga vardagsobservstioner men i bloggen syns inte den här personen överhuvudtaget vilket är jättesynd när du faktiskt har så mycket personlighet

  1. Nej nej, inte alls taskigt. Jag gillar när ni skriver vad ni vill läsa om. Vad vill du läsa om? 🙂 Precis som du skriver är jag inte gravid, har ingen bebis eller ska gifta mig. Än! 😉 Men skriv gärna vad du vill läsa om, så ska jag göra mitt bästa för att fylla bloggen med content. Kram och roligt att du gillar Tvillingpodden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Saker jag gör i mitt jobb

I mitt jobb som influencer ingår det att göra samarbeten med företag som jag tycker om. Jag testar olika produkter, tjänster och ibland resmål. I våras åkte jag och Jessica till Köpenhamn i ett samarbete med Visit Denmark. Jag har skrivit om olika matkassar som jag fått testa och jag gillar att skriva om skönhetsprodukter.

Nu håller jag på med ett samarbete med en ansiktsmask. Spännande att testa nya grejer tycker jag. Och ansiktsmask är en enkel vardagslyx. Jag tycker att det ordet är rätt töntigt, men det är just vad det är – vardagslyx. En stund för mig själv. 

Img 8388
Jag kan säga till när det här samarbetet kommer upp, det kommer att ligga på instagram. Vissa samarbeten är bara på instagram, vissa bara blogg. En del faktiskt bara i Tvillingpodden eller på vår youtube-kanal. Jag älskar variationen i mitt jobb, ingen dag är den andra lik. Nu har jag även bestämt mig för att göra mer av min tid, men mer om det senare i veckan.

LOADING..

Då var jag riktigt vilsen

Jag hittade en lista om hösten hos Sandra Beijer, och tänkte även jag svara på dessa frågor.

Hur känner du inför hösten 2018?
Tvärtemot vad jag kände förra hösten. Då var jag rätt vilsen och försökte pussla ihop mig själv och mitt liv. Hitta ett nytt sätt att leva på. Mamma på halvtid. (Vet att jag alltid är mamma, men jag känner mig halv när barnen inte är här). Nu känner jag mig lugn, trygg och läget känns stabilt. Jag känner mig redo för höst efter en lång och varm sommar. Om man får säga det högt har jag faktiskt längtat efter kyla, mörker och regn. 

Stickade tröjor hör hösten till. 

Yrkesmässigt:
Jag passar på den frågan lite och återkommer. Jag känner dock att jag är på en väldigt bra plats just nu, precis där jag vill och behöver vara för mitt psyke.

Privat:
Jag känner som jag skrev innan ett lugn. Jag känner att jag hinner med det jag vill hinna med. Men. Jag borde prioritera mitt hem lite oftare, men tanken är att jag ska flytta ut inom en inte alltför lång framtid. Så… Ja. Jag vet inte. Jag behöver planera in tid för träning och rensning av lådor på vinden.

Halloween ser jag också fram emot i höst.  

Vad är din planer?
Jag ska jobba massor, lägga tid på barnen och kanske försöka få in någon resa. En helg till Örebro står i alla fall i kalendern, jag och Maria ska till min bästis Ida. Äntligen!

Vad är ditt favorit-te?
På kvällarna vill jag dricka något som lugnar ner mig, typ örtte. Annars söder-te eller earl grey. Så gott!

Snyggaste höstaccessoaren?
Helt klart handskar. Älskar svarta skinnhandskar. Jag fick ett par av Nicklas i vintras.

Snyggt med handskar! 

 

Resten av lista kommer i ett inlägg i morgon. Nu ska jag strax hämta barnen på förskolan. Idag väntar en kväll hemma i lugn och ro, det är skönt med tid tillsammans framför tv:n. Nära, nära. Veckorna med barnen går så otroligt mycket fortare än veckor utan. I morgon är det redan onsdag… Men, jag försöker tänka: här och nu. Här och nu.

Img 7826

Jag tar varje tillfälle i akt att sitta nära och bara få andas i barnens doft. Få stryka handen över deras hår eller lyssna på deras tokiga berättelser. Jag älskar att få vara deras mamma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

När tårarna inte går att hålla tillbaka

Igår var jag på middag hos Nicklas och hans barn. Hans två söner hade hjälpt till att välja födelsedagspresent till mig, det gjorde mig rörd. Sen hade de skrivit sina namn på ett kort till mig. Det gjorde att jag började gråta.

Img 8317
Philip lånade min mobil och fotade lite… 

Jag hade inte min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att jag året då jag fyllde 33 år skulle fira tillsammans med två bonusbarn. Och mitt livs kärlek. Ingen kan se in i framtiden, men hade något sagt detta till mig för 10 år sen hade jag inte trott att det var sant. Att jag skulle krascha, för att sen resa mig starkare än någonsin. Lyckligare än någonsin. Omgiven av fantastiska människor. Fina vänner, älskade familjemedlemmar och kompisar som funnits där under mitt livs tuffaste månader. Jag är så evigt tacksam för all kärlek och allt stöd jag fått. 

Img 8288
Gulliga Alice och mamma igår morse. Alice hade skrivit sitt namn på ett paket, då grät jag också. Jag har extremt lätt till tårar just nu. 
Img 8276
Rosa munk, rosa presenter – så fint! 
Img 8279
Nyvaken Philip som sjöng för sin mamma på födelsedagen. 
Img 8282
Lycka är att få vara deras mamma. Och det var så mysigt att vakna upp hos min mamma och få bli ompysslad. Nästa födelsedag bor jag garanterat med Nicklas. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Grattis till mig och Jessica

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min och Jessicas födelsedag. Det är fint och speciellt att dela sin födelsedag med en annan människa. Haha, jag vet ju ingenting annat. Jag har ju alltid varit tvilling. Men jag hade någon form av födelsedagskris när jag var runt 20. Jag ville ha en egen födelsedag. En egen fest. Eget liksom. Jag var trött på att dela min dag.

Här hade vi kört Prince fitness i fem veckor. Så starka! Skulle vilja köra nåt sånt igen.

Botox deluxe 2016.

Kalas!

2015, nyfödd Philip i sängen bredvid.

30 år! Vi blev överraskade med en fest av våra närmsta vänner. Så kul!

Nu ska jag hem till Nicklas och äta middag med mina barn och hans barn. Eller Alice ska på simskola med A, men sen kommer hon också. Bästa födelsedagen att få ha barnen nära.

 

 

 

LOADING..

För eller emot dödsstraff

Ibland förvånas jag över hur olika jag och Jessica tycker om saker och ting. Heeelt olika. Vi kom in på det här med dödsstraff när vi spelade in Tvillingpodden senast. Jag blev rätt upprörd… Ni får gärna lyssna på senaste avsnittet som vi släppte idag, avsnitt 197.

Tvillingpodden bild
Tänk, snart uppe i 200. Jag tycker att det var så kul att köra livepodd när vi spelade in avsnitt 100. Snart är det dags igen! Boka in 15 november i kalendern, då blir det förhoppningsvis ett nytt event. Jag längtar! 
Cached images btdmtech
Här tog jag och Jessica varandra i handen och promenerade in och upp på scenen på Scandic Anglais. Vi hade Hannah Graaf som gäst. Vem skulle ni vilja se/lyssna på som gäst i avsnitt 200? Kom gärna med tips!
Img 7110
Jag vill passa på och tipsa om förra avsnittet också som vi spelade in med Världens sämsta föräldrar. Det är ett glatt och positivt avsnitt med massa skratt. In och lyssna!

LOADING..

Tänk om de visste vad de gjort med mig

Ibland känner jag att jag har svårt att uttrycka min kärlek till barnen. Ett ”jag älskar dig” räcker liksom inte till. Tänk om de visste vad de gjort med mig. När de föddes växte mitt hjärta, och för varje år som går blir kärleken och hjärtat bara större. Ju mer vi lär känna varandra, desto större blir kärleken. Och rädslan att förlora. Och rädslan att göra fel. Jag vill så himla gärna göra rätt.

Img 8267
Det här med uppfostran/vägledning är inte alltid så lätt. Mitt mål är att de ska växa upp till självständiga människor som känner att de är älskade. Som vet att alla människor är lika mycket värda. Som hjälper de som har det svårt.
Img 8268
Jag vill att de ska veta att det är okej att älska vem som helst. Att man ska lyssna på sin magkänsla och göra det man tycker känns rätt. Att man ska skita i vad andra säger och tycker och tänker. Att gå sin egen väg är viktigt. 
Img 8269
Alice kom precis springande med en födelsedagspresent till mig. Som hon skrivit Alice på med krokiga små bokstäver. Jag har tårar i hela ögonen nu, min lilla älskling. Mitt lilla stora hjärta. Hon är inne i en utvecklingsfas nu. Vissa kallar det trots. Allt eller det mesta är nej och aj. Men jag låter henne vara så. Säger att det är okej att känna. Men slåss får man såklart inte göra.

 1. Fint skrivet ❤️
  Jag håller med! Det finns liksom inga ord!
  Hur mycket man än försöker kommer man liksom inte åt det man menar… det är så mycket större än saker och ord man kan ta på och uttrycka! Kärleken bara bor inombords 💕💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Tre saker jag tänker på just nu

Jag fyller år i morgon!
Det är nåt speciellt med födelsedagar trots att det såklart mattats av med åren. Fortfarande står en hund överst på önskelistan, som det gjort alla år i livet. Jag fick en hund när jag fyllde 15 år och lilla Mimmi var en del av vår familj i 13 år. Jag saknar henne fortfarande, så himla mycket. Jag har egentligen inte alls tid att ha en hund, men ja. Önska går ju. Ikväll ska jag sova hos mamma! Jag och barnen, så de kan sjunga för mig i morgon. Så mysigt tycker jag.

Jag och Andy förra året när jag fyllde år. 

Cravings för pannkakor 
Jag är sugen på pannkakor hela tiden. Typ dygnet runt. Helst vanliga pannkakor, tunna och frasiga. Men det blir amerikanska pannkakor till frukost idag. Med socker på. Jag är hälsan själv känner jag!

Jag är nöjd
Nicklas frågade precis hur det känns att fylla 23 år i morgon. 23. Jag är SÅ nöjd över att INTE vara just 23 år. Jag är så nöjd med att vara 33 och inte 23. Jag skulle inte vilja vara tillbaka till den destruktiva tiden i mitt liv. Utekvällar fyra dagar i veckan, jobb nästan dygnet runt och tidiga mornar på Stureplan på vingliga klackar. Nej tack.
Img 8048
Med mitt livs kärlek! 
Img 8045
Jag är lycklig över att fylla 33. Lycklig över att få vakna nära två barn och en mamma. Jag är så nöjd över där jag är i livet just nu. Och det är en känsla jag har haft svårt att uppnå. Nöjd. Men nu är jag ta mig tusan så himla nöjd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Illuminate Highlight shades från Youngblood

Jag har testat en ny palett som jag fått i en goodiebag. Den heter Illuminate Highlight shades palette och kommer från ett märke som heter Youngblood. Jag brukar inte vara ett fan av smink i cremeform, men nu behövde jag ett lyft kände jag. Ansiktet känns torrt och stramt, sådär som det kan göras på hösten. Jag är noga med peeling, ansiktsmasker och serum och cremer. Men när sminket åker på blir det lätt kakigt och matt. Den här paletten var minst sagt räddningen! 

Img 7798 4
På kindbenen har jag blandat nyanserna ”Pearl” och ”Natural”. Sen avslutade jag med lite ”Bronze” här och där. Så snyggt tycker jag!
Illuminatepalette youngblood
Såhär ser paletten ut, den innehåller som ni ser sex olika nyanser. 
Img 7799 4
Snyggt med glow!
Palette youngblod
”Pink”, ”Pearl” och ”Natural”. 
Img 7797 3
Som bas har jag foundation från Estée Lauder och rouge från make up store. Men nästa gång jag sminkar mig ska jag testa att ta färgen ”Peach” eller ”Pink” från paletten som rouge. Brynen har jag fyllt i med en ögonskugga från make up store i färgen ”Kakaw”. Jag ÄLSKAR mina nya bryn. Jag gick och trådade brynen och överläppen hos Daniela Wiman på Hair&Beauty by B i Täby centrum. Hon är grym!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Dagens arbetsplats plus vabb

Jag har aldrig tagit ut en endaste vabbdag under barnens levnadsår. Jag har varit hemma med barnen, men aldrig anmält det till försäkringskassan. Jag skriver att jag vabbar i alla fall här i bloggen, men så ni vet. Alltid retar det någon att man skriver en sak men gör en annan.

Jag försöker kombinera jobb med vård av barn. Philip är sjuk som sagt, så vi alla tre är hemma idag. Alice fick välja själv hur hon ville göra, och hon ville väldigt gärna vara hemma med oss. 

Img 7773
Till frukost blev det havregrynsgröt med kanel, mjölk och banan. Jag tycker verkligen att det är så gott! Barnen åt smörgåsar. Det nya är att ha leverpastej först och sen smör på. Rätt så kladdigt… Klockan är snart 14 och jag har redan druckit tre koppar kaffe. Stackars magen. Dags att börja varva te med kaffe känner jag. 
Img 7781
Alice sa ”ta en bild på Nicke mamma!” och det gjorde jag såklart. 
Img 7785
Dagens arbetsplats är här vid matbordet. Jag har hunnit med rätt mycket jobb och lek. Vi har lekt med lera, my little ponys, ritat roliga gubbar och nu tittar vi alla tre på Frost. Undra hur många gånger man kan se samma film… 
Turtles nickelodeon
Fredagsmyset är fixat!

Det knackade på dörren och vi fick ett roligt bud från Nickelodeon. På måndag börjat Turtles visas där igen. Såg ni det som barn? Jag älskade det! Jag lekte alltid att jag var April. Nu ska jag lägga bort datorn och snusa barnen i nacken. När vi varit ifrån varandra såhär länge vill alla bara vara nära varandra. Tur i oturen att Philip vaknade sjuk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Starka smärtstillande tabletter

Igår var jag hos en kiropraktor. Ni som har följt bloggen ett tag vet att jag har artros i min högra höft. Ibland har jag skitont och ibland känner jag inte av den alls. När det är som sämst haltar jag fram. Förut åt jag rätt starka smärtstillande tabletter varje dag, men jag slutade med de när jag ville bli gravid efter bröllopet 2013. 

Img 7561
När det är som värst haltar jag fram, men det var ett tag sen nu. Men! Jag har känt att jag vill göra nåt åt smärtan, om det nu går. Med hjälp av en kiropraktor så ska jag nog få ordning på detta, mer om honom längre fram här i bloggen. Jag gick hos en naprapat förut som stretchade och gav mig nålar. Det hjälpte till viss del. Men när jag för två månader sen började få riktigt ont i ländryggen kände jag att jag ville få hjälp med kroppen. Det är sååå stel. Jag behöver ta tag i träningen också. Igen. 
Img 7624 5b9ad5b5703de
En bild från igår när Henrik kände på mina stela muskler i nacken och axlarna. 

Att få hjälp när man har ont någonstans är guld värt. Jag ska skriva mer om min behandling längre fram. Jag ska tillbaka nu på lördag och kolla hur kroppen svarade på behandlingen. Idag skulle jag ha varit inne i stan hos Bonnier och ska podda tillsammans med Jenny Edlund som var med i Ensam mamma söker förra sommaren. Vi åt lunch med henne förra veckan i Båstad. Vi klickade på en gång, en varm och vänlig människa. Och rolig! Nu är Philip sjuk så det blev en dag hemma istället. Såklart väldigt mysigt att få vara med barnen, men tråkigt att behöva ställa in podden. 

Img 7325
Jag längtar tills nästa säsong av Ensam mamma söker, det är ett av mina favoritprogram. Det, Efterlyst, dokumentärer, Bachelor och olika dejtingprogram som Hemlig beundrare är så underhållande. Perfekt en fredagskväll när barnen somnat efter massa mys i soffan.

 1. Min mamma har tyvärr artros i massa leder och vad som verkligen fungerar för henne är nyponpulver! Verkligen värt att testa, hon märker på en gång när hon har glömt att ta det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Är jag en anpassningsbar person?

Jessica och jag hamnade i två olika diskussioner under eftermiddagen igår när vi spelade in Tvillingpodden. Det ena handlade om dödsstraff, en av oss är för och en är emot. Det andra handlade om att Jessica tycker att jag blivit en människa utan åsikter. En anpassningsbar person som vänder kappan efter vinden och inte bryr mig om något. Avsnittet kommer på måndag, ni får gärna lyssna då. Jag kände mig aningens… påhoppad! Jag tycker inte att det är en dålig egenskap att anpassa sig efter andra. Tvärtom. Men där är jag och Jessica olika.

Fru Fnitterstråle med bästa vännen Andy. 

Hur som helst har jag visst åsikter. Vi pratade om giftermål och om att byta efternamn. Förut var det extremt viktigt för mig att heta Lagergren, nu råkade jag säga att jag inte bryr mig. Då blev Jessica vansinnig. Jag sa att jag kan tänka mig att hitta på ett nytt efternamn. Typ Twilight Sparkle eller Fnitterstråle.

På min bröllopsdag i augusti 2013 i klänning från Ida Sjöstedt. En klänning jag nu bestämt mig för att sälja.  

Detta var såklart ett skämt, men Jessica eldade upp sig på ett helt galet sätt… Haha. Så roligt ändå. Att en sån sak kan uppröra så mycket. Om du skulle gifta dig, skulle du kunna tänka dig att byta namn? Eller hitta på ett nytt? Hur går dina tankar? Dela gärna med dig!

 

 

 1. Ett nytt gemensamt efternamn i synnerhet om man har äktenskap sedan tidigare och barn på varsitt håll. Då blir det en ny start på det nya gemensamma livet. Trevlig helg😊

 2. Jag har ett så pass ovanligt efternamn i Sverige så vi är bara min familj som har det efternamnet. Det kommer jag aldrig byta bort, det unika vill jag ha kvar. Skulle sambon fria någon gång så kanske det blir dubbla namn eller så behåller vi våra egna 😃

 3. Tycker det ör fint o ha samma efternamn.
  För mig spelade det inte så stor roll. Kan förstå att om bara ens egna släkt heter det att man vill ha kvar det.
  Vi var först inne på att göra ett eget. Men det tråkiga ör ju att alla gör det o att det snart Inte kommer finnas några son-namn kvar.
  Så vi tog min mans efternamn till sist

 4. Jag har ett ovanligt efternamn som bara vår släkt heter, och när jag var liten ville jag mer än gärna byta ut det. Just för att det var så ovanligt och det blev alltid fel uttal och stavning. Men när jag sedan blev äldre och det var dags att gifta sig ville jag verkligen inte byta – inte till ett supervanligt namn iaf, som min man hade. Då blev det diskussioner om att hitta på något nytt eller ta ett gammalt släktnamn. Men det landade ändå i att vi tog mitt namn tillslut, det är ju rätt fint tycker jag nu 🙂

 5. Jag hoppas på att min sambo och blivande man( vi är förlovade) kommer byta till mitt i efternamn. Jag tycker om mitt namn och vill inte byta, och tycker mitt är snyggare och mer annorlunda. Men vill han inte det så får vi göra en kombination av att heta båda

 6. Namnbyte är svårt! Jag hette Alf. Jag är ända med barn och gift (snart) i min släkt. Alltså ända som kan föra efternamnet vidare.
  Min blivande heter Olsson. Ett tråkigt och Sveriges tredje vanligaste efternamn. Ville verkligen inte byta.
  Han ville inte byta till Alf då det är mer vanligt som ett förnamn.
  Efter många dissektioner säger jag okej va tycker du om Fricke? Min farmors namn som ogift. Ett ovanligt namn men inget förnamn.
  De blev Fricke.
  Så nu heter jag och barnen Fricke och min sambo får byta när vi gifter oss.
  (Skulle ha varit imorgon, lördag den 15/9 men blir inte av)
  Så de e fruktansvärt svårt men att byta namn som man hetat i X antal år.

 7. Min pappa är inte från Sverige och tack vare honom har jag ett efternamn som bara vår familj verkar ha. När jag gifte mig med min man som inte heller är svensk så lade jag bara till hans efternamn. Nu har jag 2 udda efternamn!! 🙂

 8. Jag var säker på att jag inte ville byta efternamn nät jag gifte mig. Främst för att jag inte ville heta samma namn som vissa i min mans familj 🙂

 9. Jag bytte när vi gifte oss. För mig har mitt tidigare efternamn aldrig varit en stor grej eller ngr speciellt som jag identifierat mig med. Min man ville helst inte byta så vi tog hans, viktgt för mig är att alla i familjen heter samma, även om vi skulle skilja oss ngn gång så kommer jag inte byta för jag vill heta som mina barn. Hur tänker du kring det?

  Mvh tjejen på Stena line😘😘

 10. Jag har gift mig 2 ggr. Båda partners har haft väldigt ovanliga namn och mycket små släkter. Jag som är född med ett hyffsat vanlig efternamn har då inte tvekat alls att byta namn. Speciellt andra gången då jag var gravid när vi gifte oss. Ville inte att mitt barn skulle ha mitt exs efternamn och jag ville heller inte ha ett annat namn än resten av familjen

 11. Jag och min sambo kommer ta mitt efternamn Holmqvist när vi gifter oss, han heter Gustavsson Johansson och jag är inte jättesugen på det och han vill mer än gärna byta sitt 🙈

 12. När jag gifter mig kommer min partner ta mitt efternamn, våra barn har mitt efternamn och han vill gärna heta som oss en vacker dag. Vi har varit förlovade i 6 år så jag undrar bara när vi ska ta tag i att gifta oss. Funderar på att bara gå till rådhuset och få det gjort. Jag är ingen bröllopsperson som vill stå i centrum en hel dag men jag vill gärna att vi blir man och fru, + praktiska skäl om något skulle hända någon av oss.

 13. Vi har sagt att vi byter båda två, det blir mest rättvist. Antingen till ett namn i någon av våra släkter eller ett nytt:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Jag skulle aldrig…

Jag hittade en lista i den här bloggen. Jag tycker att det är kul att läsa andras listor, hoppas ni också gillar det formatet i bloggen.

Äta? 
Jag avskyr tryffel. Jag mår illa av lukten, så det skippar jag helst. Nåt annat jag inte kan tänka mig att äta är levande djur, jag har sett filmklipp på youtube från Japan där man äter små bläckfiskar levande.

Dricka? 
Kiss! Haha, jag skulle aldrig dricka kiss. Självklart kanske. Jag skulle heller aldrig dricka alkohol just nu av lite olika anledningar.

Skoja om? 
Svårt. Jag och Jessica skojar om det mesta i Tvillingpodden… Lyssna gärna på senaste avsnittet som vi gjort tillsammans med ”Världens sämsta föräldrar”. Det är ett skojigt och skrattigt avsnitt med många skämt.

Emmaisraelsson
Min tröja kommer från bästa Emma Israelsson. 

Ha på kroppen? 
Också en svår fråga… Jag har nog inget plagg jag aldrig skulle sätta på mig. Jag bryr mig inte så mycket längre. Det har ändrats med åren. När jag var yngre hade jag nog mer krav på saker jag aaaldrig skulle bära. Men nu, nej. Om jag tvingades ha ett illasittande korvskinn en dag, ja då skulle jag ha det.

Vilja uppleva? 
Att någon nära familjemedel dog. Livets skräck. Ju fler människor man omger sig med, desto fler kan man förlora. Men så kan man ju inte tänka. Mina nära och kära berikar mitt liv på ett otroligt sätt.

Kunna arbeta med? 
Oj, vad svårt! Jag är nyfiken på de allra flesta jobb faktiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att lagerarbete var kul, men jobbet på Skincity får mig på riktigt att skutta dit. Jag älskar det! Jag är inte så sugen på att köra bil hela dagarna… typ taxichaufför eller buss.

Emma israelsson troja

Säga nej till? 
Att leda ett tv-program, en hundvalp, 100 kilo mjölkchoklad, köra racing, sex med Nickas, en romantisk weekend på ett spa-hotell eller en helkroppsmassage.

Googla? 
Jisses vad svåra frågor. Jag googlar det mesta. Jag lyssnar på Rättegångspodden och har förstått att poliser lätt kan spåra vad man kollat upp på internet. Om mördare som googlat styckning osv. Jag kan nog googla det mesta, men inte sånt som är olagligt. Men gud vilket präktigt svar! Jag kan visst googla olagliga saker. Jag kan googla allt. Punkt slut. 

Emma israelsson
Gör offentligt? 
Bajsa.

Blogga om? 
Jag har valt att inte blogga om potträning och bajsblöjor, det får man såklart göra som man vill, men så känner jag inför mina barn.

 1. Tror en fråga blev lite fel… Eller e det jag som inte läser ordentligt? Vilja uppleva? Att någon familjemedlem dog… Saknar nog ett ”inte”…

 2. Såg på insta att det körs ponny utan hjälm, det gör ont i mig då jag varit med vid olyckor med både shettis och russ och där hjälm skyddat. Man ska inte underskatta storleken på ponnyn/hästen

  Snälla sätt iaf på barnen hjälm…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Sekunder av isande rädsla

I morse är jag stod i duschen plingade det till i min mobil. Det var min bästa kompis som skrev ”Är din lillasyster okej?”. Min första tanke var att hon delat nåt på instagram, att hon inte mådde bra. Min andra tanke som for genom kroppen som en iskall kår var ”Nej, det har varit en terrorattack”. Skräcken som spred sig i kroppen. Sekunderna som kändes som minuter innan jag fick upp ”Brand i Jönköping – studenter hoppade från sjunde våningen”.

Och rädslan att det var i hennes hus. Fy fan! Jag ringde, ringde och ringde. Och smsade. Inget svar. Jag ringde Jessica som även hon ringde. Jag lugnade mig själv och tänkte att Caroline säkert sov.

Img 7458
Det gjorde hon. När hennes namn dök upp på mobilen och jag fick veta att hon mådde bra släppte all rädsla jag känt i kroppen. När sånt här händer slår det mig igen att livet är så skört. Det gäller att ta vara på alla stunder man får tillsammans. Och inte hålla tillbaka det man känner. Visa dina nära och kära att du älskar. Somna inte osams. Lättare sagt än gjort, men man ångrar sällan ett förlåt. Eller ett ”jag älskar dig”. Jag tänker på de drabbade i Jönköping, så fruktansvärt. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Skulle de minnas mig om jag inte längre fanns?

Ni som följt mig länge vet att jag är en sån som tänker och funderar mycket. Ibland alldeles för mycket, speciellt när jag ska sova. Det är som att alla tankar som snurrat i huvudet under dagen, men som man inte haft tid att reda ut samlas när mörkret kommer. När jag ligger där i sängen under det varma täcket kommer alla tankar. Ibland bra, ibland dåliga.

Igår när Nicklas hade somnat låg och jag lyssnade på hans andetag och önskade att jag också kunde somna så snabbt. Jag låg och tänkte på barnen. Jag tänkte att om jag inte längre fanns, skulle de ens minnas mig då? Jag menar inte i inte finnas som i död, utan bara inte längre vara en del av deras liv. Skulle de minnas nåt av mig? Såna tankar skrämmer mig. Det finns ju såklart 0% verklighetsförankring det det, men det kanske finns fler som jag. Som också tänker alldeles för mycket. Ibland tillåter jag mig själv att ha de där katastroftankarna. Och ibland gör jag nåt helt annat för att slippa.

För evigt deras mamma. Saknaden nu är så stor. Den går knappt att beskriva. På torsdag är de äntligen i min famn igen. Bara ett par dagar kvar nu.

 1. Du är INTE ensam om det här❤️ Jag har samma ”problem”, så illa att jag äter en liten dos antidepressiva och går i kbt-terapi för att det kan bli så mörkt för mig i vissa stunder. I perioder är det så illa att jag inte ens vill planera ex högtider, semester eller sånt för ”tänk om jag är sjuk då eller att ngt av barnen är sjuk eller vi har dött i en olycka mm”. Det är fan inte lätt men det ska nog gå att lösa.

 2. Jag tror det är alltför många av oss som kan grubbla i mörkret. Allt blir större, värre när det är mörkt av nån anledning… Men till det du skriver, om de skulle minnas. Det skulle de. Nu ska ju du alltid finnas där såklart, men du ska veta att du ju har skapat (skapar) eviga känslomässiga minnen i dom. Grundläggande trygghet som de bär med sig, genom hela livet. Kram

 3. Åh jag med!!! Det kan göra så vidrigt ont i en när vissa tankar kommer till en, just nu tänker jag mycket på döden, tänk om något av barnen dör eller tänk om Rickard dör eller värsta tanken om mamma dör. Hur ska jag överleva?

 4. Precis samma här. Jag började skriva dagbok åt mina barn. Jag vill att dom ska veta hur mycket jag älskar dom. Vill berätta saker som hänt när dom var små. Lära dom saker för framtiden. Vem ska göra det om inte jag finns. Nu är barnen 6 och 4 och jag vet att deras pappa skulle berätta allt detta. Men det hjälper mina hjärnspöken att försvinna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Hektisk dag efter lugn helg

Vilken helg vi hade i Torekov! Fler bilder kommer såklart och jag har inte glömt bort Philip födelsedagskalas, det kommer också. Idag har varit en riktigt hektisk dag med mycket som skulle hinnas med. Eller ja, som ska hinna klämmas in. Klockan ringde 06 och jag mötte upp Jessica inne i stan. Vi spelade in en dubbelmacka till tidningen amelia med radioprofilen Ola Lustig. Skojigt!

Nu sitter jag utanför mitt andra jobb, Skincity. Jag ska jobba från 13:30-22:00. Sen bär det av hemåt för lite kvälls (natt!)jobb innan det är dags att sova. 

Img 7313
Jag känner att jag är full av energi efter en helg i Torekov. Jag får verkligen en positiv känsla i kroppen när jag varit där. Så skönt. Vad har ni gjort i helgen? På torsdag kommer Alice och Philip till mig igen, jag längtar så mycket att det gör ont. Vi pratade på facetime igår när de cyklade till vallokalen. Så glada och peppade!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Ett gammalt intresse väcktes till liv

Nicklas har köpt en ny ipad där det ingår en penna. Jag har länge saknat att rita och måla, främst måla egentligen. Jag målade en hel del för många år sen, jag vet inte vad det var som fick mig att sluta. Det är i och för sig med det som med mycket annat, jag är en periodare. Jag gör saker intensivt ett tag, sen lägger jag av. Tråkigt ändå.

Nu när jag fick låna Nicklas padda fastnade jag vid den i över en timme. Jag ritade massa olika kvinnokroppar, det här är Peg Parnevik. Jag är inte klar med den här än. 

Img 7174
Jag blev sugen på att köpa canvas och måla igen. Eller ett block och rita med blyerts. Nu ska vi duka upp för kräftskiva i orangeriet här i Torekov. Tända ljus, en brasa och bara njuta av goda skaldjur. Hoppas att ni har en fin lördag.

 1. Jag tror också att man tappar när man går in i ett förhållande så som du och jag gjorde. Att man tappar för att man inte ”tillåter” sig själv sin egentid utan kanske gnäll( som i mitt fall). Han sa att han ville uppmuntra mig men när jag satte mig och skapade så blev jag alltid avbruten och störd och det blev inget bra. Sedan tar man upp det igen när man upptäcker att man tappat bort det man tyckte var roligt. Jag är i alla fall sådan.
  Nu har jag ju tagit upp mitt ritande igen och det är verkligen härligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Havet, tennis och kissa på sig

Att få vakna här i Torekov med de bästa vännerna under samma tak är ljuvligt för både själ och hjärta. Jag somnade i soffan igår till ljudet av skratt och livliga diskussioner. Det är bland det bästa jag vet. När man känner sig helt avslappnad och bara kan somna. Kanske inte världens roligaste sällskap, men klockan var efter 22 och jag var hos en kiropraktor igår. 

Img 7233
Frukost! Jag vaknade av skramlet från koppar och doften av nybryggt kaffe. Helt perfekt start på lördagen. 
Img 7254
Efter frukosten tog vi på oss träningskläder och promenerade ner till havet. 
Img 7237
Så vacker golfbana.
Img 7282
Hösten var sådär härligt krispig som den är i september. 
Img 7289
Chichen i hennes bästa position. 
Img 7291
Så gullig liten ko vi mötte (och klappade!) på vägen hem! 
Img 7246
Lyckliga gänget! 
Img 7259

Img 7253
Kristallklart vatten. Jag var dock inte så sugen på att hoppa i. Poolen här i området stängde för en vecka sen, vi missade den precis. 
Img 7298
Sen var det dags för tennis! Som jag längtat efter att spela igen. Men haha, det gick så dåligt. För oss allihopa. Eller Andy är bra, men vi andra såg ut som fyra fulla höns som försökte pricka bollen. När jag väl fick in ett bra slag slog jag alldeles för hårt. Förlåt pappa, alla bollar är borta! Vissa slag gjorde att jag nästan kissade på mig. En rolig men svår sport. Nu ska vi åka in till Båstad och äta lunch med Jenny Edlund. Mysigt! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Vad hittar man ofta…

På ditt skrivbord?
Min kalender från Lagerhaus, en kopp kaffe, ett block och en penna. Det borde absolut alltid stå en flaska vatten på bordet också. Jag är rätt dålig på att komma ihåg att dricka vatten.

Under din säng?
Ingenting hoppas jag, det finns ingen plats där. Jag har alltid haft lite högre ben förut så jag kan ha förvaring under sängen, men nu senast valde jag låga ben. Jag vill inte att barnen ska göra sig illa om de ramlar ner från sängen.

425116eb43d9247a84485b7d98d6fb82
Bild från Pinterest, en säng som garanterat är fri från monster där under. 

I din jackficka?
Typ alltid lite papper att torka näsan med på barnen. Jag har sällan saker i jackfickan, slänger alltid ner nycklar, mobil och plånbok i väskan.

Min favoritjacka från Soaked in luxury. 

Bakom din kylskåpsdörr?
Haha, va? Alltså i facket i dörren? Ketchup, rosévin, parmesanost och någon dressing tror jag.

Vid sidan av ditt handfat?
Finns två tvålar, en oparfymerad för barnen och en till mig och andra vuxna. Där borde det även finnas någon fin vas med en växt i eller ett doftljus.

Be5fef80983a43e0fe97ad14e6a5d656
Jag drömmer om en mörkare badrum. Jag är lite trött på allt det ljusa och fräscha… Får man säga så?

Högst upp i din bokhylla?
Bara massa damm skulle jag tro. Jag är inte en sån som dammar uppe på hyllorna. Jag ska nog återinföra städdag hemma. Jag hade det innan skilsmässan, men sen… Ja. Jag har inte riktigt hittat mina rutiner än. Trots att det gått ett och ett halvt år.

Längst ner i din tvättkorg
En riktigt fin blus från malina. Jag tror att det är kemtvätt på den. Eller handtvätt. Den blir hur som helst bara liggande där. Tråkigt, för jag älskar den.

En suddig bild på blusen jag älskar. 

Framför näsan på dig?
Datorn. En burk pepsi max som jag inte alls gillar lika mycket som cola zero. Vad gillar du bäst? Pepsi? Cola?

I dina tankar?
Nicklas och barnen. Alltid Nicklas och barnen. Jag tänker också mycket på framtiden och känner att det börjar ordna upp sig. På ett väldigt bra sätt. Det känns tryggt. 

Img 7210
Love of my life!

 1. Väldigt snyggt med mörkt badrum men varnar för mörkt golv. ALLT syns hår, damm, tvålstänk.. gäller även kök🤪

 2. Min dotter ramlade ner från vår säng som inte alls är särskilt hög, hon landade nog precis fel för hon fick hjärnskakning 😢

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..