Då är det äntligen fredag igen och alltså dags för tre fredagsönskningar!

1. Soffbord

Just nu är jag sjukt, sjukt, sjukt sugen på det här bordet från Scherlin. Det är en ren och skär dröm. Dock tror jag att jag skulle välja bort det mintgröna, det går att få i vitt istället. Om man köper ett bord för 10.000 kr känns det viktigt att man inte tröttnar på det efter ett år eller två. Eller hur?

41229_916ec7b0d26dde1b516f50ad939f165b

2. Pastellbyxor

Jag glider gärna runt i de här snygga byxorna från Mango i höst. Jag tycker inte att hösten måste innebära murriga och mörka färger på kläder, skor och väskor. Jag skulle matcha byxorna med en vit t-shirt!

13043590_LR_B

 

3. Fjärilstavla

Den här skulle jag gärna pynta en av väggarna med hemma. Superfint med gult i vårt annars så vita hem. Jag älskar tavlor och har köpt på mig hur många som helst, men många står bara på golvet. Under semestern tog vi tag i tre stycken som vi hängde upp. OCH vi gjorde en fotovägg med typ 20 ramar som nu måste fyllas med foton. Du hittar den här fina fjärilen och många andra fina prints här. 

citronfjaril 600px

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..