Den här veckan är jag extremt sugen på att köpa nya kläder. Jag älskar verkligen hösten och veckorna som är nu är de vackraste och bästa på hela året tycker jag. Det låter så klyschigt att säga så om hösten, men jag gillar den verkligen. Höstkläder är det bästa jag vet.

1. Blus

Den här blusen från Ralph Lauren får gärna flytta in i min garderob. Jag älskar spetskanten upp mot halsen. Måste ha! Den finns i vitt också, så jag skulle gärna ha både och.

rafn38l1381_black_tl018

2. Minihus 

Inredningsgrejer skulle jag kunna köpa alla dagar i veckan. För hela min lön faktiskt. Jag älskar marmor, mässing, guld… Några av de här husen skulle göra sig fint i köksfönstret hemma hos oss. Du hittar husen och sjukt mycket annat fint här! (Varning för shoppingsug deluxe!)

hus_10

3. Dricka lite färg  

Vi har två såna här koppar på jobbet, från Pantone. Men jag vill hemskt gärna ha ett gäng koppar hem till oss. De får gärna vara orange och rosa. Nåt att önska mig i julklapp kanske? Du hittar kopparna här. 

Pantone_Red_Mug_Set

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..