Egentligen har jag bara två riktiga önskningar i livet just nu, och det är att ta det där körkortet (bara uppkörningen kvar) och att bli gravid. Men det är ju lite trist att bildsätta här kanske. Hehe. Så det blir tre fredagsönskningar, precis som vanligt.

/Angelica

1. Massa olika värmeljushållare

Jag vill fylla hela hemmet med värmeljus. Dels för att det är mysigt, men också för att det är så jäkla kallt hemma nu. Trots att Stefan dragit igång flera element håller jag på att dö varje kväll när vi ska sova. Den här gulliga från Zara home skulle vara fin i vardagsrummet.

4995404830
2. En mintig korg

Lite färg skulle sitta fint hemma, den här korgen från favoritsaker.se kan användas som just det – korg. Men man kan även lägga en stenskiva (förslagsvis marmor!) på så blir det ett litet bord. Eller så kan du vända den upp och ned så blir den en pall. Så praktisk!

Wire_mint_500_rev

 

3. Skydda paddan

Jag har två paddor, en vanlig och en mini (högst onödigt kan jag erkänna). Men, jag har inga snygga fodral till paddorna. Så den här är jag sjukt sugen på att klicka hem på en gång… Kanske ska göra det på måndag när lönen kommer… som en present till att jag faktiskt har klarat teorin till körkortet! Japp, så får det bli! Här hittar du den.

251754-0054_1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..