Men hallå! Tre fredagsönskningar låg kvar i utkorgen i fredags… Om ni saknat inlägget kan ni ju kolla här. 😉

/Angelica

1. Svart fodral

Den här klänningen är jag väldigt sugen på att klicka hem. En perfekt ”liten svart” att ha i höst och vinter, både till vardags och till fest. Jag önskar att jag skulle kunna skriva ”Så snyggt med ett par höga, färgglada klackar till den här klänningen”. Men eftersom jag fortfarande inte lärt mig gå i klackar lär det dröja innan en liknande mening skrivs i bloggen. Klänningen kommer från Carin Wester och du hittar den på Kotyr. 

 

carin_wester_klanning_tona_dress_black-8_1

2. Blank kruka

Jag älskar guld och mässing. Och jag älskar det mesta från Skultuna… Så några såna här vore fina att ha i några fönster hemma. Men den här är inte den billigaste krukan som har stått i ett fönster… Får nog vänta lite med den här. Du hittar krukan och sjukt mycket annat fint på Rum21.se. 

116746_1

3. En rosa vägg

Helst vill jag ha ett helt rosa rum. Men jag är rädd att jag och Stefan tröttna… Så nu funderar jag på att ha en rosa vägg hemma. Jag älskar rosa! Jag ska fundera en månad, sen måla. Det går ju faktiskt att måla om igen om jag får panik.

c96e678ef49ae167c4a52cbd02e9e0df

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..