Bästa dagen på veckan är äntligen här – fredag! Idag är det dessutom 1 november, något som man kan se lite som en nystart. Det tänker jag göra. Se det som en nystart av hela livet. Idag sa Stefan åt mig på skarpen, att jag ska styra upp mitt liv. Det är han som tvättar och lagar mat hemma och jag kan förstå att han är trött på det efter tre år med mig… Så november innebär att hjälpas åt mer hemma… Får se hur det går!

Hur som helst, här kommer tre fredagsönskningar! Puss på er!

/Angelica

1. Ny handcreme

Mina tassar är så torra så torra. Jag har slarvat bort min underbara handcreme, så jag behöver verkligen köpa en ny. Den här är perfekt, för den doftar väldigt svagt. Jag är känslig för riktigt starka dofter, får migrän.

Karit_Handcreme_30mlklein

 

2. Lyxiga hörlurar

Alltså jag har ett gäng hörlurar som jag är ganska nöjd med. Ett par i väskan och ett par vid datorn på jobbet. Men de här vore så coola att ha. Så snygga! Finns här.

150003-5829_1

3. Byredos limited edtion-ljus

Man kan ju tycka att Byredos doftljus är lite väl dyra för att vara doftljus…(ligger väl runt 550 kr styck och jag tror att de här går på en en hundralapp extra…) Och det kanske stämmer. Men jag vill gärna ha ett sånt här från deras julkollektion. Helst det med mintgrön förpackning. Snygga va?

image_gallery

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..