Jag har sett fram emot den här fredagen länge. Vi har haft planeringsmöte på jobbet, det var väldigt inspirerande och kul! Ikväll kommer Ormis hem till oss och kollar på Idol och äter tacos, en riktigt klassiker med andra ord. I helgen står målning på schemat och jag känner faktiskt att jag behöver sova. Sova ut riktigt ordentligt, för att samla energi för det som komma skall. En ny uppkörning! (Som jag måste boka i helgen, för min körskola har tyvärr bokat av min bokade tid…)

Och eftersom det är fredag så kommer ju som vanligt mina tre fredagsönskningar! Puss på er och trevlig myskväll!

/Angelica

1. Marmorfeber 

Åhh, jag vill ha marmor överallt känner jag. På bord, brickor, väggar, golv och duschdraperi. Det här kommer från Länna möbler och kostar 625 kr.

Skärmavbild 2013-11-08 kl. 15.39.17

2. En tavla av Gynning 

Jag vill så himla gärna äga en tavla av Gynning. Gärna den här coola penseln. Jag vet dock inte när de här kommer att gå och köpa. Men du hittar hennes grejer (hittade bilden där) på hennes sida, här.

pensel2

3. Ett barn

Väldigt konstig fredagsönskning, men det är det jag verkligen vill ha nu. Alla runt omkring mig blir gravida och föder barn. Jag vet att vi precis börjat försöka och att det kan ta tid och att ”det får komma när det kommer”, och ”sluta tänk på det”. Men sorry… helt ärligt, jag tänker på det flera gången om dagen. Jag vill så himla gärna bli mamma så snart det bara går. Ja tack till det här barnet från Mini Rodini!

1dc220507390b50d10800ad370b186b6

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..