Här kommer tre fredagsönskningar till er kära läsare!

/Angelica

1. En rosa fåtölj 

Vi har nästan bara vita möbler hemma hos oss, och ibland får jag ju ett ryck och vill slänga in mer färg i hemmet. Gärna rosa. Hade jag 4.000 kr över och inte visste vad jag skulle göra med de pengarna, skulle jag gärna klicka hem den här från Rum21.se. 

 

SA000424_1

2. En mysig morgonrock

Den här skulle jag vilja tassa omkring i på morgonen, istället för en blöt och kall handduk som jag gör nu. Den här hittar du på Hemtex för 799 kr. Dock tror jag att risken är stor att min man skulle sno just den här…

139889000000001_large

3. Fina julkulor 

Förra året var vår gran inte helt otippad vit, vit, vit. Eller alltså själva granen var ju grön, men kulorna gick i vitt och guld. Får se hur det blir i år. Hos pappa har det alltid varit naturfärgade kulor blandad med smällkarameller och glitter. Och hos mamma var det alltid väldigt strikt med vad som hängdes i granen. Olika färgteman varje år. Jag älskar ju egentligen guld och rött tillsammans, riktigt klassiskt! Jag skulle gärna beställa de här från Elsa Beskow som finns på både Hemtex och designonline.

140098888000001_large
02

 

 1. sanna skriver:

  hello hey! söta rara angelica, jag vill se lite av dina bilder från bröllopet =) jag är fortfarande bautanyfiken efter att ha följt allt ert planerande =)

 2. Lisa skriver:

  Okej, jag börjar känna mig som en stalker och tipsfreak. Men jag var in på butiken chilli idag (www.chilli.se) och dör stod en rosa fotölj exakt som den du lagt upp. Kostade ”bara” 1900kr! Möjligtvis lite föööör stark rosa. Men himla lik!

  1. Haha det är ju bara roligt att du kommenterar! En kompis till mig smsade samma sak igår, ska spana in den på Chilli. 🙂 Kram

 3. Helena skriver:

  Åh julgranskulorna var riktigt söta! De skulle jag med vilja ha 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..