Hög på socker

Igår passade vi på att fira min födelsedag i förskott lite. Dels för att det är för sent att äta så pass mycket socker som man gör på ett födelsedagsfirande så pass sent som det hade blivit om vi firat efter jobbet på tisdag. Dels för att mina föräldrar åker utomlands över jul och nyår, och då flyger från Sverige imorgon kl 07.00 på morgonen. Kände inte att man heller kan äta tårta och så pass mycket socker, så tidigt på morgonen…

Jag är iaf supertrött idag. Inte för att det gick så vilt till igår utan mer pga förutnämnda sockernivå, så kom jag inte i säng förrän vid halv ett inatt, och dels så var säsongsavslutningen av säsong två på Suits så otroligt spännande att jag var tvungen att se första avsnittet på säsong tre. Mest det senare, faktiskt.

Imorgon fyller jag, om någon nu missat det, år. Starbucks öppnar också i Stockholm, men det är inte på långvägar lika viktigt som att jag, just det, fyller år. Det går bra att börja skriva gratulationer i kommentarsfältet redan nu om ni inte kan hålla er tills imorgon.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..