Igår hade jag den bästa dagen på länge. Jag skulle till och med kalla det årets bästa plåtning. Allt gick så himla bra, alla i teamet var så peppiga och glada. Alltså vilken drömjobb jag har! Jag måste faktiskt få vara lite stolt över det. Jag får jobba med så kreativa och duktiga människor, sånt smittar av sig. Idag är jag fylld av energi och det är länge sen jag kände så faktiskt.

Min absoluta favoritfotograf Linda Alfvegren plåtade igår. Jag tycker så himla mycket om henne, både som person men även hennes bilder och sätt att jobba på. Wow! Spana in hennes hemsida här! 

Nu ska jag lyssna av mina intervjuer, går in i en liten bubbla då och bara skriver, skriver, skriver.

/Angelica

bild
bild(1)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..