ANNONS

Going blonde.

/

Jag har precis lyckats boka min frisörs sista tid det här året. Barret kommer inte få nytt liv innan julafton, men innan nyårsafton blir det piffat och snyggt! Jag har haft löshår i sen i mitten av juli, satte ju i massor inför bröllopet. Jag har redan varit hos min frisör (Emelie Jonsson på Klippoteket Sthlm) och plockat ut några slingor och färgat håret.

Men… nu ryker allt löshår och jag vill bli blondare igen. Vi hade egentligen bestämt att jag skulle försöka gå mer mot min naturliga hårfärg, men jag har drabbats av blondpanik. Står inte ut en dag till med det här mörka håret. Vill ha det ljust! Elsa Ekmans hår är en dröm. Sååå blond tänkte jag dock inte bli, det funkar inte för mig mig och mina färger i ansiktet. Men ljusare ska det bli. Ska bli så skönt att bli av med min utväxt!

/Angelica

3b30fdb9d796926dc08d84fd9d327300
9d5ac45abff2c72f982ffcf14f7d59ec

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00