Dags att sammanfatta april månad!

Vi bokade vår bröllopsresa till Malidiverna, till ön Kuredu. Jag tänkte att det omöjligt kunde vara så fint som det är på alla bilder… men det var ta mig tusan ännu finare. När vi hoppade i land på ön började jag gråta, bara för att det var så vackert. Det var liksom som att det inte var på riktigt. Ett riktigt, riktigt paradis.

5
Kuredu-Resort-Maldives-Aerial-View
Maldiverna

Skärmavbild-2013-04-10-kl.-12.27.42

Jag shoppade en ny Greta-klänning. En svart, som jag fortfarande är sjukt nöjd över.(eh tur det eftersom de inte är gratis…)  Önskar att jag bara kunde gå i olika Greta-klänningar varje dag. Dröm!

black

Jag föll in i trötthetsdöden på jobbet och hinkade Red bull flera gånger i veckan. Vet inte var det var med mig, men när jag tittar tillbaka verkar det som att jag var det tröttaste jag någonsin varit. Kul tjej! Eller jo, nu minns jag. Jag hade järnbrist. Och av det kan man bli riktigt trött.

Bild-2013-04-05-kl.-16.03-2

Jag och Stefan åkte till Tyresö för att prata med en florist om blommor till bröllopet. Det slutade med att vi beställde blommor inne i stan i alla fall, precis vid Berns (där vi skulle sova natten till bröllopsdagen!). Men efter vårt möte med floristen åkte vi till Tyresö slott och åt en god lunch. Så lyxigt att sitta i vårsolen och njuta med ett glas vin!

Skärmavbild-2013-04-08-kl.-13.13.14

Vi åt sjukt många amerikanska pannkakor med bär och sirap. Gud, nu blev jag sugen på det trots att jag precis ätit lunch. Stefans pannkakor är de bästa. Så fluffiga och goda!

Skärmavbild-2013-04-08-kl.-13.13.31
Londonresa! Jag och min gulliga kollega Josefin åkte med Sony till London för att se Beyoncé. En riktigt mysig och intensiv resa. Queen B var så bra och London levererade, jag vill göra om den resan. Vi åt så god mat, hängde med bästa Nina och Anders på Sony och bara hade det grymt!

bild-6
bild-4

Eftersom jag har världens bästa jobb fick jag även hänga med några roliga kändisar. Bland annat Eric Saade, Maria Montazami och Justin Bieber. Hänga och hänga med Bieber, jag fick ta en bild med honom i en halv sekund, innan nästa gäng puttades in för att ta en bild med honom. Men i alla fall. Det var kult och spännande!

bild-2
bild
bild-1

Och sist men inte minst så firade vi min lillasysters födelsedag med hela familjen. Alltid lika mysigt! Jag tvingade henne att ge sig på att se ut som när hon var liten igen…hehe.

bild-7
bild-3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..