Åhh jag kände direkt när jag såg de här strumpbyxorna i den här (för övrigt megahärliga) bloggen, att de måste jag ha. Så nu är jag med i en tävling, vilket jag väldigt sällan är. Men tävlar man inte, kan man ju faktiskt inte vinna.

pretty_polly_suspender_tights_52b337c3e087c374754c25be

Jag skulle matcha de här snygga strumpbyxorna med min svarta, puffiga klänning från Jones & Jones. Jag är övertygad om att kombinationen skulle vara så snygg och att jag framförallt skulle känna mig snygg, det var inte igår jag gjorde det. Den här årstiden är inte min favorit. Jag får sämre hy, statiskt hår och är helt klart blekare än vanligt… Till klänningen och strumpbyxorna skulle jag köra på svarta pumps i mocka, vill att uppmärksamheten ska vara riktad mot de sexiga benen såklart! Tihi!

cdepm9i8m

In i hennes blogg och tävla du också vettja! 

/Angelica

  1. Hej sötis! Du är en av vinnarna så maila din adress till annamariaevelina@hotmail.com så ber jag dem skicka strumpbyxorna i morgon! Du kommer vara så fin i dem!

    Kram och stort grattis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..