ANNONS

Som förr.

/

Hej på er!

Hade ni en bra julafton igår? Jag och Stefan var hos min pappa, med alla syskon och farmor. Vi spelade julklappsspelet, har ni spelat det? Alla hade köpt en julklapp var för 100 kr, sen kör man med två tärningar, får man lika får man ta en julklapp. Jag blev utan! Men sen när klapparna är öppnade går det på tid (vi körde på 30 min men man kan ha obestämt tid också.. 30 var lite för långt. Vi hann bli hesa av hets).

Men under den där tiden får man alltså ta julklappar från andra, om man får lika på båda tärningarna. De mest populära klapparna var alla trisslotter och ett presentkort på Åhlens. Haha. Ord som ”Farmor, om du tar mitt paket nu så dödar jag dig” flög ur någons mun. Haha så svettiga, röda och hetsiga. Men det var så sjukt kul! Det måste bli en ny tradition i vår familj.

Jag fick massa fina julklappar i vanliga utdelningen (den vill man ju inte vara utan), bland annat en polaroidkamera av Stefan. Älskar den! Kommer försöka att inte snåla med att fota… Men en bild kostar 28 kr. Får vara noga med vad och vem jag plåtar, haha.

Idag ska vi till mormor för att fira med mamma och kusinerna. Ser fram emot det!

/Angelica

20131225-100936.jpg

20131225-100951.jpg

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00