Det är fredag, men eftersom jag började jobba igår känns det som tisdag. Mycket märklig känsla. Men nu är det nytt år och då innebär fredagar ”Tre fredagsönskningar” igen.

/Angelica

1. Fler handdukar

Vi har superfina handdukar hemma från Missoni med fjärilar på hemma som vi fått av våra vänner Jonas och Malin. Jag vill ha ännu fler, gärna från Missoni. De här finns på Länna möbler och kostar 155 kr styck och skulle passa bra i vårt nya badrum på nedervåningen, när nu det blir klart. Det är ju inte ens påbörjat…Hehe. Men någon gång har vi ett nytt badrum att lägga nya handdukar i.

38331_6aeba6b37f7a3dd7b9494dcef4eedc6b

2. Små vaser

Jag kan inte få nog av små vaser. De här är så söta…De ser ut som såpbubblor. De här kommer från Artilleriet, går att klicka hem här om man inte bor i Göteborg. Skulle gärna ha ett gäng hemma på matbordet. Älskar att ha vaser i olika storlekar med massa rosor eller pioner i.

93c6258d8323a51b80b57f08ee0277f3

3. Ett till bröllop…

Det kan man ju bara inte önska sig… Egentligen. Men i veckan har jag tittat på alla bilder igen, sett en liten film från middagen och känner bara ”Åh jag vill göra det igen”. Jag vill uppleva hela dagen EN gång till. Det var på riktigt det bästa dagen någonsin. Jag är så avundsjuk på alla som har sina bröllop framför sig.

bild(8)

  1. Åh, jag vill verkligen gifta mig! Det var faktiskt ni två som fick mig att vilja det och jag läste bloggen flitigt under er planering av bröllopet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..