Wihoo! Äntligen fredag. Den här veckan har gått i raketfart och ikväll ska vi hem till Jonas och Malin på middag och kolla på På Spåret. I morgon bjuds det dessutom på kött och rött hemma hos Ibbe och Jessica, ett stenkast från oss, så jag är ovanligt peppad på helgen.

/Angelica

1. Ekologiska produkter

Jag har (äntligen!) snöat in på ekologiska produkter. Det är inte en dag för tidigt. Jag köper nästan bara ekologiska grönsaker nu. Jag tjatade på Stefan om en ekologisk julskinka så länge att han gick med på det, trots att det var svindyrt i jämförelse. Nu vill jag även byta ut skönhetsprodukterna mot snällare, ekologiska grejer. Jag har hört väldigt mycket bra om svenska Estelle & Thild.

estelle-and-thild

2. Smart förvaring

Förvaring behövs det alltid mer av hemma hos oss. Jag gillar de här små med stjärnor på från H&M som kostar 29:50 kr/styck. De passar perfekt i badrummet med små handdukar i.

hmprod-1
hmprod-2

3. En ny kompis

När vi åker till Ikea handlar jag alltid, alltid med mig ett litet gosedjur. De är ju för gulliga! Den här söta lillgiraffen från Stor & Liten får gärna boa in sig i min del av sängen.

3f1e78aa-f4ed-4dde-b640-053dec28209b

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..