Jag älskar ju som ni vet verkligen fredagar och idag är inget undantag. Jag drömmer mig redan bort till tacos, cola light och film-mys i soffan. Vi ska se sista Snabba cash-filmen, trots att jag redan sett den, men jag tycker att den var så bra. För övrigt började jag precis gråta när jag läste Stefans blogginlägg här nedanför. Det slog mig att vi behöver prata mer med varandra… Jag hade ingen aning om att han kände sig ensam eller utanför. Men mer om det i ett annat inlägg…

Nu kommer…*trumvirvel*….TRE FREDAGSÖNSKNINGAR! Och förra veckan var det ju bara barnrelaterade saker, för att hinta om min lilla kompis i magen.

1. Fina burkar

De här fina burkarna kommer från mytivoli.se och kostar 169 kr för två stycken. Ett riktigt kap tycker jag. Antingen kan du ha blommor i och skippa locken, eller borra ett hål i locket och stoppa ner ett sugrör i och servera smoothie eller varför inte en drink i? Eller så kan du helt enkelt fylla de med pasta, ris eller musli och låta de stå framme i köket.

t_(1_av_1)-131-1024x720

2. Pasteller hemma

I veckan var jag Formex (massa bilder därifrån kommer i helgen!) och blev så inspirerad och vill nu ha in mer färg i hemmet. Eller färg och färg, det får gärna vara bleka pasteller på saker och ting. Jag skulle inte tacka nej till den här mattan som en start i att få in mer färg. Den kommer från Rum21.se.

116423r_1
3. Drömlampa

Jag såg den här lampan när jag var på Formex och nu hittade jag samma lampa i morse och jag bara måste ha den. Det bästa är att den inte ens är dyr, eller jag tycker i alla fall inte det. Den finns på blackballoon.se och kostar 1 199 kr. Måste. ha. den.

diy1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..