Trots att jag ligger hemma och är sjuk kan ju inte tre fredagsönskningar utebli. Vi kommer ju hinna klart med renoveringen av badrummet innan bebisen kommer. Och jag hoppas även på att vi ska hinna göra köket också. Men det får vi se… det handlar mer om pengar än om tid tror jag. Får kolla med Stefan, det är han som har koll på besparingarna. Fick post igår att mina aktier jag fått av pappa ökat med mer än 9.000 kr, vilket gjorde mig superglad. Det är pengar jag inte ska röra, men det känns så skönt att ha en buffert om någonting skulle hända. Målet är såklart att pengarna ska växa och växa och växa och växa…

Nog om pengar, här kommer mina tre fredagsönskningar!

1. Barstolar till köket 

Min tvillingsyster och hennes kille har renoverat köket (de bor ju grannar med oss, i ett likadant hus) och de byggde en köksö, vilket blev så himla snyggt. Så det ska vi också göra! Och då vill jag ha två barstolar/pallar från Kartell i köket. Jag hittade ingen bild på barpallarna, men här kommer deras låga pallar från Rum21.se.

190542_1

2. Träleksaker från Kay Bojesen 

Jag vill ha massa olika trädjur från Kay i barnrummet. Apan har jag velat ha långt innan jag blev gravid, men det har inte blivit av att jag köpt den. De är så himla fina tycker jag! De finns bland annat att köpa här. 

11388_0

3. Lyxiga sängkläder till bebis

Jag vill som sagt gärna veta kön på bebisen innan jag klickar hem massa grejer. Som sängkläder till exempel, där vill jag köpa blått eller rosa. Och vitt och grått! Ni får kalla mig gammeldags och tycka att jag är konstig. Men det bästa är ju att alla får göra precis som de själva vill, och såhär vill jag ha det. De här fina sängkläderna kommer härifrån.  

baby_bedding_heaven

LOADING..