Nu när vi vet att det är en liten tjej vi ska få i sommar är det svårt att hålla fingrarna i styr. Igår satt vi och planerade föräldraledighet och slet oss i håret. (Och blev osams om pengar och tid… inte bra!) Men hur har folk råd att vara hemma så länge? Vi behöver spara massa pengar NU, NU, NU! Och spara pengar går inte riktigt ihop med att vara gravid just nu… jag vill köpa allt och lite till! Så här kommer mina fredagsönskningar, för att önska kostar nada.

1. Skötbädd från Elsa Beskow

Ahh! Jag vill egentligen ha typ allt från Elsa Beskows bebiskollektion. Det finns så himla mycket fint. Jag har redan klickat hem en grå amningskudde som jag ska ha i sängen som stöd för min höft. Men jag har inte behövt använda den än. Nu vill jag klicka hem den här skötbädden i rosa… Vilken dröm! Finns här, på Jollyroom.

Skärmavbild 2014-02-21 kl. 13.23.21
2. Pennställ i koppar

Det här pennstället har jag velat ha länge, men jag tycker att det känns orimligt dyrt för att… 1. Hur många pennor har jag egentligen? 2. Var ska den stå? På mitt lilla kontor hemma där jag aldrig sitter? 3. Jag ska ju inte köpa massa saker… Men om du har råd att köpa pennstället tycker jag att du ska klicka in dig här. 

Pennställ_ny_500x500
3. Virkad mobil

Hur söt är inte den här lilla virkade mobilen till bebisar? Supergullig! Den skulle gärna få hänga ovanför skötbordet eller spjälsängen. Du hittar den och mycket annat fint till bebisar och barn här. Jag vet att bebisar och barn älskar färg… men Alice kanske gillar den här i alla fall?

sangmobil_barnrum_svart_vit_3223
/Angelica

 

 

 1. Ida skriver:

  Hejsan Angelica och grattis till den lilla flickan!!!

  Väntar själv en liten bebis i sommar, tror jag är några veckor efter er 🙂

  Ville bara säga är att här i England kommer jag bara att få 6 veckor(!) betald mamma ledighet(och pappan han får ingenting!), så här snackar vi om att vi måste spara för att jag ens ska kunna vara hemma bara några enstaka månader med den lilla..!

  Mysigt att läsa om er graviditets resa Angelica och ta hand om magen!! 🙂

 2. Sarah skriver:

  Åh, då måste jag tipsa om en tjej ifrån Dalarna som virkar super mycket fint. Jag har beställt av henne till mina vänners tvillingar. Gå in på angelicascrochet på instagram. Hennes verk är ännu finare i verkligheten än på bilderna!! 🙂 lycka till.
  Sarah

 3. S skriver:

  Jag vill tipsa om min kära vän Linas webshop:
  http://www.2sweets.se/

  Lina är skräddare och gör väldigt fina, handsydda kläder för bebisar och småbarn (och vuxna!). Kolla in. Jag är grymt stolt över hennes arbete och vill att så många som möjligt ska få ta del av det.

  Allt gott och trevlig helg!

 4. Emma skriver:

  Hej!
  Stort grattis till Alice!!:)
  Tänkte på den fina virkade mobilen…bebisar ser endast svart,vitt samt rött den första tiden o äääälskar o kika på det!
  Så köp bare köp;)

  Lycka till!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..