ANNONS

Tre fredagsönskningar.

/

1. Kudde

Haha, detta eviga tjat om kuddar. Sorry… Men vi har fortfarande inte köpt några till soffan än. När tusan ska jag ta mig tid och bara klicka hem ett gäng kuddar? Den här får gärna bo i soffan. Den kommer härifrån!

waves4_1
2. Nappar!

Det är för tidigt att börja köpa nappar till Alice, men så fort hon är här ska jag klicka hem den här från Elodie details. SÅ himla fin! Den här finns bland annat på Jollyroom.se.

139682_1
3. Lyxig nallebjörn

Den här nallenbjörnen från Ralph Lauren är så fin att jag smäller av. Den skulle gärna få stå i Alice rum… Vill du ha en får du klicka in dig här. En resa till New York nu skulle inte sitta helt fel… Ralph Lauren är ju så sjukt mycket billigare där… Och våren i New York är ju magisk. Tänk om jag hade sisodär 50.000 kr över, då skulle jag lätt flyga över atlanten typ i morgon för att ta promenader i central park och shoppa, shoppa, shoppa.

130924a
/Angelica

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00