20140425-203025.jpg
Jag har alltid sagt det, men Stefan har alltid sagt emot – jag har en riktigt bra godissmak, haha. Jag la precis ut den här bilden på instagram och har fått massa kommentarer om hur bra godissmak jag har och att folk ”vill ha allt i skålen”.

Stefan däremot, han älskar skumdelfiner doppade i choklad, verktyg, gelehallon och rosa svampar. Jag tror hur som helst att det är Stefans godis som kommer ligga i farozonen när Alice får börja äta godis. Hon lär inte gilla min sura och salta smak… Vilket är det äckligaste godiset du vet? Och vilket är det godaste?

/Angelica

 1. Vi tjejer verkar gilla samma saker, hade jag varit i närheten av din godisskål hade det lätt slunkit ner en och annan bit. Salt och surt är gott, men det ska blandas med mer choklad!!! Håller med en tjej ovan – citronmunnar är sjukt gott. Gillar stora, gröna döskallar också, gärna med en mun mjölk så att mjölken blir sur…

 2. Sofia skriver:

  Jag verkar vara den enda som håller med Stefan, haha! I mina godisskålar är det bara choklad oxh skumgodis

 3. Skumdelfiner och svampar, nej fy fan! Haha. Din skål ser sjukt god ut, saknar bara lite söta godisbitar också. Annars perfekt skål! Citronmunnar, det finns fan inget godare.

 4. Anna skriver:

  Allt e supergott i din skål!!!! Surt!!! Mmmunsfilibaba när man e gravid! Akta er sen för geléhallon när Alice e liten. Hört att de e de farligaste bebisen kan stoppa i sig för de sväller i halsen.
  Tack för en superbra blogg!!ni e bäst!

 5. O. skriver:

  Vi tjejer verkar lika. Kul att se.

  Jag älskar surt, salt och CHOKLAD!

  Sliskiga sega råttor och annat otyg göra sig icke besvär.

  PS. Allt som heter skum i förnamn i godisväg går fetbort, sorry Stefan. DS.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..