Godmorgon fina läsare! Jag har haft en usel natt med smärtor och mardrömmar (får ofta extra jobbiga mardrömmar när jag ätit vitlök?! Konstigt? Ja!). Sen en halvtimme tillbaka sitter vi i bilen på väg till Ida och Johan i Örebro. Vi fick en spontan inbjudan och ska alltså dit och hänga i helgen, ska bli väldigt mysigt. Men att åka bil med foglossning…

20140426-082234.jpg
Det är inte det lättaste att hitta ett bekvämt sätt att sitta på. Och just denna dag bråkar både fogarna och artrosen i höften. Jag har en kudde i svanken nu för att se om det underlättar, men vi kommer behöva stanna ungefär två gånger i timmen (om inte fler ggr) för att inte jag ska kasta ut mig själv genom rutan.

20140426-082427.jpg
Men det är värt det, Ida har lovat att lära mig att baka idag! Wihoo! No moore shake and bake!

Vi hörs snart igen!

/Angelica

  1. Lotta skriver:

    Hej! Hoppas värken inte blir alltför besvärlig nu när ni ska åka bil! Jag får också massa mardrömmar och sover dåligt när jag ätit vitlök! Ha en fin helg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..