Mini-spa tävlingen är snart slut

Minicare presskit
ag vill bara puffa en sista gång för vår lilla tävling tillsammans med ACO om ett mini-spa kit till er och er kommande/nyfödda lilla bebis.

Ni hittar tävlingen här och det är superenkelt. Allt ni behöver göra är att skriva ner en motivering i kommentarsfältet om varför ni ska vinna och se till att vi får er mail-adress. Vi drar vinnarna på torsdag, tävlingen stänger vi 30e april.

/ Stefan

  1. Hanna skriver:

    Älskar deras Canodermkräm så att smörja in mini i lite Miniderm är säkert toppen 🙂

  2. Åh vad roligt med en tävling! Har följt er blogg länge nu och är gravid i v31. Vi bor i norrland och här får både jag och min sambo problem med huden när det är väderomslag. Stackars lilla bebis som har sanna gener :p. Jag har sökt efter en bra produktserie för bebisar och Aco minicare verkar superbra! Det skulle vara superroligt att få vinna det här kitet och kunna skämma bort vår lilla älskling ordentligt! För vad är bättre än en nöjd och glad litet bebis?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..