20140430-114050.jpg
Jag är tillbaka på kontoret idag. Medicineringen jag fick igår var toppen! Känner mig som en helt ny människa bara efter två små doseringar.

Dock så har inte vår hyresvärd räknat med att någon skulle jobba idag så det är ingen ventilation igång i hela huset. Det är skräckinjagande tyst och väldigt varmt. Men jag jobbar bara i två timmar till så jag biter ihop.

Ikväll ska vi till Jonas och Malin och deras barn tillsammans med lite andra vänner och fira valborg. Det blir ett stillsamt firande för min och Angelicas del. Angelica är ju gravid (om nu någon skulle ha missat det) och jag ska åka hemifrån kl 07:00 imorgon för att värma upp inför morgondagens golftävling. Vi har ju ett lag-silver att försvara/förbättra sedan förra året.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..