20140430-175203.jpg
Idag åt jag lunch med Sandra och Josefin och Sandra hade med sig presenter till mig och Josefin. Eller till våra kommande bebisar! Så himla himla gulliga små strumpskor. Åhh så små!

20140430-175317.jpg
Lunchen var supertrevlig men i övrigt har dagen varit skit. Jag började gråta mitt på ett övergångsställe för att jag inte hann gå över. Just nu har jag förbannat ont. Inget är skönt. Inte att sitta, inte stå, inte ligga och inte gå. Det är så sjukt frustrerande. Nu ska vi i alla fall på middag hos våra vänner Jonas och Malin. Min lilla gudson Theo och hans fantastiska syster kommer garanterat att få mig på bättre humör.

Hoppas att ni har/får en fin valborg. Här skiner solen igen! Det får mig i alla fall lite gladare. En dag närmare förlossningen är vi ju dessutom idag.

/Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..