Videoblogg vecka 30.

Ny vecka och i den mån det går kommer det att innebära en kort video från mig (och Stefan ibland!). Jag kan ju bara förvarna om att den här videon är… annorlunda. Haha, jag är så konstig! Ni som känner mig förstår kanske videon lite bättre, ni som inte känner mig, bli inte avskräckta. Jag är en snäll person som lovar att vara snäll mot min bebis.

Det är min tvillingsyster Jessica som har hjälpt till att filma den här gången. Om ni tycker att jag låter andfådd, ja då är det för att jag är det. Jag tycker redan att magen trycker upp mot lungorna, det är svårt att prata och andas samtidigt… Någon som känner igen sig? Eller har det kommit senare för er andra?

[youtube width=”640″]http://youtu.be/favvYOhK1fI[/youtube]

/Angelica

 1. Oj oj, bort med himmelsängen direkt, Ikea har återkallat dem för kvävningsrisken :/ fick slänga våran lilltjejs himmel! 🙁

  1. Hej Maria, Vår sänghimmel är modell Mysig som fortfarande finns till försäljning på Ikea, de farliga modellerna har tagits bort från försäljning. Var tvungen att göra lite research så tack för omtanken. / Stefan

 2. Alltså du verkar ju vara så störtskön. 🙂 själv väntar jag 3 barnet nu men är bara i v 18.

  Kram kram

 3. Jätteroligt med videos varje vecka :D!

  Svårt att andas började för min del runt den veckan också. Att gå och prata samtidigt är ingen perfekt kombination har jag märkt 😛 man flåsar och har sig, haha.

 4. Haha underbar! Kul med video. Älskar också hur inlägget är märkt med b.la ”konstig gravid kvinna” 😉

 5. Haha, vad skön du verkar! Och jag tror inte att du kommer gunga Alice så hårt när hon väl kommer 😉

 6. Angelica! du verkar vara en sån himla, himla härlig person! 🙂 älskar vloggarna! skulle vara kul att säga hej till pappa Stefan också!

  KRAAAM till er!

 7. Ohh ja, andfådd, check! Är i v.28 och tycker jag flåsar som om jag sprungit 1mil! Om det är såhär nu kan man ju undra hur det ska vara när det närmar sig…

  Haha vad skön du verkar vara!

 8. Men åh vad du är härligt, skrattade högt för mig själv;) Och jag önskar av hela mitt hjärta att jag kommer vara lika snygg som du är när jag är i samma vecka! Klockrent=)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..