Vlogg om köksrenoveringen

[youtube width=”640″]http://youtu.be/jHBe8b3TkPA[/youtube]

Sådär! Här kommer den efterfrågade filmen med mig och en uppdatering om vår köksrenovering som nu är snudd på klart. Vi rev ut vårt 24 år gamla Marbodalkök och ersatte det med ett sprillans nytt IKEA-kök. Bänkskivorna är från Granitop som gjorde ett helt fantastiskt jobb med våra marmorskivor (det var ett skämt om att vi ska ha marmor i taket). Handtagen är från svenska Superfront och barstolarna är på gång från England, fick en skeppningsbekräftelse idag.

Inte för att skryta men snyggt blev det och stolt är jag/vi över att ha gjort det själva tillsammans med hjälp av familjerna.

/ Stefan

    1. Heej! Tack! Jo, från Ikea, den heter Ringskär och den har utdragbar pip. Kram Angelica

  1. alltså WOW! vilken skillnad! du har gjort ett fantastiskt jobb, jag önskar att min sambo var lika händig, förresten hej hej Stefan! kul att se dig i videoformat! skulle förresten vara superkul om ni ville visa lite mer av ert hus, ni verkar bo så himla himla fint! Kramar!

  2. roligaste bloggparet!! varifrån kommer kökszinken? heter det så? den ser djupt och stor ut, precis vad vi har sökt!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..