1jdZrqt790lWnG2_VG1pwdK1sNA-8BRKNJl3MpGWors

Mina älskade tärnor: Ida, tvillingsyster Jessica, Maria, Maria och lillasyster Caroline. <3 

Jag har fått frågor förut om vilka blommor jag hade i min och tärnors buketter på bröllopet. Och sanningen är den att jag vet faktiskt inte namnet på alla. Men jag vet att jag hade vita scabiosor och ljusrosa och vita austin-rosor i buketterna. Tanken var att jag och mamma (mest mamma) skulle göra buketterna själv och de skulle bestå av vita pioner. Men som ni kanske vet så blommar inte pioner i augusti, de blommar nu – i maj! Så det fick jag helt enkelt välja bort.

A1FsMfwezNLvR7AThRALsgZVOtFGvJ2sOvOjIe9kWsA
Jag är nöjd med buketterna, men var faktiskt inte det först. När mamma kom till sviten på Berns där jag och tärnorna var och gjorde oss i ordning bad jag om en sax och klippte bort massa små gröna blommor/växter som var i buketten. Jag vet inte vad det var för blomma, det var i alla fall ingen jag hade valt. Men det passade inte alls in. Efter att jag gått loss med saxen tycker jag att min bukett blev superfin.

Wy5c7uuMlgiLxBsopAPPHCxZ0kPKSqLN4fm1z1ATFlI
Dex4fnlhXwTqJuxaDJNybaz9Ok36MH8uj2aU4cwh2fA
Min klänning syddes upp efter mina mått av världens bästa Ida Sjöstedt och den blev allt jag någonsin drömt om. 

zU9wI2AnIZNFH05LIw84Sks3VB7XOkUzqguxPY-vWco
Min lilla pärlväska köpte jag på NK och den passade perfekt med klänningen. 

Ln1l41HBfrucb-Hmh9Tc2T-6yWtwBuACq-Tl0JB0oLI
Nygifta och lyckliga! 

mxN959tQQCs79Ia3iBOWTpaPUWXRtbKZ1fEUMQJ-WlM,LaMlxyxe0lttfubU-mPWc6UgnZgH_XrUCvz7HgVni_E
Den här skylten gjorde jag några dagar innan bröllopet. Vi kallar ju varandra Munchkins. Det var jag som började med det men jag vet faktiskt inte varför. Det står till och med Munchkins i våra vigselringar. Töntigt? Kanske. Men jag tycker mest att det är gulligt och personligt. 

M1TJZsI8cOFbWL6Eaxx5C25HnANg8sRW7YcePktndTY
Fantastiska Molly Sandén sjöng två låtar i kyrkan under vigseln och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna under någon av låtarna… Jag är så tacksam över att hon sjöng på vår stora dag. <3 

1gzcV_uaweefZmZyONL-pdL0OPJQ12bkOdBVhL-oAN4

1kmrogjDtsAlJ5ZdVQWQ0-2FO2s1U1mb-Iro3MVfOvU
Vi gifte oss i Tyresö kyrka och bröllopsmiddagen var inne på Tyresö slott, som en gång tillhört min släkt. Den dagen Alice döps kommer det också att vara i Tyresö kyrka och fika/brunch/lunch på Tyresö slott. Längtar! 

Foto: Jessica Silversaga 

/Angelica

 

 1. Anna skriver:

  Du skrev att din fina lilla pärlväska är köpt på NK. Nyfiken på vilket märke det är? Är på jakt efter en sån 🙂

 2. O. skriver:

  Men gud så fina ni var. Och din bukett var fantastisk!

  Har kikat in här sedan precis efter ert bröllop, då just bröllop är ett stoooort intresse. 😉

  Vad kul att ha slottshistoria i familjen. Superspännande ju. Måste nästan ta en tur dit.

  Vill tacka både dig & Stefan för en härlig och fin blogg!

  Jag hittade hit via bröllopssök, men fastnade för er. Och det är lika underbart att följa er resa med Alice i magen. Synd att du har komplikationer, och hoppas för den sakens skull att tiden springer iväg för dig & er så hon snart är här!

  Kram från en trogen läsare.

  /O.

 3. Sofie skriver:

  Åh så fina bilder! Blir så sjukt sugen på att ordna bröllop 🙂 Jag undrar om du vet/kommer ihåg varifrån tärnornas klänningar var? Jag ska själv vara tärna i sommar och har fullkomlig klännings-panik…. 😀

 4. cissi skriver:

  Ville bara säga att det var otroligt vackra bilder, speciellt den första på dig och dina tärnor! Ser ut att ha vart en fantastisk dag, som bidrar med lite inspiration till oss andra!! 🙂 Kram från ny läsare

 5. Ååh! Vilka underbara bilder. Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Från ingången till slottet såg ni så fantastiska ut allihop på borggården. Vi hade under sommaren sett många många brudar och vi värdar var rörande överens om att din klänning var vackrast och ert arrangemang allra mest smakfullt. I sommar kommer vi även öppna upp övervåningen för allmänvisning (i fjol var endast nedervåningen öppen) samt erbjuda besökarna audioguider som berättar lite om slottet men framför allt om lagergrenarna. Din gammelfarfar × antal generationer bakåt verkar ha levt ett sådant spännande liv! Om ni har vägarna förbi i sommar hoppas jag att ni kikar in och hälsar på oss. KRAM!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..