f75UVDlF9d1g3AAqpL76mU75I2h15WQALCglNfI31Cw

aBfZu3RD0zvntDKaljhjjYP-Np3BdgfoIJa58lKGRZI,vOWlXNaf_88nisfhF-hmlmyVBZd3t8XMzAL0ZadFSu4
WgRClOAoJEEloa3sraJh9yXFbaN5u6e5Yv2Wt2QW71s,TqFx3AO-X4QcC1oAA7RWzTAdLSGGwrWLIaJkrpmt0xY

En dag som denna när det är grått, kallt och ruggigt ute längtar jag tillbaka till vår bröllopsresa och tittar på gamla bilder. Vi åkte till Maldiverna, till ön Kuredu där vi var i två veckor. Det var helt magiskt! För mig som verkligen älskar att sola och bada var det ett paradis. Och när jag sitter hemma i ruggiga november eller februari undrar jag faktiskt varför jag (vi) valt att bo i Sverige. Svensk vår och sommar är ju megahärligt, men resten… Inte lika underbart! Jag tror dock att jag skulle tröttna på sol, bad och värme efter ett tag om jag till exempel bodde i Los Angeles. Men det vore kul att testa på någon gång i livet.

uq2QOLmZeeQ9UCawsMq3kuZA1ZSvZg6rurbBgpAQe0s
kCP47MnOZ3q2vrEeny-OoMKNWT98hpsvlX_RFjBNpn0,MWrd1rt1SFVq-XE6sx_EfFskML1f3M6dTXP3-EPgr0M
nuX0DKSWhSuiGrN6jYI_dicYQglfiBeX0wwsKjYtgUE,psGeqQH4aXTse0lGUpQ7M20NxHpI8JSMGl-yH68sR68
niStfB91a2irzzm6os4Tf0usuCDeNNEcjNjHuNrvpsg,P0n116C3fKus_V5cjs2N16-F8BsBnGUqYaFQ4HzGIGY

Under vår bröllopsresa som var i september förra året minns jag att jag varje dag hoppades att min mens inte skulle komma. Jag ville verkligen vara gravid. Varje dag som gick och mensen inte kom var jag superglad, men tyvärr varade inte den lyckan. Mensen kom och jag var inte gravid. Nu försökte vi inte så länge innan jag faktiskt blev gravid, men jag tänker på alla som försöker månad efter månad, år efter år. Känslan när mensen kommer varje månad gör ju så himla ont, när man verkligen, verkligen bara vill göra ett graviditetstest och se ett plus.

IkVegwBSui04LfbYLyRXMZUiWIezvqDl57tUEOBp3GU
Tänk att just vi två får bli föräldrar till lilla Alice… Det är verkligen en dröm som slår in och som jag verkligen inte tar för givet. Ibland tänker jag på hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade gått på den där Lucia-festen för tre och ett halvt år sen och träffat Stefan. Stefan i tighta, vita kläder och Lucia-krona. Den där killen med backslick som jag träffat tidigare på fester men som sett stel och lite ”förmer” ut…(Sorry Stefan, men du såg ut som en riktig sprätt med fluga och stram mun..hehe) Nu när jag fick chansen att sitta nära honom, prata med honom och titta in i hans ögon slog mitt hjärta några extra slag. Tänk… då visste jag inte att han skulle bli min man och pappa till min dotter. Jag undrar vad jag hade jag gjort nu om vi aldrig träffats?

Stefan gör mig till en lugnare och bättre människa än jag någonsin har varit. Han kompletterar mig och plockar fram mina bästa sidor. Jag är övertygad om att han kommer att bli en riktigt bra pappa. Eftersom vi är så olika tror jag att vi kommer att komplettera varandra i barnuppfostran också, jag hoppas i alla fall det.

/Angelica

 

 1. Läste nyss nya Vi Föräldrar och klickade genast in er blogg!
  Vi är precis hemkomna från vår bröllopsresa som var just på Kuredo och vi bodde också i vattenvillorna 🙂 Jag är gravid så det blev även vår sista stora resa innan förlossning 🙂 Ett stort grattis till ert mirakel i magen och till den stundande förlossningen!!

  1. Hej! Åh vad roligt att du hittade hit. Och som jag längtar tillbaka till maldiverna! Vad roligt att ni också ska ha en bebis. Grattis till er också! 🙂 Kram Angelica

 2. Lisa skriver:

  <3

  Känner mig träffad. Jag som fortfarande håller tummarna..

 3. Åh vilket fint inlägg. Blev tårögd. Ja. Känslan månad efter månad att inte få ett plus är inte rolig. Hoppet är det sista som överger en.

  Hur var det att åka sånt ”vattenflyg” på Maldiverna? Funderar på att åka dit med.. Men är rädd att det ska gunga…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..