Just nu känns det som att jag varit gravid i evigheters evigheter. Jag minns liksom inte ens hur det känns att inte ha en stor och klotrund mage. Det roliga är att jag blir typ förvånad när jag tittar mig själv i spegeln och ser att magen har vuxit ännu mer… Det är ju liksom meningen! Och större kommer den att bli. Den här bilden är tagen i augusti förra året, helgen efter bröllopet. Vi hade kräftskiva hemma!

20140612-104951

20140612-105130-1
Jag kunde inte somna igår (var kissnödig konstant och jättetörstig och det var varmt) så jag låg och tittade på gamla bilder i mobilen. Vid den här tiden förra året var allt fokus på det stundande bröllopet. Alla kvällar gick åt till planering och pyssel, så himla mysigt. Nu ser jag tillbaka på den tiden som heeelt fantastisk, men det var ju helt ärligt ganska stressigt också. Det var mycket som skulle klaffa inför den stora dagen, och mycket som faktiskt gick åt helvete. Men i det stora hela blev dagen perfekt i alla fall!

20140612-105313

20140612-105321-1

20140612-105328
De här bilderna är från vår brunch som vi hade dagen efter bröllopet. Vi bjöd på brunch och hade paketöppning, jag är glad att vi hade det dagen efter och inte under kvällen. För det hade tagit så mycket tid. Dagen efter kunde gästerna äta en god buffé samtidigt som vi öppnade paket och jag hoppas inte att det var långtråkigt. Vi njöt i alla fall! 🙂 Och det var så roligt att få träffa alla igen dagen efter.

1374097_10153329114960381_914430029_n
Foto: Jessica Silversaga (Bästa bästa bröllopsfotografen!)

Har ni inte gift er men funderar på att göra det? Vänta inte, bara gööör det! (Eller, börja planera i alla fall) Det var på riktigt den roligaste helgen i mitt liv. Och på lördag gifter sig Ida, en av mina allra bästa vänner. Jag ser så mycket fram emot det. Jag måste dock hitta en bra vattenfast mascara, det lär komma en och annan tår från det här känslosamma preggot.

/Angelica

 1. Alice skriver:

  Ååh vart har du köpt din korta, vita, spetsiga klänning? Kramis

 2. Emma skriver:

  Hej ! Tack för en så bra blogg så roligast att läsa och se alla fina bilder!

  Måste fråga den bilden du/ni har med den röda klänningen ni har en så fin tavla i bakgrunden vart har ni hittat den 🙂 måste ha något snyggt maffigt i hallen den såg riktigt sjysst ut !

  Åter igen tack för en bra ich underhållande blogg // emma

  1. Stefan gör ett inlägg om tavlan i morgon! 🙂 Vad roligt att du gillar vår blogg. Kram Angelica

 3. K. skriver:

  Jag blev friad till förra veckan och var överlycklig – tills jag insåg att ett fint bröllop i Stockholm kostar BRA mycket mer än jag trodde (Jag tänkte att 90 000 för ett litet bröllop på 60 p borde ju räcka, men EH NEJ?!) så, söta rara du, hjälp en stackars medsyster som är först ut i vänskapskretsen med giftermål! Do’s and don’ts? Vad var helt onödigt att köpa/lägga pengar på, vad hade du gjort annorlunda, vad var sjukt värt osv. Och har du några platser att tipsa om? Vill vara någonstans där man kan ha vigsel utomhus och bo över och har kollat lite herrgårdar. Var maten bra på Tyresö? Hittade så dåliga recensioner därifrån :/
  Förlåt för världens panik-kommentar, men ligger typ vaken och googlar, är så stressad över att alla bra platser ska bli uppbokade :/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..