VLOGG: Photoshoot med Sandra

Nu kommer det efterlängtade klippet! Eller, en av er läsare har i alla fall efterfrågat ett nytt videoklipp, så här kommer det. Är det något ni tycker är kul? Jag kan självklart göra några fler videoinslag här i bloggen om det är nåt ni vill se.

Nu ska vi åka och handla…Jippie! Jättekul. Verkligen. Jag känner mig som en zombie.

[youtube width=”640″ height=”360″]http://youtu.be/tjtdAueg5zQ[/youtube]

Vill ni komma i kontakt med fantastiska Sandra som plåtade mig och Josefin hittar ni henne på instagram under namnet Sandrocas eller på mailadress m.sandrocas@gmail.com.

/Angelica

 1. Ida skriver:

  Älskar dig så mycket!

 2. Tack för klippet! Jättekul att se videosar och inte bara text och bilder. 🙂

  Du är verkligen en sprallig tjej och kommer nog bli en helt underbar mamma till eran dotter! 🙂

  Mer videosar i fortsättningen. 🙂

  Kram 😀

 3. Tack för klippet! Jättekul att se videosar och inte bara text och bilder. 🙂

  Du är verkligen en sprallig tjej och kommer nog bli en helg underbar mamma till eran dotter! 🙂

  Mer videosar i fortsättningen. 🙂

  Kram 😀

 4. Bella skriver:

  Hej! Min lille son föddes för 13 dagar sedan och jag har skrivit ner lite tips till bb-väskan. När jag ser tillbaka tycker jag de listor som finns är ganska kassa och man tog med sig för mycket och fel saker. Hoppas några av tipsen är till nytta. Jag hade uppskattat en mer realistisk lista inför min plutts nedkomst. Tips till både partner och mamman.

  Lycka till och hoppas hallonbladsteet fungerar 😉

  Kram Bella

 5. Sofija skriver:

  Ååh jag saknar er (Dig & jessi)! Fantastiska små apor ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..