Det var inte helt stilla i magen

Precis innan jag somnade i går, så utspelade sig detta. Det finns ju två versioner på varje historia ska ni veta.

Apparna säger att det är runt nu som bebisen får sin dygnsrytm. Vi brukar gå och lägga oss runt 22:00-22:30 men senaste veckan har det blivit senare än så. Runt 23:00 brukar det bli ett väldans liv i Angelicas mage. Det vet jag för att jag brukar ha hunnit somna och bli väckt av Angelica. Jag vet det också eftersom vi de senaste dagarna inte gått och lagt oss förrän runt då och därmed time:at min vakenhet med Alice.

Sen ska vi ju inte sticka under stolen med att jag inte utgår från det värsta när en situation uppstår. Därmed i sådana här situationer framstår jag som känslokall och oengagerad. Men jag förstår Angelicas oro.

Men precis innan jag somnade igår (om vi ska återgå till vad som hände igår) så fick jag en ganska lång sparkkombination mot min handflata. Eller om det var hennes rumpa så är hon verkligen ett barn av sin tid och twerkade som bara den.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..