20140711-062941-23381716.jpg
20140711-062949-23389038.jpg

Jag snoozade mig förbi väckarklockan nu på morgonen men vaknade av att jag fick ett sms. Det var vår lilla Alice som meddelande att läget är under kontroll men att hon inte ärvt pappas planeringsförmåga (eller helt enkelt inte utvecklat den ännu). Alice har ju även tidigare skickat sms till oss och sina närmsta släktingar, så den här lilla ungen kommer ju att födas med smstumme. Tur att vi tecknade den utökade föräldraförsäkringen, och det blir ju till att teckna en barnförsäkring innan läkarna på BB-hinner ställa samma diagnos som vi lyckats göra redan nu.

Nu ska jag äta lite frukost och sen iväg till den sista arbetsdagen på väldigt länge.

/ Stefan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..