bibliotek
Ibland är jag inte en smart man, men mer om det strax.

Jag och Angelica gillar att läsa, och vill gärna överföra det intresset till Alice när det blir dags för det. Till en början så kommer det ju mest att vara pekböcker, men vi kommer att inhämta lite tips från er om vilka böcker som era barn har uppskattat.

re-nestcom
Men nu till varför jag inte är en smart man. Eftersom Alice rum inte är det största i huset så tänkte jag lite att man kunde utnyttja lite ”compact-living”-tänk för att kunna bygga upp ett litet barnbibliotek till henne så det finns massor, massor och tonvis av sagoböcker för henne att välja mellan. Vi har en sån där smidig IKEA Lackhylla över sen vi gjorde om i vardagsrummet. Så jag tänkte att den kunde vi sätta uppe efter taket, så som bilden ovan visar exempel på. Jag berättade detta för Angelica och hon tyckte väl att grund idéen var bra men undrade om jag inte hade tänkt lite fel nu. Då slog det mig.

Alice kommer ju ta mig tusan inte nå böckerna. Det blir ju lite småknasigt. Så vi får tänka om. Sen kom vi på att när man plockar bort skötbordshyllan på skötbordet, så blir ju det en väldigt snygg bokhylla, så problemet löste ju sig själv.

/ Stefan

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..