20140719-215003-78603488.jpg

Det där som Prins Daniel sa när Estelle föddes, att känslorna är all over the place, det stämmer verkligen. Jag har gråtit jag vet inte hur mycket idag. Jag tittar på ”gamla bilder”… Då menar jag bilder på Sprallis när hon föddes för tre dagar sen, haha. Jag känner mig som en lejonhona som skulle göra allt för den här lilla grodan. Kroppen ömmar och jag är trött. Men det här är det bästa jag någonsin varit med om. Jag vill stoppa tiden här och nu.

/Angelica

  1. Säger som föregående, njut av första tiden hemma nu, sedan är det fullt ös. Vi kom hem med vår tredje i förrgår och det är verkligen fullt ös. Hon är otroligt söt er lilla Alice 🙂 och håller med känslorna är all over the place även med 3.e barnet 🙂 lycka till med allt

  2. Elin skriver:

    Underbart att få komma hem och njuta av bebis hemma. Det är ju nu livet börjar på riktigt! Njut också lite extra av den här tiden för om ni får en till bebis sen (låter ju som det kommer bli aktuellt) så blir det inte som ni har det nu. Bubblan varar så länge man är på BB sen så fort man kommer hem så återgår livet till det vanliga iom det andra barnet. Inga timslånga mys då inte:-) Min äldsta fyllde 2 år samma dag som vi kom hem från BB med lillasyster (snacka om bästa födelsedagspresenten!) och då låg fokus på att få storasyster att trivas och smälta det som hänt. Bebisen får hänga på liksom. Idag 5 månader senare kan jag verkligen skriva under på att det finaste man kan ge sitt barn är ett syskon!

  3. Stort grattis till er fina tjej!

  4. Julia skriver:

    Åh guuuuuuddddd det låter så fantastiskt och jag e.så.jävla.avis.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..