Skrik och panik!


Alltså fyyyy fasiken var rädd jag precis var. När jag och Stefan gick ut på promenad pratade grannarna om att de haft bålgetingar inne hos sig. Båda våra grannar har haft det. Och vid två tillfällen den här veckan har Stefan slagit ihjäl två ENORMA getingar i sovrummet. Jag hatar hatar hatar verkligen getingar… Tror det är nån form av fobi faktiskt för jag får verkligen panik. Stefan matade precis Alice med ersättning och tyvärr kräktes hon upp allt över hela sig själv och hela honom.

Jag gick upp, hämtade handdukar för att torka av båda två och när jag stod och torkade av Sprallson hörde jag ett brummande ljud som får en helikopter att framstå som tystlåten! Panik! En sjukt jäkla stor och äcklig bålgeting flög alltså omkring här inne. Jag sprang ut från sovrummet och skrek: Taaa med Alice och kom NU!!! Stefan kom rusande men sa att jag måste ta det lugnt. Sen gick han och dödade det äckliga krypet.

Imorgon ska vi bygga myggnät till sovrumsfönstret samt leta efter deras bo… (Läs Stefan ska leta efter deras bo).

Är ni andra ammande/matande mammor och pappor vakna nu? Eller sover ni? Jag kommer drömma mardrömmar om den där getingen…

/Angelica