Fru Lagergren roar bebis del 2

För några månader sen försökte jag roa Frans (Annikas gulliga son) när han låg i sin vagn… Det gick sådär! Den här filmen har jag ju lagt upp innan, men för er nya läsare (välkomna förresten, det är så himla roligt att ni är så många som hittat hit! Har ni några frågor till oss är det självklart bara att maila eller kommentera. Mailadress finns på fliken ”Om oss”) är det bara spana in det korta klippet nedan.

[youtube width=”640″ height=”360″]http://youtu.be/ll8g0lN7t8g?list=UUwoM8VnSUq8cm4TYfkBivdA[/youtube]

 

Idag träffade jag Frans igen och fick min revansch. Nu är jag ju mamma, hehe, så jag vet hur man gör. Jag skulle till och med vilja kalla mig för expert med extremt bra humor. 😉

 

[youtube width=”640″ height=”360″]http://youtu.be/gBncoDCW0Wc?list=UUwoM8VnSUq8cm4TYfkBivdA[/youtube]

/Angelica

  1. Haha.. Min 1-åring skrattade faktiskt åt dig först men sen när du drog i kinderna på första delen så blev hon rädd! Själv tyckte jag bara det var roande! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..