IMG_3136.JPG

IMG_3137.JPG

God morgon! Idag ska jag och min tvillingsyster på bröllop. Jag ska bara vara med på vigseln och Stefan kommer ta hand om Alice under tiden. Jag kan ju såklart inte låta bli att tänka tillbaka på vår stora dag (snart ett år sen!) och bli lite tårögd. Jag älskar bröllop! Och vår bröllopsdag var den lyckligaste i mitt liv, förutom den dagen Alice föddes, men det var en annan typ av lycka och kärlek.

IMG_3135.JPG

Mina älskade tärnor <3

/Angelica

  1. Sarah skriver:

    Vad fina klänningar tärnorna hade! Var köpte du dem?

      1. Hej Tanja! Jag köpte klänningarna från Jen jen house men jag rekommenderar inte det… Alla klänningarna var i fel mått och fick sys om. Blev en riktigt dyr historia! :S Jag skulle kolla på Asos 🙂 Kram Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..