Jag tänkte köra igång med tre fredagsönskningar igen här i bloggen efter önskemål från några läsare. Jag älskar inredning och även om jag mest tittar på grejer till Sprallis rum kommer det dyka upp grejer till övriga hemmet här också. Ibland kläder också, men mest blir det inredning och sånt. Tack för att ni tycker till om vad ni vill läsa om, det är ju för er jag och Stefan skriver. Och självklart är det mysigt och roligt att ha ett arkiv att titta tillbaka på, som när vi planerade bröllopet till exempel.

1. En till fruktskål 

9074_SL3_24_low
Den här hittade jag i H&M:s bildbank över deras vårnyheter och jag bara måste ha den när den kommer ut i butik. Tänk dig den med ett gäng gröna äpplen i!

2. Pall till Sprall  

Pall-Fia
Den här färgglada pallen från Åhléns skulle vara fin i Sprallans rum. Nu har vi en av våra kartellstolar där inne, den här passar bättre tycker jag.

3. Vårnaglar! 

ed2c7c3268348d250e8d801b07b0a505
Bilden kommer från Pinterest. Jag är alltid på jakt efter den perfekta ljusrosa nyansen och den här från Essie ser riktigt fin ut. På Pinterest står det att färgen heter ”No baggage please”, någon av er som testat den? Täcker den bra?

/Angelica

  1. Sofija skriver:

    Jag har ett liknande från essie, det heter Fiji och är en ”mjölkig” ljusrosa dröm! Jag ÄLSKAR det!

  2. Siran skriver:

    Har inte testat just den men har ”need a vacation” och bara älskar den. Min håller på och tar slut så måste köpa nytt. 🙂

  3. Jenny skriver:

    Har inte prövat just den nyansen av Essies nagellack men kör uteslutande endast på Essies nagellack till mina naglar och tycker dom täcker så himla bra, både dom ljusa och dom mörka nyanserna! Och denna rosa är verkligen den perfekta rosa nyansen, så vårlig och härlig 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..