1. En ny mysdräkt till Umbi. Jag skulle gärna vilja ha den här från Mini rodini. Hon har en som hon fick av min kompis Malin, men den har hon snart vuxit ur tyvärr. 

2566_5a49ed537e-1474017394-big
2. Hyllor till Alice rum. De här är så söta och kommer från Jox. 

jox-vagghylla-2-st-vit

3. En rosa vårkappa. Den här kommer från Gina tricot. Jag tänker att jag säkert kommer att tröttna på just en rosa, så jag vill inte köpa en megadyr. Den här för 600 kr skulle passa bra i vår!

380f5b8ac5be7c45f868476f2cfd0cb1

/Angelica

 

 1. Sofie skriver:

  Två tummar upp till eran podd!! Var på gymmet idag och utan musik och då kom jag på att jag inte lyssnat på er senaste podd. Perfekt längd då jag precis hann med mina fem km på löpbandet innan det var slut 🙂 Nu skulle ni ju kunna släppa 3 avsnitt i veckan så jag alltid har något allt lyssna på när jag springer 😉

  Kram till er båda i bloggen här och Jessica!!

 2. Julia skriver:

  Hej hopp och vilken fin blogg ni har!

  Har läst den sedan jag själv var gravid med min lilla smultrongurka som föddes bara några dagar efter Alice!

  Tyckte det var så roligt med dina önskegrejer, jag vill själv hitta en fin mysdress till min plutt och en rosa jacka till mig själv! Konstigt det där med plötsliga begär av olika färger? Just nu har jag cravings efter gult! Men en rosa jacka – sjukt snyggt!

  Mvh Julia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..