IMG_1887
Nog för att jag känner mig galet snygg i min nya frisyr, men det har ju vissa nackdelar, man får liksom lite ”take the good with the bad”. Jag tror det här är en liten latchback bara för att jag sa till Angelica i helgen att ”det är så skönt att man nästan är fixa när man går upp på morgonen”. Backslicket var liksom lite av ett projekt att få till och inte riktigt anpassad för en ”aktiv livsstil” om man ska kalla småbarnspappa-livet det.

Men nu på senare dagar så har jag börjat se ut som en ananas på morgonen. Ärligt?! En ananas!?

/ Stefan

  1. Jennie skriver:

    Hahahahhaha Stefan! 😀

  2. Lina skriver:

    Hahaha verkligen likt en ananas!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..