IMG_1906
Angelica har ju ett superbra luktsinne, nästan så att det är sjukligt, så pass bra. Mitt, not so much! Så när jag misstänker att Alice har gjort nummer två så är jag tvungen att lukta nära. Alltså riktigt nära. Så här har jag gjort sen Alice föddes. Idag utbrast Angelica: ”Vad gör du?”, för mig är det här helt normalt. Hur luktar ni? Är ni som Angelica med superluktsinne, eller är ni mer åt mitt håll?

/ Stefan

 1. O. skriver:

  haha!

  Jag har inga barn, men min spontana reaktion var: Vad skönt för dig! 🙂

  Själv känner jag till och med på t-banan om ngn bebis gjort nr 2 i blöjan även om det är ett par meter bort.

 2. Cattis skriver:

  tror mitt luktsinne har blivit avtrubbat efter att ha jobbat på förskola med småbarn eftersom nu efter att vi fått bebis måste jag också lik som du lukta på nära håll för att känna någonting

 3. Malin skriver:

  Det låter som mig och min sambo, jag är som Angelica och min sambo som dig. Sambon kan tycka det är märkligt hur jag kan förnimma vissa dofter utan att han ens om han försöker kan förnimma något uns ens.

 4. Lina skriver:

  Gör precis som du!

  FÖRUTOM igår morse för då jävlar hade hon lagt den värsta blöjan hittills och det var till och med så att jag tyclte att det luktade rätt så illa faktist. Jag brukar inte regera annars, men så kände jag det redan från soffan när hon låg på golvet 3 meter bort :p

 5. Emma skriver:

  Hahah står ofta typ som du gör, om man inte riktigt hört KABAAAM där bak i blöjan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..